Ik was eerst best sceptisch, maar ben blij dat ik de stap heb gezet. Duidelijke uitleg, vriendelijk contact en alles verloopt zoals afgesproken. Tot nu toe een hele positieve ervaring.
Heb bij System2Follow al jaren een aantal systemen lopen waar ik aan mee doe. Dat tot volle tevredenheid. De resultaten die op hun site staan kloppen. Alle transacties worden automatisch voor mij ui... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Systems2follow staat voor transparantie en eerlijkheid in beleggen. Ons platform biedt de mogelijkheid om ervaren traders te volgen en beleggingen automatisch te synchroniseren voor professioneel investeren zonder diepgaande kennis. We hebben een bewezen track record van succesvolle strategieën over de jaren heen. Onze trading systemen zijn eenvoudig te koppelen aan uw rekening voor moeiteloos beleggen, terwijl u controle en flexibiliteit behoudt. Met duidelijke risico-indicatoren ondersteunen we bewust beleggen. Onze klantgerichte service wordt bevestigd door positieve getuigenissen. Sluit u aan bij Systems2follow voor een toegankelijke manier van beleggen, gesteund door onze toewijding aan kwaliteit en transparantie. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven ons inzetten om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden.
Emmalaan 7, 1075 AT, Amsterdam, Niederlande
- +31 0851309247
- info@systems2follow.com
- systems2follow.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
The systems have been amazing
Highly recommended for people who lack time to trade
I've had a great experience with Systems2follow from the start. I highly recommend this for anyone who wants to build an investment portfolio but lacks the time and knowledge with trading themselves.
They've been transparent from the start about actual results and whenever I have any questions, Mickeal from the team is always available to answer any of my questions.
I personally follow 2 strategies and i'm very satisfied so far.
Been investing for a while with…
Been investing for a while with Systems2follow. Super happy with the results and the support from the team when I need anything!
Ik volg sinds het begin van dit jaar…
Ik volg sinds het begin van dit jaar twee systemen van Systems2follow naar aanleiding van een webinar. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de resultaten, de transparantie en de duidelijke communicatie. Alles wordt netjes uitgelegd en er wordt goed meegedacht. Een professionele en betrouwbare partij.
Ik was eerst best sceptisch
Goed behaalde resultaten
Het grootste voordeel voor mij is de rust. Geen dagelijkse stress over de beurs en toch het gevoel dat mijn beleggingen professioneel worden uitgevoerd. Tot nu toe sluiten de behaalde resultaten goed aan bij de informatie op de website.
Ik beleg inmiddels een tijd via…
Ik beleg inmiddels een tijd via Systems2follow en mijn ervaring is erg positief. De rendementen die op de website worden getoond komen overeen met wat ik zelf heb gezien. Daarnaast is het contact prettig en worden vragen snel beantwoord. Tot nu toe erg tevreden.
Sinds enkele maanden ben ik klant bij…
Sinds enkele maanden ben ik klant bij Systems2follow en tot nu toe ben ik erg tevreden.
Het platform geeft mij de mogelijkheid om ervaren traders te volgen, zonder dat ik zelf dagelijks de markt hoef te analyseren. De communicatie is duidelijk en bij vragen wordt er snel en persoonlijk gereageerd.
Ik houd zelf inzicht in mijn eigen beleggingsrekening, terwijl de systemen automatisch gevolgd kunnen worden. Voor mij een prettige manier om professioneler te beleggen zonder er dagelijks veel tijd aan kwijt te zijn.
Goed systeem
Ik gebruik Systems2follow inmiddels een aantal maanden en mijn ervaring is tot nu toe erg positief. Het platform maakt het mogelijk om beleggingssystemen van ervaren traders te volgen op je eigen effectenrekening, waardoor je zelf controle houdt over je geld.
Wat ik vooral prettig vind is dat alles transparant is. De trades worden duidelijk gecommuniceerd en je kunt zelf kiezen of je automatisch volgt of alleen meldingen ontvangt. De koppeling met de broker werkt goed en de uitvoering van orders verloopt soepel.
Daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen en merk je dat er echt wordt meegedacht. Voor mensen die wel willen beleggen maar niet dagelijks zelf de markt willen volgen is dit een hele interessante oplossing.
Ik ben benieuwd hoe de systemen zich verder ontwikkelen, maar tot nu toe zeker een aanrader.
Systems2follow is zeer betrouwbaar, gewoon doen!
Ik ben al jarenlang een tevreden klant van Systems2follow. En heb alleen maar positieve ervaringen met de trading systemen.
Komt bij, Simeon Hoefnagels is altijd goed bereikbaar per telefoon en e-mail voor advisering van de aangehouden portefeuille. Hij heeft een goede expertise, denkt open/eerlijk met je mee en dat is een grote meerwaarde.
Ik ben nu bijna een jaar bij…
Ik ben nu bijna een jaar bij systems2follow en heb 2 systemen lopen, de ene gaat beter dan de andere! maar het jaar is nog niet voorbij dus het zou nog beter kunnen gaan, maar verder bij vragen bij systems2follow zijn ze altijd netjes en correct met antwoorden geven.
Degelijke strategieën en duidelijke visie
Topervaring met Systems2Follow
Degelijke strategieën, snelle support wanneer nodig en een duidelijke lange-termijnvisie. Systems2Follow helpt mij écht om een beter rendement te behalen.
Momenteel volg ik één systeem ES Small cap en dat bevalt uitstekend. Vanaf januari ga ik ook het RVM-systeem volgen — daar heb ik veel vertrouwen in!
Alle transacties worden automatisch uitgevoerd, wat superveel gemak geeft. Je hebt er geen omkijken naar en alles loopt gewoon door.
Zeker een aanrader voor iedereen die zorgeloos en gestructureerd wil beleggen!
Heel goede ervaring
Heel goede ervaring met dit bedrijf. Heel open en transparant, gemakkelijk om contact te hebben. Er wordt steeds snel gereageerd. Ik volg intussen 3 systemen en ik overweeg zeker om nog verder uit te breiden. Aan te raden voor iemand die onvoldoende kennis en/of tijd heeft, de traders doen het werk voor u. Er zijn groeiplannen waardoor er nu ook de mogelijkheid is om te investeren in Systems2follow Gezien mijn goede ervaring ben ik dan ook investeerder geworden.

Antwort von Systems2follow
Absolute aanrader voor iedereen die een…
Absolute aanrader voor iedereen die een beleggingsportfolio wil opbouwen maar zelf geen tijd, kennis of motivatie heeft om alles actief bij te houden.
Systems2follow is letterlijk de partij om te volgen. Ze zijn transparant over de werkelijke resultaten en hebben korte lijnen. Persoonlijk contact vanaf de eerste minuut en begeleiding bij elke stap, gewoon zoals het hoort.
Zelf volg ik 2 systemen en ben daar uiterst tevreden over.

Antwort von Systems2follow
Perfecte begeleiding en uitleg met…
Perfecte begeleiding en uitleg met alles. En de resultaten zijn uitstekend!

Antwort von Systems2follow
Fijne systemen en fijne mensen
Heel blij met mijn ervaringen tot nu toe. Heel veel rust en tijd om vragen te beantwoorden. En ook met de gekozen systemen ben ik heel blij. Er is genoeg keus zodat ik iets kan kiezen dat bij mij past.

Antwort von Systems2follow
Betrouwbaar, professioneel en resultaatgericht!
Ik ben supertevreden over Systems2Follow. Ze zijn transparant, professioneel en geen loze beloftes. Je krijgt precies wat je mag verwachten.
Ik heb gekozen voor het systeem ES Stock Trading, mijn portefeuille groeit en ik voel me weer zelfverzekerd over beleggen.
Het contact is snel en persoonlijk, je merkt dat ze met je meedenken en je serieus nemen. Dit is geen standaard beleggingsplatform, maar een partij die écht met je bouwt.
Aanrader voor iedereen die resultaat wil, zonder gedoe.

Antwort von Systems2follow
Bluocean strategie futures euro stoxx…
Bluocean strategie futures euro stoxx 50 was een ramp.
Bijna 13% verlies op één maand.
nul betrouwbaarheid voor het trading systeem.

Antwort von Systems2follow
Interessant aanbod om beleggingen te…
Interessant aanbod om beleggingen te automatiseren, met goede opbrengst, heel behulpzaam en snelle, duidelijke communicatie.

De onboarding ging geruisloos
De onboarding ging geruisloos, de koppeling met mijn effectenrekening bij Mexem fluitje van een cent. Alleen toen kwamen de resultaten … en ook die waren TOP! Zelfs toen de beurs omlaag ging verdiende ik geld! Kortom Systems2Follow zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!!!

Antwort von Systems2follow
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.