Tapastreat Bewertungen 113

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, god kommunikation og vildt lækker mad! Vi kan varmt anbefale Tapastreat til alle der skal holde selskaber. Der blev endda taget hensyn til allergikere i selskabet og blev lavet sæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik leveret tapas til min fars 82-års fødselsdag. Det blev leveret enkelt i en papirspose og retterne fint emballeret i papskåle. Ikke noget med besværlige retur-kasser. Selve maden var he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den største anbefaling herfra til Tapastreat og John 😃. Til vores netop afholdte bryllup, leverede John den skønneste mad, som var lavet lige efter vores smag. Ca. 80 mennesker stod glade og mæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har efterhånden fået mad fra Tapas Treat et par gange - senest til vores datters barnedåb. Maden er helt fantastisk - der er lidt for enhver smag. Vores gæster roste maden til skyerne - ung som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tapas-Restaurant
  2. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Vi laver lækre tapasløsninger til private kunder og virksomheder

Kontaktinformationen

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Vi har brugt Tapas Treat til et firmaevent, mums

Vi har brugt Tapas Treat til et firmaevent. John leverede god & personlig service, gode idéer til sammensætning af menu og ikke mindst super velsmagende, varieret og rigeligt mad. Tak for det!
John var oven i købet med på en udfordring, da vi valgte at få leveret mad til en bar med meget lidt bordplads. Det lykkedes, og vi er meget glade for valget - Kæmpe anbefaling herfra

5. November 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din fine anmeldelse Lotte, det varmer meget.
Vi glæder os til også at levere tapas til jer en anden gang:)

Velsmagende tapas!

Vi skulle holde rund fødselsdag og derfor bestille mad til 45 mennesker. Maden var helt fantastisk og det var tydeligt at der var lagt tid og kræfter på at det skulle smage godt. John var virkelig god igennem hele forløbet og god til at komme med forslag og ændringer til sammensætningen. Alt igennem en super oplevelse mht til smagsoplevelsen, levering, pris m.m. Det var helt klart med til at gøre vores aften endnu bedre. En klar anbefaling herfra!
Mvh
Stefan & Line

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din fine anmeldelse og ros Steffen.
Det varmer meget, og tak fordi du tog dig tid at anmeldelse os.

Fantastisk lækker mad!

Fantastisk lækker mad! Nok de bedste sliders jeg har smagt længe. Maden var velsmagende og frisk og jeg kommer 100% til at købe tapas herfra igen!

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Jeppe, det betyder meget for os :)

Lækre albondigas!

Bestilte i dag fra Tapas Treat. Det var vildt lækkert! Kan specielt anbefale deres albondigas. Udover det bestilte jeg deres classic menu, hvor der var lidt af det hele. Normalt får man ikke meget når man bestiller tapas, men her var der rigeligt. Kan varmt anbefales!

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for den flotte anmeldelse Niklas.
Vi glæder os til også at levere tapas til din næste Champions League -aften med drengene

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og hjælpsom service…

Super lækker mad og hjælpsom service 👌🏻Gæsterne var meget glade og imponerede og ville gerne se menukort. Levering var i top og vi kunne servere direkte fra bøtterne til vores uformelle udendørs middagsfest (mindre opvask hurra)

9. August 2021

Hi Stine
Hvor er det dejligt at læse, at du har haft gode oplevelser med vores tapas:)
Vh
John
Tapas Treat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tapastreat - for meat eaters, vegans and those in between!

John White at Tapastreat was there when lots of other places had gone on summer vacation, and was ready to get a menu ready for us with less than a week's notice. We ordered for 40 people, and even though we asked for vegan and vegetarian alternatives to be mixed with meat dishes, it wasn't a problem.
There was a delicious hummus, melt in your mouth salmon, meatballs, eggplant delicacies with rice and mushrooms - there was something for everyone and enough to give guests a bit to take home. Thank, you, John White and Tapastreat!

24. Juli 2021

Antwort von Tapastreat

Thank you so much for the kind words Liz.
We're so happy you enjoyed the food, and appreciate you taking time out of your day to share your Tapas Treat experience on Trustpilot, it means a lot to us :)

Super lækker mad

Super lækker mad, med skønne små retter. Alle gæster roste maden og den gode smag. God service, at maden blev bragt hjem, da jeg havde arrangeret surprise for min mand.
Tak for mad.

16. Juli 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Natasha, det betyder meget for os:)
Vi ses snart

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad og service helt i top

Vi brugte Tapas Treat til vores søns studentergilde. Der skulle både tages hensyn til vegetarer, veganere, børn og en allergiker. John fik lavet skønt mad til os alle.
Vi kan varmt anbefale Tapas Treat. Maden og servicen er helt i top.

13. Juli 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Maria.
Hvor er det dejligt at læse, at du har haft gode oplevelser med vores tapas:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk tapas og udsøgt service

Helt fantastisk tapas, og virkelig god service. Vi var 8 personer og havde bestilt classic menu. Der var mere end rigeligt, så det havde ikke været nødvendigt at købe en ekstra ret til - men den smagte nu også godt, kalveruller med rucola. John kom selv med maden og forklarede hvordan det hele skulle håndteres. Udsøgt service. Det gør vi helt klart igen.

12. Juli 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, det varmer maget, og tak fordi du tog dig tid at anmeldelse os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var virkelig godt og kan klart…

Det var virkelig godt og kan klart anbefales. Vi fik en veganer menu til fire personer og det var super velsmagende og mere end rigeligt mad.

6. Juni 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Den er vi meget glade for:)
Kh Tapas Treat

Fantastiske tapas

Tapastreat leverede de lækreste tapas til et medarbejderarrangement. Der var stor glæde fra alle deltagere, over hvor spændende og velsmagende deres tapas var.
Jeg er fan!

2. Juni 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, den varmer meget, og tak fordi du tog dig tid at anmeldelse os:)

Paella Fantástico

Udover de lækreste tapas tilberedte Tapastreat også den lækreste skaldyrs paella til 50 personer - KÆMPE MUMS og FANTÁSTICO.

Måske der ligger billeder på FB eller hjemmeside.

28. Mai 2021

What’s not to like 🌟

What’s not to like 🌟
Den lækreste tapas serveret til et selskab på 8 pers.
Det var så smagfuldt, flot anrettet og skønne råvarer.
Bestil bestil bestil 😊

20. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Den er vi meget glade for:)
Kh Tapas Treat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We ordered food for 4 people the 199kr…

We ordered food for 4 people the 199kr menu, great taste,Big portions great value for money and service with a smile. 5 stars for John White👏👍

16. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Thanks so much for ordering with us, and for your kind words Hans:)
We look forward to seeing you again soon, don't forget we do deliver, so you don't have to drive all the way from Frederiksberg to get your tapas fix.

Fantastisk Treat!

Vi stemmer i koret af positive bedømmelser – yderst veltilberedte og meget smagfulde retter… endelig noget anderledes take away. Vi kommer snart igen 😊

16. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Tak for din anmeldelse og de flotte ord, Mette :)
Vi er så glade for, at du var tilfreds med vores tapas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hver lille ret er delikat og virkelig…

hver lille ret er delikat og virkelig velsmagende. Alle mine gæster syntes maden var super lækker. Kan virkelige anbefales og priserne er meget rimelige;))

14. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Maria. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft gode oplevelser med vores tapas:)

Superlækkert

Superlækkert. Jeg var yderst tilfreds og det var veninderne også. Hver lille ret er en smagsfest i sig selv.
Og man bliver mødt med stor venlighed og service.

13. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Ditte, det betyder meget for os:)
Vi ses snart

BRAVO fantastiske VEGANSKE menuer 🥑🥦🌶

Som vegansk spisende gennem 40+ år kan jeg på det varmeste anbefale
de veganske retter. Spændende udvalg, yderst smagfuldt
og anrettet med kærlighed for detaljen. I love it big time 😍🍽

8. Mai 2021

Antwort von Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse at du har haft gode oplevelser med vores veganske tapas. Vi ses snart:)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr