Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrägeri, sa att dom ringde från Tele2 och skulle sänka våra månadskostnader på våra mobilabonnemang, visade sig att dom teckna nya abonnemang hos dom så man ska sitta och betala för dubbla abonnema... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade just ingått ett nytt avtal med Telson och ångrade mig av vissa skäl. Det var absolut inga problem att annullera det ingångna avtalet, och de önskade mig välkommen tillbaka i framtiden. Engagerad... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev lurad av en säljare som sade sig komma från telia, där jag har mina abonnemang idag. Han sa att de tittade över avtalen och lovade att de inte skulle påverka mig. Jag sa att det var okej så länge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber
  2. Telekommunikationsausrüster
  3. Telefonzentrale

Vom Unternehmen geschrieben

Hejsan och välkommen till Telson Vi är ett företag som jobbar med diverse kommunikationslösningar med kundnöjdhet i världsklass. Vi skräddarsyr vår lösning för dig som kund, hos oss har du en kontaktperson som tillhandhåller era behov och ser till så att det alltid funkar.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu förstår jag varför försäljaren

Nu förstår jag varför försäljaren, som falskeligen påstod att han ringde från Telenor, slängde på luren när jag berättade att jag ville kontrollera vad Ram-avtalet på 60 månader innebar. Försäljaren påstod att det endast innebar att jag som kund var agaranterad att inte drabbas av ökade kostnader under avtalstiden, men jag har nu varseblivit att ramavtal inom mobilbranschen är något annat än ramavtal i allmänhet. Så inte undra på att han blev upprörd att jag inte omedlebart signerade det avtal han översände till mig för påskrift. Synd att jag inte redan innan diskussion kom så långt lade på luren, för detta företag skall man inte ha att göra med och det är precis vad många andra här har kommit fram till efter att ha blivit lurade. Därför förstår jag nu vikten att ta reda på vad andra anser om företaget, som ringer upp och är påstridiga enligt det koncept, som tydligen försäljarna på detta företag följer. En osund bransch med osunda försäljare. VARNING!

9. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vänlig och trevlig

Vänlig och trevlig, snabbt gick det . Men då jag läste genom det som skulle signeras stod ingenting om att det skulle vara Telia som leverantör. Så jag avslutade samtalet. Gick sedan in och googlade .Är så tacksam att jag inte signerade något avtal. Som AB har man ju ingen ångerrätt.

21. März 2025

Telson bluff VARNING!!

Blev uppringd av en person som uppgav sig att komma från 3 (tre) och frågade om jag var nöjd med mitt ( bolagets) abonnemang. Sedan kom det erbjudande om att sänka kostnaden, få bättre täckning etc. Därefter skulle man signera en länk via SMS för att flytta numret för att kunna få igenom sänkningen. Allt i ett mycket snabbt tempo men samtidigt i vänlig ton. Sedan kommer ett mail med ett kontrakt med Telsons namn. (Som jag trodde ingick i 3.)
Alltså ett helt nytt bolag och bindning på 60 månader! Bindningstiden med 3 var på 36 månader med ca 33 månader kvar. Alltså sitter jag med 2 kontrakt. Kunde inte utnyttja ångerrätten då mitt bolag är ett AB. För att lösa bort Telson kostade det 24000,- +moms!
Alltså: allt bygger på snabba vänliga samtal, snabba avslut, allt fantastiskt och när det var klart sade säljare bara snabbt tack och hejdå.Han sade att han hette David Albrektsson

10. Februar 2025

TELSON oseriöst företag

En säljare ringer och säger att de ringer från Tre , att mina företags abonnemang håller på att gå ut , jag behöver förnya de men de är bundna till 2027 , han försökte lura mig på 4 nya abonnemang . VARNING för denna oseriösa företag .

17. Februar 2025

Bluff

Bluff. Försökte få mig att binda abonnemanget men låtsades att det bara var en "prisgaranti". Lägg på luren!

22. Jänner 2025

Varning för säljare från Telson

Varning! Lägg på omedelbart om de ringer. Jag har aldrig blivit så extremt lurad i hela mitt liv. De utger sig för att arbeta för Telia, vilket inte stämmer, och påstår att de ska hjälpa till att minska telefonikostnaderna. Nu sitter jag här med två abonnemang. Tack så mycket, Telson… not!

10. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total bluff. Blir uppringd av en kille som påstår…

Blir uppringd av en kille som påstår att vi tidigare pratat om ett mobilabonnemang. Vill först inte säga varifrån han ringer. Efter påtryckning visar det sig heta Telson. Killen ringer antagligen upp äldre personer för att lura på dom något de inte vill ha. TOTAL BLUFF. Lägg på luren eller be honom dra till ett varmare ställe.

1. Oktober 2024

Telefonen avstängd trots betalt

Vid flertalet tillfällen har abonnemanget stängts av så att ägaren inte kunnat ringa eller använda telefonen, ca 1 dygn. Jag lånar idag ut min egen då personen i fråga är multisjuk o kan behöva telefonen akut. Samhällsfarligt.
Hans abonnemang har nu varit avstängt sen i går. Alla fakturor är betalda i tid.

12. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning - tydliga tecken på scam

Oseriös försäljning där säljaren ”Mikael Persson” utgav sig för att först komma från Telia och sen Tele2 och ville hjälpa mig att sänka kostnader då mitt abonnemang ”går ut” (vilket inte stämmer). Skall också sägas att jag inte har någon av leverantörerna samt att han, när pressad, sa sig komma från Telson och ingen av ovan.

Måste också uppmärksamma att betygen här på Trustpilot är antingen perfekta femmor eller ettor - och ingenting därimellan vilket i mina ögon ser ut som tvättäkta lurendrejeri.

8. Februar 2024

Bäst service!

Tack Telson,
Hjälpte mig med mina abonnemang. Mikael hjälpte mig bort från min tidigare leverantör som hade skyhöga priser samt en massa onödiga extra tillägg som jag inte använde. Vill man slippa långa telefonköer så ska man verkligen överväga Telson. Bättre service kan man nog inte hitta enligt min upplevelse.

16. August 2023

Tack Telson

Flytta mina nummer på företaget till Telson och fick jätte bra bemötande och superbra service.
Hjälpte mig med hela flytten och även med slutfakturan som ja hade kvar hos min tidigare operatör.

Rekommenderar Telson.

Mvh
Magnus

9. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blivit lurad på 250.000kr.

Jag heter Yngve Karlsson och är en enskild näringsidkare. Mitt personnummer är 56xxxx-xxxx,

Jag ingick ett avtal med Telson AB 2023-04-27 då jag blev förd bakom ljuset. Jag trodde först att det var privatabonnemang, och så trodde jag att det skulle kosta ca 1000kr per månad som jag blev lovad, och de skulle dessutom ta över mina nummer. Jag kontaktade sedan Telson AB via telefon för att nyttja min ångerrätt när jag märkte hur blåst jag hade blivit. Detta gjorde jag inom tiden av ångerfrist som är på 14 dagar. 2023-04-27 - 2023-05-11

Telson AB Hävdar i sin tur att jag inte har kontaktat de på något sätt inom de 14 dagar som ångerfristen gäller.

Det som dock bevisar att jag har kontaktat Telson för att nyttja min ångerrätt är att jag 2023-05-11 fick ett mail med en slutfaktura, som de vill mena på att jag själv har begärt. Jag menar vidare att jag inte är dum nog att begära en slutfaktura på 250.000kr inkl moms när jag vet att jag fortfarande har ångerrätt. Dessutom har de inte enligt det som distansavtalslagen kräver, inte skrivit med i allmänna villkor om vart man kan få tag på en ångerblankett, och jag har inte heller blivit informerad om det muntligt, så bara där har jag rätt till förlängd ångerfrist med 1 år. Men det är inte det som är problemet. Jag HAR nyttjat min ångerrätt.

Och om jag inte har nyttjat ångerrätten eller ens kontatat dem som de påstår, varför skickade de en slutfaktura till mig? Det finns ingen som skulle begära en slutfaktura om man kan nyttja ångerrätten istället, utan detta gjorde de för att de ville ha in pengar snabbt. Snälla hjälp mig. Jag kommer även att göra en polisanmälan och jag hoppas att samtliga berörda parter tar avstånd ifrån dessa bedragare. Dessa barbarer borde stängas av ifrån branschen, de hör inte hemma i näringslivet. Jag har mått psykiskt dåligt av detta och orkar inte mer snart.

Även skickat detta som mail till Telenabler, Telekområdgivarna/Tele2 och Nordfin Capital som sköter deras finansiering.

Om fler har blivit utsatta för liknande saker gör polisanmälan direkt för detta är inte okej.

27. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr