Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag äger en minecraft server, hostad av SweHosting. Detta är ett jättebra alternativ, man kan lätt hitta sin console och filer/plugins i deras panel som de har. Är mycket nöjd! PS: De har även m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni ska veta att ni har en helt fantastisk Liam i eran support. Han är så bra på att hjälpa till och allt annat, jag har behövt teknisk support på alla möjliga plattformar och web platser, men en sådan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag letade länge efter ett bra webbhotell. Sedan så hittade jag SweHosting, där jag hittade ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris! När jag kontaktade de för att få hjälp med några saker som ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har hört mycket bra om SweHosting men jag har suttit och väntat i fler talet månader och konstant besökt hemsidan men VPS produkterna är forfarande slutsålda. Jag skrev ett support mail för ca 5 m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. EDV-Berater
  3. Computer-Netzwerkcenter
  4. Computersupport und -dienste

Vom Unternehmen geschrieben

SweHosting är en Infrastruktursleverantör som specialiserar sig inom Virtuella Servrar, Spelservrar samt Webbhotell.

Kontaktinformationen

1 Stern

Bra support.

25. Jänner 2023

Hej Jonathan!
Vad roligt att du uppskattar vår kundservice!

10/10

Blev bra bemöt och bra instruktioner vid support vilket känns tryggt!

22. Jänner 2023

Antwort von SweHosting

Tack för ditt omdöme! Utmärkt att du fick bra hjälp med din fråga!

Rekommenderas

Hög prestanda. Svarar snabbt.

15. Jänner 2023

Antwort von SweHosting

Prestanda är ett stort fokus för oss och det är underbart att det märks!

Little more communication

A very good, fast and reliable hosting. Dedicated server bought just before New Years Eve, so it took a little longer. The communication was there but could be just a little more in my opinion. In addition, you do not have to pay for the waiting days. All in all a very good hosting.

2. Jänner 2023

Hello,
Thank you for your feedback!
We are very pleased to have you as a customer!

Sincerely,
Operations Manager and Technical Manager at SweHosting

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa hosten för en liten peng!

Bästa hosten för VPSer samt andra spelservrar. Deras servrar är så snabba, jag blev förvånad att min FiveM server startades om så snabbt. Allt är väldigt bra, deras support är snabb samt de hjälper dig väldigt bra. Jag rekommenderar starkt denna host!

30. November 2022

Antwort von SweHosting

Vi lägger enormt mycket tid för att optimera vår infrastruktur och det värmer att det uppmärksammas! Tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter!

Mycket bra

Väldigt bra kundservice

8. Dezember 2022

Hej Liam!

Vad roligt att du tycker om vår kundservice!

Varmt välkommen åter :)

Riktigt bra

Riktigt bra, o väldigt trevliga! Rekommenderar stark!

4. November 2022

Hej Kevin!
Tack för din recension och att du valt SweHosting som din leverantör!

Varmt välkommen åter :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jättedålig service

15. Oktober 2022

Hej Hannes,

Tack för din feedback. Det är beklagligt att du upplever vår service som dålig, men vi är osäkra på vad som har lett till din uppfattning eftersom du inte har varit i kontakt med vår kundtjänst. Vi önskar att du skulle ge oss en chans att åtgärda eventuella problem genom att kontakta oss och berätta mer om vad som har gått fel.

Vi vill alltid förbättra vår service och arbetar hårt för att möta våra kunders behov, så om det finns något specifikt vi kan göra för att hjälpa dig, vänligen tveka inte att höra av dig till oss.

Tack för att du valde SweHosting och vi hoppas att du ger oss en chans att förbättra din upplevelse.

Bra support

Bra support. Hjälper till extremt bra!

12. Oktober 2022

Hej Elias!
Vad roligt att du uppskattar vår kundservice.
Vi finns här om du skulle behöva hjälp igen!

Tack för att du valde SweHosting :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För bra för att vara sant

10. August 2022

Antwort von SweHosting

Vad roligt att du tycker det!
Tack för att du är kund hos oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra service och trevlig…

Riktigt bra service och trevlig personal och bra upplevelse

6. Juli 2022

Antwort von SweHosting

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Swehosting har väldigt bra utbud på…

Swehosting har väldigt bra utbud på Vps,er och spelserverar. Och lite annat smått och gott.

14. Juni 2022

Hej Zackarias,

Vad roligt att du gillar vårat utbud!
Om du har några andra önskemål på tillökning av vårt sortiment så är det du varmt välkommen till att kontakta oss!

Review of SweHosting

I've bought Dedicated Servers before from SweHosting, and they always satisfied me. It never had any downtime whenever I had it. If I needed help or had issues with it, Customer Service would reply and help me with my problem.

29. Mai 2022

Hello Emil,
Thank you for using us! We are happy you had a good time!

Welcome back!

27. Mai 2022

Hej Bengt!
Tack för din recension!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

rekommenderas starkt att hyra en vps…

rekommenderas starkt att hyra en vps via swehosting.
Ger dock en 4a för lite halv seg support. Men när man får hjälp så får man 100% hjälp

25. Mai 2022

Hej Christoffer!
Vad bra att du haft en bra upplevelse överlag!
Vi ber om ursäkt om du upplevt att servicen har varit långsam.
Vi jobbar ständigt på att förbättra vår service och kommer att ta din recension i åtanke!

Rekommenderar Swehosting

Jag skulle rekommendera swehosting över alla andra företag i Sverige, dom har ett bra system det där går snabbt och smidigt att få sin vps tillexempel och dom är alltid snabba när man behöver hjälp med något.

25. Mai 2022

Antwort von SweHosting

Tack för ditt omdöme och din rekommendation!
Vi jobbar ständigt för att förbättra våra tjänster och service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Än så länge inga problem alls

Än så länge inga problem alls.
Hjälpsamma och trevliga.Serven funkar hur bra som helst. Och riktigt grym ping!

19. Mai 2022

Hej Jonathan!
Vad roligt att du har haft en bra upplevelse hos oss!

Verksamhetschef och Tekniskt Ansvarig på SweHosting

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr