Fantastisk service, god kommunikation og vildt lækker mad! Vi kan varmt anbefale Tapastreat til alle der skal holde selskaber. Der blev endda taget hensyn til allergikere i selskabet og blev lavet sæ... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi fik leveret tapas til min fars 82-års fødselsdag. Det blev leveret enkelt i en papirspose og retterne fint emballeret i papskåle. Ikke noget med besværlige retur-kasser. Selve maden var he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den største anbefaling herfra til Tapastreat og John 😃. Til vores netop afholdte bryllup, leverede John den skønneste mad, som var lavet lige efter vores smag. Ca. 80 mennesker stod glade og mæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har efterhånden fået mad fra Tapas Treat et par gange - senest til vores datters barnedåb. Maden er helt fantastisk - der er lidt for enhver smag. Vores gæster roste maden til skyerne - ung som... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi laver lækre tapasløsninger til private kunder og virksomheder
Kontaktinformationen
110 Kastrupvej 110, 2300, København S, Dänemark
- kontakt@tapastreat.dk
- tapastreat.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk friskt og lækkert mad.
Fantastisk friskt og lækkert mad.
Mange forskellige smags- og valgmuligheder, så uanset om du spiser kød, er vegetar eller veganer, er der dejlige menuer at vælge mellem.
Maden er af god kvalitet, og prisen er meget rimelige.
Jeg var meget tilfreds, med valget af Tapas Treat.

Antwort von Tapastreat
Vi bestilte tapas og middag med laks
Vi bestilte tapas og middag med laks, rejer, bøf, pannacotta og ost. Det smagte fantastisk. Vi kommer helt sikkert tilbage, og vi kan på det varmeste anbefale tapastreat.
Stina og john

Fantastisk tapas
Fantastisk tapas. Lækkert, smagfuldt og lige til at sætte på bordet uden at skulle bruge tid på at anrette. Kan varmt anbefales.

Excellent quality and taste
Excellent quality and taste. Great value.

Rigtig velsmagende mad
Rigtig velsmagende mad og flot anretninger - og god betjening! Kan anbefales!

Skøn og smagfuld tapas
Skøn og smagfuld tapas, flot serveret. Vi bestilte 'Menu for more - classic' og var uenige om favoritten, men vi kan varmt anbefale tun, laks, rejer, frikadeller, pulled pork sliders.... Vi kommer igen.

Lækkert smagfuldt tapas
Lækkert smagfuldt tapas. Gode råvarer og god kvalitet!
Endeligt et godt alternativ som take away- kan varmt anbefales!! Vi bestiller snart igen.

Fantastisk tapas!
Så dejligt med en masse forksellige små retter at vælge i mellem til en overkommelig pris. Vi kommer helt sikkert igen. Kan især anbefale deres sliders med pulled pork, den lakridsrimmede laks og deres kalvefiletruller.
Mums!

Excellent tapas
Excellent food and something else than the normal takeout routine. The menu for one is perfectly sized and very tasty. Ordered a side of squashruller too - never would have expected they could be that good. Very friendly service too. Will definitely be back in the near future.

Antwort von Tapastreat
Fantastisk tapas og lidt anderledes
Fantastisk tapas og lidt anderledes - super oplevelse og billigt. Ikke sidste gang 👍

Fantastisk!
Fantastisk!! Delicious dishes delivered with a smile that made a cosy birthday party gathering. Great varied selection. the meatballs and the tuna stand out but everything was faultless. Looking forward to finding another reason to order asap! Tusind tak 🙏❤️👍🏻

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.