Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eigenaar kwam na even een mail te sturen de Steps zelf aan huis brengen. Ook nog even gepraat en veel uitleg gekregen. Zeer goede indruk. De Steps werken prima. Ze zijn grotendeels al in elkaar g... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Wel is het regelmatig nodig 2 of 3x mee te steppen voordat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie degelijke step die ook nog eens probleemloos over straat mag rijden Hernia wel even wennen vanwege de achterwiel aandrijving en de stepondersteunig maar prima ding Ik geef 4 sterren omdat de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pro's/ Het werkt prima nadat je uitvogeld hoe de versnellingen werken. Heerlijk om in de zomer te gebruiken, het is legaal zo je kan er geen boete voor krijgen. En het is heel chill om verlichting... Mehr ansehen

1. Anbieter von Mobilitätsausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Zoals u wellicht al hebt vernomen is de elektrische step overal in de wereld een enorme hype, behalve in ons land. Het is namelijk niet toegestaan en zelfs strafbaar om met de elektrische step op de openbare weg te rijden. StapStep maakt elektrisch steppen mogelijk! Door elektrisch te steppen, met ondersteuning rijdt u legaal op de openbare weg.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

211 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goed product (1e generatie stapstep…

Goed product (1e generatie stapstep lite)
Service als er wat stuk is stuk minder.
Ben zelf maar tot een oplossing gekomen en gerepareerd ( wacht nog steeds op een oplossing , een half jaar verder maar ze nemen niet zelf contact op ook al beloven ze dat.)

24. Februar 2023

Antwort von StapStep B.V.

We hebben nooit bericht van u ontvangen. Welk mailadres of telefoonnummer heeft u gebruikt? Als we u nog van dienst kunnen zijn kunt u ons gerust contacteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie over reparaties en onderdelen .

Prima step totdat er problemen gaan voordoen . De service kan wel wat sneller en beter .

Ik wacht na 2 dagen nog steeds op verder antwoord over wanneer een onderdeel van de stapstep pro+ op voorraad komt . Het betreft een nieuw voorwiel ivm lekkage op het ventiel van de band . En een voorwiel vervanger sneller en makkelijker is om uit te voeren.

Er is gezegd dat er verwacht word dit onderdeel in de week van 20 februari op voorraad te hebben , echter is dit niet een product wat te bestellen is op de website . Ook word er gevraagd of je nog kan doorrijden met een lege band wat hartstikke gevaarlijk is en voor verder advies vraag word de e-mail genegeerd.

Ik rijd zelf verder nooit in de regen en doe alle bouten en schroeven goed schoonmaken en invetten na gebruik . Toch heb ik last van roestige bouten en schroeven en dit na 1,5 maand gebruik van de step.

Ook waren na de eerste dagen enkele bouten los getrild tijdens het rijden .

Conclusie : het is een prima step maar niet te gebruiken voor intensief gebruik. (Ongeveer 200km rij ervaring )

Update 7 maart:

Na deze review geplaatst hebben verliep de communicatie opeens een stuk sneller .

Er is mij een een gratis voorband aangeboden in ruil voor deze review offline te halen en ben hier niet akkoord mee gegaan . Nadat ik dit gecommuniceerd had omdat dit voelde als omkoping , heb ik de voorband alsnog gratis gekregen, en was het niet de bedoeling mij om te kopen?

Voor wat betreft de verroeste bouten, moeren en schroefjes is geen oplossing gevonden. Wel werd er gecommuniceerd dat dit mogelijk een fabricage fout is geweest omtrent de coating.

Voor nu kan ik in ieder geval weer even rijden en hoop ik dat de buitenband de binnenband niet weer lek zal steken . De ijzerdraad van de buitenband bleek los te zijn gegaan waardoor deze de binnenband op 3 punten lek gestoken heeft .

Update 14 Maart .
Het is zover de binnenband is opnieuw lek geraakt door de kapotte buitenband. Nu maar dus de buitenband ook vervangen inclusief een nieuwe binnenband .

21. Februar 2023

Beste Julian,

We vinden het zeer vervelend dat je onze service zo hebt ervaren. De communicatie was altijd binnen de beloofde tijd van 2 werkdagen, echter hadden wij het reserveonderdeel niet op voorraad waardoor de levertijd wat langer was. Inmiddels is de reserve onderdelen catalogus bijgewerkt op de website waardoor klanten nu supersnel reserveonderdelen kunnen bestellen!

Het probleem is inmiddels opgelost. We wensen je veel step plezier!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste Gaby,

Jammer dat u onze service als slecht hebt ervaren. We hebben altijd netjes optijd op uw mails gereageerd (binnen 1 werkdag). Daarnaast hebben we een oplossing geboden voor uw probleem! We hopen dat u alsnog tevreden bent met de StapStep.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuke step, echt een aanrader!

Prima levering en erg leuk om mee te steppen. Alleen het bijbehorende slot is stug, zwaar en er is geen goede manier van bevestigen aan de step waardoor je hem niet makkelijk snel vast kan zetten.

28. Jänner 2023

Behulpzaam en vriendelijk

Snel kwam de step maar helaas het verkeerde model. De vergissing werd binnen een week opgelost door de snelle reaktietijd van StapStep. Op vragen kreeg ik razendsnel behulpzame en vriendelijke reakties.

4. Jänner 2023

Toch nog veel steppen in stand 3 en 4

Goed in verkopen, daarna wordt het iets slordiger.
De step zou eerst uiterlijk 10 december arriveren. Maar dat werd het niet. Toen zou het uiterlijk 15 december worden. Dat lukte ook niet, mede door post nl.
Toen de step er was konden wij hem niet uitklappen. Hij bleef niet vast zitten. Duurde best wel een tijdje voor we daar weer antwoord op hadden. Terwijl ik vind dat ze dat hadden moeten testen voor verzending. De handleiding is niet voldoende. Geen uitleg over het display. Kreeg advies om een filmpje te bekijken, maar moest vragen om de link.
Ik vind dat de step niet werkte zoals die het behoorde te doen. Moest wel zelf de retourkosten betalen omdat de step volgens hen wel goed was.
Conclusie: step terug, als zij dit goed vinden dan wil ik een ander soort step . Ik wacht tot er meer steps legaal worden in Nederland en kijk dan verder. Vind deze geen succes.
Jammer, ik gun het dit bedrijf wel, maar ben bang dat ze hun prioriteiten moeten gaan bijstellen om klanten te behouden. Succes!

21. Dezember 2022

Antwort von StapStep B.V.

Jammer dat u onze service zo heeft ervaren! We hebben meerdere klanten die soms moeite hebben de step om stepondersteuning onder de knie te krijgen. Na enige uitleg krijgen klanten het toch door en hoeft er maar 1 keer gestept te worden per 8 seconden wat alle klanten als zeer prettig ervaren.

Telefonisch niet bereikbaar

Telefonisch niet bereikbaar
Dat is erg lastig als je wat wilt vragen
Dus dat is een echt minpunt

25. Juli 2022

Antwort von StapStep B.V.

Snappen we volledig! We hebben inmiddels een telefoonnummer op de website!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne step en goede service!

Mijn eerste indruk van de StapStep lite was zeer positief. Gedurende de eerste twee weken dat ik de step in mijn bezit had reed ik er zelfs al zo’n 125km op! Ik ben een aantal keren staande gehouden door de politie. Zonder uitzondering eindigde dit met enthousiaste en geïnteresseerde agenten. Een van hen gaf zelfs aan ook een Stapstep te gaan overwegen 🤣

Een zeer tevreden klant dus… tot het moment dat de motor het begaf. Op zo’n moment ga je natuurlijk pas ontdekken met wat voor bedrijf je te maken hebt.

Gelukkig bevestigde het contact met de klantenservice mijn keuze om een Stapstep aan te schaffen. De communicatie verliep prettig en vriendelijk en op mijn vragen werd snel en adequaat gereageerd.

Ondanks wat strubbelingen bij PostNL, waar Stapstep natuurlijk niets aan kan doen, kan ik inmiddels weer naar hartelust steppen. Nu dus een nog meer tevreden klant 🙂

Heel erg bedankt voor de fijne service Stapstep!

28. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tof product, klantenservice perfect.

De Stap Step is een ontzettend tof product! Deze step netjes ontvangen. Had enkel wat vragen die ik dezelfde dag nog beantwoord kreeg. Sterker nog binnen dezelfde 10 minuten reacties zelf om 22.00 in de avond.

Tof product, zeker een aanrader!

14. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spatbord is zwakke constructie

Snelle levering. 1e keer spatbord afgebroken direct een nieuwe opgestuurd. Daar ging het nog goed! Na maand spatbord wederom afgebroken (lijkt toch een veelvoorkomend gebrek). De plastic ophanging moet de toch best zware step ‘dragen’. Hierdoor ook direct geen verlichting aan de achterkant meer. Nu op geen enkele e-mail of chat een reactie. Gaan ze onder aan het succes wellicht?

19. November 2022

Beste Mildred,

We hebben hier rekening mee gehouden binnen het nieuwe model. StapStep neemt feedback van klanten zeer serieus! Het spatbord heeft een verbeterde constructie!

Super step goeie service

Super step! Minder vermoeiend dan gedacht. Per ongeluk de step laten vallen waardoor de display beschadigd was. Door de snelle service stond ik binnen een paar dagen weer zonder problemen vrolijk op mijn StapStep.

13. November 2022

Contact

Er viel in eerste instantie op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf. Chat, contactformulier, mail naar adres volgens de site: werd niet op gereageerd; Gebeld met 06-nummer: hoort me niet (?) en hangt op. SMS naar hetzelfde nummer: geen reactie. Ik zocht reparatiemogelijkheden door een waterschade aan de StapStep maar daarover is geen info te vinden waar ik terecht kan of waar onderdelen te bestellen zijn. Na m'n review kreeg ik alsnog snel contact. Kennelijk organisatorisch probleem met chat/contactformulier gehad. Het vervolgcontact verloopt tot nu toe goed.

14. November 2022

Beste Judith,

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en hebben we de communicatiekanalen van StapStep flink verbeterd! U krijgt vanaf nu altijd binnen 2 werkdagen reactie en als u gebeld wilt worden kunt u een verzoek per mail doen. We hopen dat u hierdoor onze service positiever gaat ervaren!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een hele intuïtieve step om te…

Het is een hele intuïtieve step om te gebruiken. De constructie is stevig en de banden veren goed. Geen schokkerige overgangen als je naar een andere snelheid gaat. Alleen de boost functie is niet geheel logisch omdat de step altijd terugvalt naar 20 km/h voordat je weer kan versnellen naar 25 km/h.

14. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze bestelde step was “zoek”geraakt…

Onze bestelde step was “zoek”geraakt bij DPD.
Stef van Stap Step heeft een nieuwe verstuurd,nu via DHL deze kwam wel aan. Maar helaas wilde mijn zoon hem toch niet en hadden we besloten hem retour te sturen via DHL. Helaas is deze wederom weer “zoek”geraakt nu bij DHL echt niet te geloven.
Stap Step heeft ons geld terug gestort, maar zit zelf wel met schade omdat DPD maar een klein gedeelte vergoed en DHL niks, schandalig. De communicatie met Stef liep heel goed, ik heb op al mijn mails correct en snel antwoord gekregen. Een dikke pluim.

1. November 2022

Goede, handige step

Zeker een goede investering als je deze step gebruikt om bijvoorbeeld van het station naar je werk te komen. Licht gewicht en makkelijk in te klappen om mee te nemen. Door de verschillende standen is de step goed aan te passen aan verschillende verkeerssituaties wat ik persoonlijk erg fijn vind als het bijvoorbeeld wat drukker is. Aan het begin even wennen want hij trekt snel op, zeker als je even bij moet steppen maar is verder geen ontkomen aan.

31. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne step met een toekomst

De stapstep is een fijne manier om als transportmiddel te gebruiken voor woon werk verkeer met de trein.

Alleen mis ik een paar dingen. Een oog aan het frame, voor bijvoorbeeld een fietsslot voor als je hem op het werk wil vastmaken.
En misschien een extra draag accessoire die je om het stuur kunt klemmen een soort tas handvat ofzo.
Ook een bescherm hoes voor het display op het stuur.

Ook is er geen mogelijkheid (zover ik weet) om extra onderdelen te kopen voor als hij stuk is of de banden/remmen versleten zijn.

Maar voorderest een zeer fijne step en het voelt niet goedkoop aan ik hoop dat hij lang mee gaat.

27. Oktober 2022

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr