Bestelling ontvangen, deel van mijn bestelling ontbrak. Ik contacteerde de klantenservice en kreeg een onduidelijk antwoord. Achteraf zegt ze dan dat ze het toch kan oplossen. En laat me weten dat het... Mehr ansehen
Vandaag de 5de dag dat ik de dermaroller en bijhorende producten gebruik , niet evident om mij hier nu reeds over uit te spreken, maar heb er zeker en vast geen slecht gevoel bij! Waar in me we... Mehr ansehen
Top producten!! Top service!! Jullie zijn 10 sterren waard. Ik gebruik gezicht roller, serum en grote roller voor het lichaam. Enorm tevreden. Voornamelijk over mijn gezicht omdat ik ook comp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu 3 dagen gebruik gemaakt van de skin renewal 0.2mm roller om littekentjes te verminderen en last van een erg droge/licht geirriteerde huid met ineens veel onzuiverheden. Littekentjes lijken eerder z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Swiss Clinic biedt schoonheidsproducten en behandelingen van hoge kwaliteit aan voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn klinisch getest, hebben een bewezen werkzaamheid en leveren lange termijn resultaten.
Broekdijk West 18, 3621LV, Breukelen, Niederlande
- 0858885147
- klantenservice@swissclinic.nl
- swissclinic.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
5 dagen kuur gedaan
5 dagen kuur gedaan , nu 5 dagen rust
Huid wel iets rood en was blij dat dag 5 om was , wordt met de dag iets pijnlijker om te doen
Onduidelijk of het serum nu ook dagelijks gebruikt moet worden of alleen na de kuur
Nog geen verbeteringen te zien
Op naar de volgende 5 dagen

Antwort von Swiss Clinic
Ik ben heel erg tevreden over de…
Ik ben heel erg tevreden over de producten van Swiss Clinic, de resultaten, de service en de snelle bezorging.
Prima😊😊😊
het gaat goed
Mijn ervaring
Kan nog weinig vertellen over het product, ben er pas mee begonnen. De bestelling was snel binnen. De informatie over het product en het product zelf is tot op heden goed bevallen. Hopelijk over een tijdje het resultaat te merken.
Super service!
Ik merk helaas nog geen verschil met de naaldjesroller. Had de 0,2 mm in combi met de drymasks.
Na een heel prettig contact met de klantenservice gaan ze mij kosteloos een 0,5 mm roller opsturen. Super goede service! Deze krijg ik morgen binnen en ga ik gelijk proberen!
Heel blij met de skinroller en face…
Heel blij met de skinroller en face serum!
Huid voelt gelijk goed doorbloed en gladder aan.
zeer tevreden
super snelle levering in een leuk cadeaudoosje.
duidelijke omschrijving en gebruiksaanwijzing op de website.
pas net begonnen met de behandeling maar merk nu al verschil.
ben dus zeer tevreden.
Ziet er leuk uit
Ziet er leuk uit. De dag erna al geleverd.
Op korte termijn al licht effect te zien
Ik heb de skin roller 0.5 nu 5 dagen gebruikt en ik ben tot nu toe al erg tevreden van het resultaat. Lange termijn effect nog af te wachten, maar het ziet er toch al belovend uit.De huid is een beetje rood vlak na de behandeling, maar 's morgens was dit mooi weg getrokken. Overdag gebruikt ik regelmatig een vochtinbrengende gezichtsspray om mijn huid te hydrateren, want hij voelt de eerste 2 dagen wat trekkerig aan. Na 5 dagen is mijn huid wat stralender geworden en precies ook wat strakker. Ik ben benieuwd na 2 maanden!
Door de zogenaamde zelftest op de site…
Door de zogenaamde zelftest op de site werd mij een roller met 0,2 aangeraden en die dus ook aangeschaft.. al bij gebruik had ik zoiets van hmm.. alle recensies die ik lees voelen overduidelijk wel wat en ik voelde letterlijk niks! nu ben ik al weken verder en geen enkele resultaat.. na wat research zag ik dat iedereen de 0,5 gebruikt en de 0,2 zeker niet is voor littekens, weggegooid geld dus.. echt heel jammer!!!!!

Antwort von Swiss Clinic
Ik kan nu nog niet veel beoordelen..
Ik kan nu nog niet veel beoordelen... ik gebruik hem nog niet echt lang en tot nu toe heb ik geen verandering of verbetering gezien.. Hoop dat het wel gaat gebeuren...
Mvg.
Elmira

Antwort von Swiss Clinic
Zeer tevreden over producten en…
Zeer tevreden over producten en levering!
Vorige week heb ik de 0.5 mm roller…
Vorige week heb ik de 0.5 mm roller mogen bestellen. De bestelling was de volgende dag al in huis wat erg fijn is. De roller voelt prima op de huid. Je voelt de naaldjes maar het is zeker niet pijnlijk. Mijn huid voelt na 5 dagen glad en zacht aan en de pigmentvlekjes lijken al wat minder zichtbaar te worden. Ik ben tot nu toe erg tevreden.
Heel tevreden over dermaroller
Heel tevreden over dermaroller, die doet zijn werk!
Zeer tevreden
Goedemorgen ,
Ben Ghislaine en heb erg last ( vind ik zelf ) van vlekjes en littekentjes. Maar door de producten te proberen van swissclinic ben ik erg tevreden. Eerste twee keer zag ik niet veel verschil en dacht ik misschien niet voor mij weggelegd. Maar naar de derde keer te gebruiken, zie ik nu de pigment vlekjes en de poriën veel minder worden! Ben zeker heel blij met de producten. Want heb van mij zelf een heleeee moeilijke huid en kan eigenlijk nergens tegen, zogezegd alle producten geprobeerd van elke schoonheidssalon😞. Tot ik dit ontdekte , was even een uitgaven om het te testen maar het was het zeker waard. Hoop dat ze snel ook scrub en pielings gaan verkopen , want gebruik nu van ander merk, maar liever alles van jullie!
Ik raad dit zeker aan, ook voor mensen met een moeilijke huid. En die niet tegen parfum kunnen.
Fijne dag !
Aanrader voor iedereen die huidvernieuwing zoekt!!
Heerlijke producten die ook daadwerkelijk verschil maken voor de huid.
Inmiddels 2 maanden aan het rollen(0,5mm) waarbij ik gebruik maak van het face serum. Ik zie al duidelijk verschil en mijn huid voelt als nieuw.
Aanrader! Voor iedereen die twijfelt.. DOEN!
Daarnaast krijg je persoonlijk advies op maat en krijg je direct antwoord op je vragen.
Mooi product & supersnelle levering!
Goede en snelle levering
Een fijne en overzichtelijke webshop
Een fijne en overzichtelijke webshop. Daarnaast is de levering erg snel en de kwaliteit van de producten goed!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.