Jeg har brugt Terapeut Booking i mange år i min terapivirksomhed. Systemet har udviklet sig og følger med til de krav og behov, mange forskellige typer klinikker har. For mig er det især det... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Før de solgte til Nord Health fungerede det. Nu er der server nedbrud, funktioner der ikke virker. Manglende integration, faktura nr. der crasher fordi der ikke asignes nye numre. Ingen anerkendelse a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supersøde mennesker. Hurtig hjælp via chatfunktion. De er lydhøre overfor ønsker, selvom de ikke altid kan opfyldes.
Har tidligere brugt Terapeutbooking i min klinik og syntes det fungerede super godt, så derfor er jeg efter ca 2 år vendt tilbage igen. (havde lukket ned i min klinik) De ting jeg ikke kunne huske, h... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Terapeut Booking er en sikker online booking platform bygget til alle slags terapeuter og behandlere. Vi lever op til alle GDPR regler, og er på forfronten af sikkerhed. Med Terapeut Booking får du et væld af apps, funktioner, og til en skarp pris! Vi udvikler hele tiden platformen, og vi byder hele tiden på nye apps, samarbejder, og forbedringer. Er du terapeut eller behandler? Så kan du få gavn af Terapeut Bookings muligheder for Online Booking, nem online betaling, sikre og nemme journaler, og sømløs integration til din hjemmeside. Du kan altid tage et kig, og prøve det af med en gratis konto på vores hjemmeside. Se, hvorfor vores Trustpilot score ser ud som den gør!
Kontaktinformationen
Dampfærgevej 27-29, 2100, København, Dänemark
- kontakt@terapeutbooking.dk
- terapeutbooking.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ikke til at undvære!!!
Terapeutbooking er et fuldstændigt fantastisk program, som hjælper og letter min hverdag som selvstændig. Jeg har alt samlet ét sted og kan koble flere funktioner på i det omfang, jeg har behov herfor. Jeg er vild med den logiske tilgængelig opbygning af programmet og kunne simpelthen ikke undvære det i mit arbejdsliv.
Der er altid hurtigt og dygtig hjælp at hente i supporten og jeg føler mig i trygge gode hænder.
Mange tak!

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Det passer rigtig godt til min lille…
Det passer rigtig godt til min lille butik, og jeg er glad for at hjælpen er der hvis jeg har brug for den 😀

Virkelig nem at bruge
Terapeut Booking er virkelig nem at bruge og logisk opbygget. Det er også dejligt, man ikke behøver aktivere flere funktioner end man har behov for - på den måde bliver brugerfladen indrettet, så den passer til den enkelte behandler. Man får desuden hurtigt svar på spørgsmål, når man kontakter supporten. Kan varmt anbefales til behandlere.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg er vild med Terapuet Booking teamet.
Jeg er SÅ glad for Terapeut Booking. Det er nemt.og smart og giver mig en kæmpe frihed. Desuden er jeg ret vild med teamet af udviklere og kommunikation, der altid tager sig god tid til at udvikle videre på nogle ideer eller behov, som man løbende støder på når ens klinik udvikler sig i forskellige retninger.
Jeg er virkelig meget glad for samarbejdet.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Terapeut Booking er en både enkel og komplet løsning
Terapeut Booking er enkel og komplet på samme tid. Alt hvad jeg har brug for som psykoterapeut samlet i en løsning. Jeg skal kun forholde mig til de elementer jeg har brug for, og kan tilvælge/ tilkøbe ekstra funktionalitet. Meget brugervenligt og god service.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Et nemt og overskueligt system
Et nemt og overskueligt system, som giver mulighed for, at klienter selv kan booke tider. Får påmindelser dagen før, så man undgår udeblivelser. Samtidig et GDPS-sikret journaliseringssystem.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Bookingsystemet fungerer fantastisk og…
Bookingsystemet fungerer fantastisk og der er rigtig mange integrationer så det taler sammen med stort set alt hvad du kan tænke dig.
Det er nemt at booke og lave forskellige Behandlingssteder, medarbejdere og det giver et godt overblik.
Har du specielle ønsker eller ideer til funktionalitet er de altid lydhøre og nærværende.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Her er styr på detaljerne.
Kalenderen fungerer virkelig godt, og der er alle de funktioner jeg har brug for. Her er mange integrationer, der gør det let at klare regnskab, betalinger osv. Hvis der er noget jeg er det mindste i tvivl om, er der også altid hurtig hjælp at hente - det er blot en mail. Det fungerer bare.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg er meget tilfreds med…
Jeg er meget tilfreds med terapeutbooking og deres service. Jeg har være kunde i 4 år og jeg har ikke på noget tidspunkt overvejet at skifte til en anden udbyder. Når jeg har behov for hjælp er det hurtigt respons på mine henvendelser og jeg føler mine forslag taget alvorligt. Så tak for et godt samarbejde :)

Altid flink service
Altid flink service. Svarer hurtigt på mails. Hvis jeg har efterspurgt funktioner de ikke har, skriver de altid tilbage, at de vil bringe det videre til udviklingsafdelingen.
Fungerer godt i hverdagen.
Der kommer ofte forbedringer.
Meget overskuelig brugerflade.
De spørger altid om der er andet de kan hjælpe med eller opfordrer mig til at kontakte dem, hvis der er andet de kan hjælpe med.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Velfungerende system og kompetent hjælp
Velfungerende system og hurtig og kompetent og venlig service når jeg kan have brug for hjælp, gør at jeg kun kan anbefale Terapeutbooking.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg er rigtig glad for Terapeutbooking…
Jeg er rigtig glad for Terapeutbooking og de har mange af de ting en sundhedsvirksomhed har brug for i et bookingprogram.
Der er nogen ting som jeg mangler, men de er gode til hele tiden at videreudvikle på systemet og tager gerne imod inputs fra deres brugere.
De sidder altid klar til at svare på spørgsmål og er hurtige til at respondere.
Jeg skiftede til Terapeutbooking, for omkring halvandet år siden, fra et andet bookingsystem, fordi de kunne flere af de ting jeg have brug for og fordi det er et mere sikkert system, når man skal føre journal på sine klienter.
Jeg har ikke i sinde at skifte foreløbig, da jeg er meget tilfreds.
Brugervenlig og alsidig klinikadministration
Terapeutbooking er et meget brugervenligt og samtidig mangesidet bookingsystem, som indeholder alt hvad man har brug for i det daglige virke som terapeut i.f.t journalføring, kalender, bekræftelser, reminders, fakturering, månedsopgørelser, afregning med Danmark og meget mere. Og det til en yderst rimelig pris og med god servicering ved evt. problemer. Har brugt systemet i mange år og er meget tilfreds!

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Easy practice er systematisk og god hjælp til at håndtere private klinikker
Easy practice er en god hjælp til overblik, struktur og GDPR sikret håndtering af klienter. Der er god hjælp at hente ved tvivls spm. og der svares altid hurtigt og venligt

Super godt arbejdsredskab 👍
Jeg har brugt Terapeut Booking de sidste 6 år. Det er et virkeligt godt arbejdsredskab i min akupunkturklinik: super let at bruge, overskuelig, har de funktioner jeg har brug for og opfylder alle krav til fx GDPR.
Har jeg brug for hjælp er det hurtigt at få, og jeg er aldrig gået forgæves.
Min bedste anbefaling 👍

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg er utrolig glad for systemet
Jeg er utrolig glad for systemet, der giver mine kunder mulighed for at finde tider og booke. Systemet styrer også udsendelse af bekræftelser, opfølgning og meget mere. Jeg skriver journalnotater, opretter events og meget mere.
Det giver mig ro til at koncentrere mig om mine klienter. Mine bedste anbefalinger Birgitte

Super intuitivt system
Super intuitivt system, nemt at gå til og bruge. Supporten er hurtig til at besvare spørgsmål og altid venlige og hjælpsomme.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg har været SÅ glad for systemet
Jeg har været SÅ glad for systemet og har brugt det i flere år. Terapeutbooking gør min hverdag nemmere og giver klienterne mulighed for selv at booke når det passer dem.
Systemet er nemt at bruge og giver et godt overblik. De er servicemindede, hjælpsomme og altid lydhøre ifht feks gode ideer eller tanker ifht systemet, optimering og udvikling.
Jeg kan på det varmeste anbefale Terapeutbooking til alle behandlere der ønsker mere tid og overblik.

Kan virkelig anbefales!
Fungerer fantastisk og har virkelige mange funktioner, man kan koble sig til og fra. Terapeutbooking letter virkelig mange arbejdsgange i en travl praksis i dagligdagen.
Deres team er søde og utrolig hurtige til at respondere, hvis der er brug for hjælp.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Virkelig godt og brugervenligt system
Virkelig godt og brugervenligt system, og god hotline med hurtig og god hjælp. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Terapeut Booking (EasyPractice)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.