Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte studietrøjer til vores højskole gennem Studietrøje.dk, og det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Super god service og hurtig levering. Tim fortjener et kæmpe tak! H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har vi både fået hjælp fra Studietøj.dk til studieturstrøjer, festudvalgstrøjer og vognturstrøjer. Hele vejen igennem har Tim været en enormt stor hjælp, og altid nem at komme i kontakt med. Kæmpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Studietøj.dk har været super hjælpfulde gennem hele processen med at bestille trøjer til vores studietur. Der var nogle problem med vores originale design, men de var super gode til at hjælp... Mehr ansehen

1. Geschäft für bedruckte Kleidung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Studietrøjer med jeres eget tryk. Design jeres egne trøjer til Studieturen, afslutningen eller noget helt tredje.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Stor anbefaling herfra

Vi er en 9. Klasse som skulle til syd Afrika og fik studietrøjer fra studietøj.dk. Der var super god service, nemt at bestille, god kvalitet og til en rimelig pris. Vi havde et problem med en glemt trøje, men vi til det hurtigt fikset. Stor anbefaling herfra.

12. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og hjælpsom…

Helt fantastisk og hjælpsom kundeservice 🤗 vi bestilte hoodies til en skoleklasse og de var fantastisk kvalitet og rigtig flot tryk 🤩 10 ud af 10 stjerner og kæmpe anbefaling 🤩

5. September 2024

Virkelig god oplevelse🤩

Det har været en super fed oplevelse for min klasse, at købe studietrøjer herfra. Det var virkelig nemt, og vi fik hurtigt svar tilbage, hvis vi havde spørgsmål🤩 Helt klart en anbefaling her fra🥳

28. Februar 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Virkelig en fuldkommen upåklagelig og nem oplevelse!

Vi var nervøse for om vi var for sent ude ift. at få bestilt trøjer til vores studietur, men da vi rakte ud til Studietøj.dk sagde de, at det var intet problem.

Hele processen var virkelig nem og ligetil, og gennem det hele havde vi god kontakt til Tim, som svarede hurtigt og fyldestgørende på alle de spørgsmål vi nu havde, så vi fik styr på det hele!

Efter at have afgivet den færdige bestilling tog det virkelig kort tid før trøjerne blev afsendt, og vi fik regelmæssige opdateringer om hvor langt de var.

Trøjerne er helt vildt lækre og printet ser så godt ud!

Virkelig en 100% kæmpe anbefaling herfra 😄

26. Februar 2024

Tip top service!

Der var nogle problem med vores originale design, men de var super gode til at hjælpe os igennem det, uden at vi skulle til at bøvle med alle mulige programmer for at optimere vores design.

Vi skrev med Tim og servicen var 10/10!

Leveringstiden kan man heller ikke klage over, da vi fik trøjerne mindre end en uge efter vi havde betalt.

Intet at klage over herfra!

14. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, levering og kvalitet

Min klasse og jeg har været super glade for vores studietrøjer fra Studietøj.dk. Bestillingen gik super nemt og leveringen var meget hurtig.

Kvaliteten er fantastisk, og vi er alle gået hen og blevet utroligt glade for dem. Trykket er stadig tydeligt og trøjerne er super behagelige :)

Kan kun anbefales herfra!

23. November 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering, mega god kundeservice og fin kvalitet. Dog krakelere trykket meget hurtigt ): derfor “kun” 3 stjerner

13. Juni 2019
Studietøj.dk-Logo

Antwort von Studietøj.dk

Hej Sarah,
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at I er tilfredse overordnet set. Vi er dog rigtig kede af at I oplever at trykket krakelerer. Vi har sendt dig en mail mhp. at finde en løsning på fejlen.
Studietøj.dk

Tip top service

wauw, helt vildt godt produkt & service. Vi var ude i liiidt sen tid, men hættetrøjerne til min klasse blev lavet mega hurtigt, og kom frem på en dag! Det er meget behagelige, og vi er super tilfredse med designet.
Kan varmt anbefales!

15. Mai 2019

Fantastisk service, flot tryk. GLAD OG PERFEKT

Vi er en klasse på 25 ca. Som selv tegnede vores tryk. Jeg var selv i mailkorrespondance med studietøj, en del inden bestilling. Jeg oplevede ekstrem god kundeservice og hurtige svar. Nu sidder vi med det færdige resultat og det ser SKIDE godt ud! Derudover har er de lyn hurtige til at levere. Kan kun anbefale!

8. Jänner 2019

Studietøj.dk - de varmeste anbefalinger

Vi skulle på studietur, og var meget sent ude. Vi kontakter så Studietøj.dk, som beroliger os, og siger at vi nok skal nå det. 😅 Samme dag sender de en prøvepakke til os, på deres regning, hvor vi kan prøve de modeller vi tænker vi vil have.
Vi skynder os at bestille tøjet på deres hjemmeside, super nemt og overskueligt. 5 dage senere står vores tøj klar på skolens kontor, og det var lige som vi håbede på og mere til😊👍🏼

De varmeste anbefalinger til Studietøj.dk og deres fantastiske kundeservice. Ikke sidste gang vi bestiller derfra 👍🏼😊☺️

7. Oktober 2018

Mere end tilfreds.

Fremragende service.

Flexibel i bestillinger, her er virkelig tale om et firma hvor man arbejder ud fra at “kunden altid har ret”.

Der leveres en service som virkelig er “above and beyond” - Et firma der holder 100% hvad de lover, og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger. Er mere end tilfreds med vare, service, og produkt.

8. April 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr