Swiss Clinic Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling ontvangen, deel van mijn bestelling ontbrak. Ik contacteerde de klantenservice en kreeg een onduidelijk antwoord. Achteraf zegt ze dan dat ze het toch kan oplossen. En laat me weten dat het... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vandaag de 5de dag dat ik de dermaroller en bijhorende producten gebruik , niet evident om mij hier nu reeds over uit te spreken, maar heb er zeker en vast geen slecht gevoel bij! Waar in me we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten!! Top service!! Jullie zijn 10 sterren waard. Ik gebruik gezicht roller, serum en grote roller voor het lichaam. Enorm tevreden. Voornamelijk over mijn gezicht omdat ik ook comp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nu 3 dagen gebruik gemaakt van de skin renewal 0.2mm roller om littekentjes te verminderen en last van een erg droge/licht geirriteerde huid met ineens veel onzuiverheden. Littekentjes lijken eerder z... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Swiss Clinic biedt schoonheidsproducten en behandelingen van hoge kwaliteit aan voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn klinisch getest, hebben een bewezen werkzaamheid en leveren lange termijn resultaten.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Toppers

Razendsnelle service, betaalbaar en hopelijk effectief👍🏼

19. Juli 2018

Antwort von Swiss Clinic

Hartelijk dank voor je review Cey!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de derma roller 0.5 gekocht en…

Ik heb de derma roller 0.5 gekocht en al na 1xgebruik een gladdere huid. Het serum wat erbij zit, daar ben ik nog meer fan van.

Het voelt wel aan alsof jehuid verbrand is, dus doe het niet te vaak.

18. Juli 2018

Antwort von Swiss Clinic

Fijn om te horen dat de behandeling goed bevalt! Een verbrand gevoel is juist goed. Doordat je met de Skin Roller kleine microkanaaltjes maakt zal je een beetje verbrand gevoel krijgen. Dit betekent enkel dat het genezingsproces van de huid gaat werken en je de behandeling effectief hebt uitgevoerd :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling snel geleverd en dezelfde…

Bestelling snel geleverd en dezelfde avond gebruikt! Geen problemen met het gebruik van de micro roller en een heerlijk zachte en glanzende huid. Nog te kort gebruikt om het effect op rimpels en slappe huid te beoordelen. Ik gebruik de revival set.

5. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very happy with Swiss clinic products…

Very happy with Swiss clinic products anf service. The only little thing has to do with my dermaroller. It's more "plasticy" then I expected and it makes a squeaking sound sometimes. Other then that, awesome brand and awesome products! I've also written a few reviews on Swiss clinic products on my blog Skips by Clara.

11. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb 2 weken geleden de 0.5 mm roller…

Ik heb 2 weken geleden de 0.5 mm roller besteld. Kreeg de week erna heel netjes een mail met de vraag of het bevalt.
En het antwoord hierop is Ja! Het prikkelt wel erg nadat ik het behandelt heb, maar dat is de volgende ochtend verdwenen. Ik heb wel het idee dat ik al verschil zie/voel, met name anderen zeggen dat ik er zo goed uit zie! Eerste indruk is dus erg goed, ik ga hiermee door.
Het enige minpunt is dat de roller erg piept tijdens het rollen, ik moet echt de badkamer dicht doen, anders wordt mijn dochter er wakker van.

8. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De eerste behandeling met de skin…

De eerste behandeling met de skin roller voelde wat geïriteerd op mijn huid, dit heeft 1 dag aangehouden. In de avond voelde mijn huid gelukkig weer normaal en kon ik de behandeling weer doen. Ik merk dat mijn huid al wat verbeterd is en dat mijn huid meer straalt. Wel ben ik benieuwd hoe het uit eindelijke resultaat zal gaan zijn. Ik heb nu 5 dagen gerold en doe nu een pauze van 5 dagen. Wel breng ik iedere ochtend en avond het serum aan op mijn gezicht en daarna mijn dag of nachtcreme.

5. Juni 2018

Enorm tevreden!!

Top producten!!
Top service!!
Jullie zijn 10 sterren waard.

Ik gebruik gezicht roller, serum en grote roller voor het lichaam. Enorm tevreden. Voornamelijk over mijn gezicht omdat ik ook complimenten ontvang van anderen. Ik zou iedereen aanraden om gezichtroller te proberen. Zeker voor vrouwen met grote poriën. Deze zijn binnen twee weken voor 70% minder
Ik ben ontzettend blij dat ik deze producten op instagram tegenkwam 🙌🏻

1. Juni 2018

Antwort von Swiss Clinic

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten. Geniet ervan!

Snelle levering.

Snelle levering.
mooi verpakt.
dermaroller geeft alleen een piepend geluid.
dermaroller is wel goed steriel verpakt.

1. Juni 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

dermarollers Swiss Clinic

Naalden van goede kwaliteit tot nu toe. Handvat minder. Plastic en piepend geluid. Is niet zo fijn, wetende dat je mensen wakker maakt.

29. Mai 2018

Antwort von Swiss Clinic

Hi Lotte! Dat hoort natuurlijk niet. Excuses daarvoor. Zou je kunnen laten weten om welke Skin Roller het gaat? Ik zie namelijk dat je er meerdere hebt besteld. Dan zorgen wij dat je een nieuwe opgestuurd krijgt :)

Levering perfect

Levering perfect, verpakking perfect, zelfs een mail na aanschaf of alles na verwachting is. Pas 5 dagen mogen rollen, maar kan niet wachten om weer te beginnen!

26. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten...Ik ben zelf…

Top producten...Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en ik heb zelf het gevoel dat ik er geen een meer nodig heb. Mooie doorbloeding en gladde huid.

Wel even vraagje kan ik zo'n roller ook gebruiken rondom mijn ogen?

16. Mai 2018

Antwort von Swiss Clinic

Hartelijk dank voor je compliment! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Je kan de Skin Roller ook gebruiken rondom je ogen, echter raad ik aan om minder hard te drukken dan op de rest van je gezicht. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Dik tevreden!

Ik gebruik het hele pakket. Om de week de roller met de serum. De dagcrème, nachtcrème en oogcrème altijd. De producten smeren fijn uit en blijven niet vet. Hoewel ik voor best veel producten allergisch ben, reageert mijn huid wel goed op de producten van Swiss Clinic.

13. Mai 2018

Antwort von Swiss Clinic

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van de producten.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr