zo attent en met compassie zijn de medewerkers van Tegels in huis ! Zij weten dat details ertoe doen 🫶🏼 ik wilde graag maar 1 grote tegel kopen of 9 kleintjes en dus koop je eigenlijk een doos... Mehr ansehen
Goede service, snelle behandeling van de bestelling. Zowel de samples als de echte bestelling daarna. Toen we extra nodig hadden en onze klusjesman deze kwam afhalen was dat ook geen probleem. De tege... Mehr ansehen
Super klantvriendelijk! 10 tegeltjes te kort, behulpzaam te woord gestaan, twee jaar geleden veel tegels gekocht, top! Ik stond vandaag weer versteld van de hoeveelheid en diversiteit aan hedendaags d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vloertegels en wandtegels koopt u direct uit voorraad bij Tegels in Huis. Altijd de goedkoopste
Energieweg 35, 3641 RT, Mijdrecht, Niederlande
- 0488-429587
- info@tegelsinhuis.nl
- tegelsinhuis.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Groot assortiment aan tegels met zeer…
Groot assortiment aan tegels met zeer betaalbare prijzen. Ik heb er prima advies gekregen!
Heel fijn bedrijf
We werden zeer vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Konden rustig rondkijken en er was genoeg personeel in de omgeving als we wat wilde vragen. We kregen koffie en wat lekkers. Men dacht actief mee. Uiteindelijk hebben we voor nog geen 90 euro tegels besteld en alsnog bleef de service uitstekend.
Top bedrijf!!!
Top bedrijf!!!
En super vriendelijk personeel.
Ben groot fan van Tegels in Huis
Ben groot fan van Tegels in Huis! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?! Alles is op voorraad, kan geleverd worden wanneer jij wil. Denken super goed en fijn mee, ook als je achteraf toch wat mist/ overhoudt. Kwaliteit en aanbod tegels ook meer dan top en super vriendelijk personeel.
Vlotte en deskundig advies
Vlotte en deskundig advies. Daarnaast was de prijs zeer goed
Fijne tegelzaak.
Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.
Super service! Aanrader!
Ondanks de hitte super goed behandeld! Lekker colaatje en goede service!
Uiteindelijk een hele fijne ervaring…
Uiteindelijk een hele fijne ervaring met dit bedrijf gehad! Tip: heb je je tegels écht voor een bepaalde datum nodig, bestel dan tegels die op voorraad zijn, dat scheelt een berg stress ;) Wij hebben vlak voor we ze nodig hadden ter plekke (nogmaals) andere tegels uitgezocht dan besteld (vanwege de deadline die we toch niet zouden halen), en daarin werd fijn meegedacht. Echt top dat je de tegels in de loods kunt bekijken. We werden ook heel leuk ontvangen met lekkere appelflappen. We zijn superblij met de mooie tegels op de vloer en wanden van onze badkamer! En dat voor een mooie prijs 🤎
Erg behulpzaam en vriendelijk…
Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Het was erg warm en we kregen wat fris en een heerlijk appelflapje aangeboden. Wanneer wij opnieuw tegels nodig hebben zullen wij hier zeker terugkomen.
Top hulp van Harm en zijn collega's
Top hulp van Harm en zijn collega's
Goed geholpen en ruime keuze
Goed geholpen en ruime keuze. Zeker een aanrader!
Top bedrijf
Veel keuze aan tegels. Goed geholpen met benodigdheden. De spullen worden fijn naar je auto gebracht.
Mooie tegels en heel vriendelijk…
Mooie tegels en heel vriendelijk geholpen op locatie Sliedrecht.
Badkamertegels
Wij hebben de tegels hier gehaald voor de badkamer. Super vriendelijk personeel, goed geholpen met ideeën opdoen. Alles netjes verlopen volgens afspraak.
Uitstekend geholpen en n Mijdrecht
Bij de vestiging in Mijdrecht tegels uitgezocht voor onze badkamer. Prettig en kundig geadviseerd (inclusief koffie en gebak) door de medewerker. Hij hielp ons de hoeveelheden uitrekenen. De regels zijn volgens afspraak thuis bezorgd.
Nadien bleken wij zelf 1 deel tegels te weinig te hebben besteld.
Via de klantenservice werd de juiste batch gezocht en opnieuw klaargezet in Mijdrecht. Deze stonden klaar en met een kar zijn ze in de auto geplaatst.
Dit getuigt van service. Wij zijn zeer tevreden.
Mooie collectie
Ze hebben een mooie collectie aan tegels. Behulpzaam en eerlijk!
Ook een duidelijk retourbeleid wat logisch is met Tint nummers.
Snel bevestiging
Snel bevestiging
veel keus en
Snel binnen
Zeer behulpzaam en goede service…
Zeer behulpzaam en ook nog in de auto gezet !
Heel netjes en goed advies gekregen
Heel netjes en goed advies gekregen. Veel keuze.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.