Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING för detta företag! Då de avbokar ett planerat telefonmöte. Utan att förklara varför??De svarar INTE på mail som jag skickat till dem! Väldigt dåligt att de inte kan ge ett svar på mail s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min upplevelse med tellsome har varit helt underbar. Det var speciellt en säljare(Lucas Berg) som behandlade mig på ett fint sätt. Han hjälpte mig med mitt föregående abonnemang (10gb hos Comviq) och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Tellsome är ett säljbolag med fokus på telecom. Vi arbetar med telefonförsäljning åt Sveriges telefonoperatörer. Har vi ringt dig så är det angående ditt befintliga mobilabonnemang. Vi jobbar som rådgivare där målet är att sänka din månadskostnad på ditt mobilabonnemang 📱 Har du frågor kontakta oss gärna på kontakt@tellsome.se 👈

3,5

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING för detta företag Tellsome!

Väldigt dåligt att de inte kan ge ett svar på mail som jag skickat till de!

4. April 2026

Hej Jesper,

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse med oss – vi beklagar verkligen att det blivit så här.

Vi kan se att ditt ärende gäller under påskhelgen, en period då vi inte har ordinarie bemanning. Det kan vara så att den säljare du haft kontakt med blivit sjuk, eller att det skett ett missförstånd kring bokningen i samband med ledigheten.

Vi förstår att det är frustrerande att inte få svar som förväntat, och det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, så hjälper vi dig att snabbt komma i kontakt med rätt person och reda ut situationen.

Tack för ditt tålamod, och vi hoppas få möjlighet att rätta till detta.

Vänliga hälsningar, Tellsome

Toppenbra

Mycket trevligt folk som ringer, utöver det så har dom hjälpt mig att sänka ner mina månadskostnader rihjält!

26. Februar 2026

Antwort von Tellsome

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TELLSOME är som en stjärna!!

Bo hjälpte mig sänka min månads kostnad och har hållit kontakt för att fortsätta ge mig dom bästa rabatterna. Rekommenderar han starkt

19. März 2025

Nöjd!

Pratade med en super trevlig säljare som hjälpte mig att komma ner i kostnad för mina abonnemang varje månad. Är super nöjd! Tack!

19. Jänner 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blufföretag, ljuger oförskämt för att sälja

Blufföretag som jag kommer anmäla till ARN och Konsumentverket. Säljare vid namens Lucas Berg gav mig ett erbjudande för mobilabonnemang hos Tre som jag inte kunde tacka nej till. I efterhand insåg jag att han rakt ut ljög om bindningstiden, något som var väldigt viktigt för mig och som jag lovades gång efter gång att bindningstiden som står i kontraktet inte spelar roll, då ”uppsägningstiden 1 månad” kör över den.
Borde ha litat på min magkänsla, nu står jag med resten av bindningstiden då det visade sig att denna säljaren ljög, och Tellsomes svar var: ” Vi har inga inspelade samtal så vi kan inte lyssna på samtalet om ert påstående stämmer eller ej. ” Det är faktiskt Tellsomes problem.

19. Jänner 2026

Hej Helmi,

Du ska ha mottagit en skriftlig offert med all relevant information, vilken du även har godkänt vid tillfället.

Om någon information har missats eller missförståtts i efterhand är det naturligtvis tråkigt, men då detta skedde för cirka 1,5 år sedan har vi i dagsläget ingen möjlighet att göra några ändringar.

Hör gärna av dig om du har frågor kring offerten i sig, så förklarar vi den gärna igen.

Tryggt och mycket nöjd

16. Jänner 2026

Sanslöst bra service

Sanslöst bra service, otroligt imponerande!

12. Jänner 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev uppringd av en säljare som fick…

Blev uppringd av en säljare som fick ner min månadskostnad av mitt mobil abonnemang med 150 kr varje månad. Otroligt nöjd!

12. Jänner 2026

Oseriöst

Oseriöst. Ringer hundra gånger. Stressar. Uppger felaktigheter. Inte allt skrivet i avtal, önskar att man ska lita på att en del är muntligt.
Lall

7. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra service 6 poäng av 5…

Mycket bra service 6 poäng av 5 möjliga tusen tack för allt ett trevligt samtal av Johan som hjälpte mig till en mycket bättre lösning

28. November 2025

Antwort von Tellsome

Roligt att vi även kunde hjälpa dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade en riktigt bra upplevelse via…

Jag hade en riktigt bra upplevelse via Tellsome. Jag fick hjälp med mina tjänster och blev positivt överraskad av både snabbheten och kvaliten på arbetet!

27. November 2025

Antwort von Tellsome

Roligt att vi även kunde hjälpa dig!

Riktigt bra service

Riktigt bra service. Fick all den hjälp jag behövde plus att jag fick de för billigare i månaden!

12. November 2025

Antwort von Tellsome

Roligt att vi även kund hjälpa dig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick ett samtal från Tellsome om ett…

Fick ett samtal från Tellsome om ett abonnemang vi diskuterade och jag fick ett förslag som jag skulle signera med bank id direkt tyckte han men jag sa att jag måste läsa igenom i lugn och ro då sa säljaren tror du jag försöker lura dig sa till honom att det vet jag inte innan jag läst förslaget men han tyckte jag skulle signera då sa jag att vi skulle avsluta samtalet då kom det igen tror du jag lurar dig då avslutade jag samtalet. sen kom det en kreditupplysning på mig, bara detta tycker jag är för sorgligt och oseriöst. Vill bara varna för detta och att ni ska vara uppmärksamma med denna typ av försäljning från Tellsome.

12. November 2025

Antwort von Tellsome

Tråkigt att du fick denna upplevelse.

Smidigt

Smidigt och inga konstigheter, fick bättre pris och d va enkelt att byta.

27. September 2025

Antwort von Tellsome

Roligt att vi även kunde hjälpa dig Linnea.

Pushig och lögnaktig

Mycket pushig säljare och gav mig helt felaktiga uppgifter om mitt nuvarande abonnemang (sa att mitt nuvarande pris skulle gå upp om några månader) när han försökte trycka på mig ett dyrare alternativ.

I förhållande till svar nedan upplevde jag alltså inte detta som ett olyckligt misstag som kundtjänst kunde åtgärdat utan som en medveten, och troligen återkommande, strategi från säljaren.

3. September 2025

Antwort von Tellsome

Tråkigt att du upplevt de på detta sätt, hade du ringt vår kundtjänst hade vi kunnat reda ut vad som hänt och blivit fel!

REKOMMENDERAS STARKT!

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Tellsome. Från första kontakt har deras team varit professionella, lyhörda och målinriktade. De är riktigt duktiga på försäljning och lyckades leverera resultat som överträffade mina förväntningar. Det märks att de brinner för det de gör – kommunikationen var tydlig, processen var smidig, och de höll vad de lovade.

Rekommenderar varmt Tellsome till alla som söker en pålitlig partner inom försäljning!

25. August 2025

Antwort von Tellsome

Roligt att vi kunde hjälpa dig Armend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick en kreditupplysning på mig

Fick en kreditupplysning på mig, men har inte ens varit i kontakt med bolaget.. så oseriöst

8. August 2025

Antwort von Tellsome

Hade du kontaktat vår kundtjänst så hade vi kunnat ta reda på vad som hänt för så skall de inte vara!

Nöjd!

Talade med Yasmine Eriksson, otroligt professionell och trevlig säljare. Allt var tydligt och väl förklarat. Har tidigare haft besvärliga upplevelser både med säljare och med tidigare operatörer. Nu mera har jag ett billigare abonnemang och uppgraderat till 5G+! Smidigt och kändes säkert att godkänna. Uppskattas!

16. Mai 2025

Antwort von Tellsome

Vad roligt att höra Ellen. Vi på Tellsome önskar dig en fin sommar.

MVH Tim

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr