Jag köpte en Stålhästen Prima svart (elcykel) för 2 år sen och har aldrig vart med om en sämre cykel. Så många gånger jag har fått lämna in den på olika servicar för att något har gnisslat,gått sönder... Mehr ansehen
Jag har en kokhet laddare som jag mejlat om men svaret dröjer trots påtryckningar...vi återkommer, det är under behandling mm. Nu tror de de det är batteriet det är fel på men inget mer händer. Har ef... Mehr ansehen
Hybrid Steps elcykel inköpt on-line. Vid leverans saknas fästen till lyse och cykelkorg. Får maila tre gånger innan fästen till korgen kommer. Inga fästen till framlyset dock så får ordna med en sl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Man får lite vad man betalar för! Skruvar i kedjeskyddet som är förlänga och resulterar i att de tar emot kedjan. Tar man i och trampar på, så känns vevarmar tillsammans med vevlagret klent då det kn... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi säljer stiliga cyklar på nätet sedan 2010
Sankt Eriksgatan 106, 11331, Stockholm, Schweden
- fabriken@stalhasten.se
- stalhasten.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Toppen snabbt svar som alltid
Bra funktionella produkter utan att…
Bra funktionella produkter utan att vara superkvalla.
Vi i familjen har 1 st monark
Vi i familjen har 1 st monark , 2 st crescent och 1 stålhästen. Alla är elcyklar. Den som är starkast, stabilast och absolut bäst är stålhästen. Och billigast när vi köpte alla för 3 år sedan.
It’s a great webshop but
It’s a great webshop! Disappointed that I have to pay an extra fee for you to build my bike though. That really should be included in the price.
Hope it’s worth it. :)
I actually chose not buy a basket to keep the cost down, since I had to pay for assembly.
Prisvärt
Prisvärt, smidigt och snabba leveranser. Förutom väldigt snygga och bra cyklar.
Älskar Stålhästens cyklar!
Älskar Stålhästens cyklar och har alltid fått superservice när jag besökt deras snygga butiker! Smidigt att klicka hem en ny hoj inför säsongen.
Lätt att handla
Lätt att handla! Skulle gärna se fler bilder på cyklarna från olika vinklar. Svårt att avgöra hur tex pakethållaren ser ut.
Snabb och otroligt bra service
Snabb och otroligt bra service! Min cykel är så himla fin, modellen Effekt i dimgrön färg och lädersadel. Jag kommer rekommendera Stålhästen till alla jag känner. Vänligen, Catarina
Snygg cykel och bra leverans
Snygg cykel och bra leverans. Ett par fabriksfel på cykeln som på levererades dock. Har ni upprättat reklamation så får vi se hur det går. Det är ju trots allt hur de hanterar problem som är det viktiga.
Fel:
avskavd färg vid pakethållare
Missljud från skivbroms fram
Batteri tar i ram vid montage
Smidigt och enkelt att handla och…
Smidigt och enkelt att handla och navigera på hemsidan.
Enkelt, snyggt och trevligt!
Lätt att hitta på hemsidan, bra information och snabb återkoppling från kundtjänst när jag hade en fråga kring leveranstid vid beställningsvara.
Bra och tydlig hemsida där man lätt…
Bra och tydlig hemsida där man lätt hittar det msn behöver samt bra service.
Bra och lättförstådd hemsida...
Fantastisk service och enkel sida
Har köpt en cykel och tillbehör.
Har köpt en cykel och tillbehör.
Lätt och enkelt, snabb leverans och ok pris.
Saknades sadeln i första leveransen, men det fixade stålhästen proffsigt och med ett bra bemötande.
Cykel o montering gick som en dans
Cykel o montering gick som en dans. Nu återstår stänkskydden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.