De cursus is heel gedetailleerd en je krijgt geweldige ondersteuning van de coaches, mijn privé coache was mourad, geeft heel goed advies en helpt altijd om het te doen op je eigen manier met goed adv... Mehr ansehen
Met 0,0 ervaring in adverteren en het Meta platform ben ik helemaal netjes begeleid van het begin tot het einde. Ik had zelf Walid als coach toegewezen gekregen en kon me geen betere coach wensen... Mehr ansehen
Top coaching gehad van Mourad. Een echte aanrader om je echt op pad te zetten en om je business te starten.
Een goede basis voor het bouwen en in stand houden van een Agency. Echt een pluspunt voor mij zijn de live coaching calls waarin er simpele maar ook complexe issues worden opgelost. In de community i... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het pad naar €10.000+ per maand met jouw Agency. Leer van coaches die meer dan €10.000.000+ hebben gegenereerd met hun Online Agency Onze modules en coaches zorgen ervoor dat jij binnen 3 maanden op het gewenste resultaat zit. Hoe? Je krijgt onze blauwdruk, systemen, scripts & meer. Alles mag jij 1 op 1 kopiëren!
Dubai, Vereinigte Arabische Emirate (VAE)
- info@theagencysociety.com
- theagencysociety.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top ervaring!…
Ik zit sinds een maandje bij de agency en het is mij onwijs goed bevallen! Je hebt erg veel aan de lessen, coaching calls en anderen om van te leren en als je een vraag hebt word die gelijk beantwoord zodat je goed door kan werken. Het motiveert natuurlijk ook extra om door te werken als je de resultaten van iedereen ziet en daardoor echt door hebt wat er mogelijk is. Kortom het is de ideaal als je niet weet waar je moet beginnen en je een goede mentor en community wilt!
De nummer één leeromgeving.
Ik heb onlangs de cursus van The Agency Society gevolgd en ik ben enorm tevreden met mijn ervaring. De inhoud van de cursus is zeer leerzaam en goed gestructureerd. Het heeft me alle tools en kennis gegeven die ik nodig had om mijn eigen agency te starten.
Wat deze cursus echt onderscheidt, is de praktische aanpak en de duidelijke uitleg. Onur en zijn team zijn experts in hun vakgebied en ze delen waardevolle inzichten en tips die direct toepasbaar zijn. Voor elke stap in het proces is er een module waar je 24/7 toegang tot hebt. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ondersteuning, wat het hele leerproces nog effectiever maakt. Ook is het team erg betrokken bij de voortgang die je boekt.
Ik kan The Agency Society van harte aanbevelen aan iedereen die serieus is over het opzetten van zijn/haar eigen agency. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.
Dankzij The Agency Society voel ik me nu zelfverzekerd en goed voorbereid om mijn eigen bedrijf te runnen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Goede Coaching en Begeleiding
Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt onder Onur, kan ik nu eindelijk mijn droom waarmaken dankzij deze cursus.
Ik volg de cursus van The Agency Society nu 2,5 maand en ben zo blij dat ik mijn droom kan waarmaken! Ik word gecoacht en begeleid in het opzetten van mijn eigen online agency van start tot finish.
Binnen slechts twee maanden heb ik al een samenwerking kunnen aangaan met een e-commerce bedrijf, waarbij we de winsten delen. Deze snelle progressie had ik zonder de lessen en ondersteuning van The Agency Society niet kunnen bereiken.
Dankzij deze cursus ben ik goed op weg om mijn doelen te realiseren!
Via netwerken ben ik bij Onur van The…
Via netwerken ben ik bij Onur van The Agency Society terecht gekomen.
Ik wist dat Onur succesvol een agency runde wel was ik op het begin sceptisch en keek ik vooral de kat uit de boom. Ik was zelf al op eigen houtje bezig om mijn agency te bouwen, alleen miste ik kennis van experts out the field. Tot ik te horen kreeg over The Agency Society. Dit heeft mij met mijn agency echt een enorme boost gegeven. Ik heb wat fundamentele materie geleerd waardoor ik nu binnen 2 maanden dat ik bij de agency society al 2 high-ticket klanten heb.
Ik heb nog meer potentie in mijn pijplijn en ben echt super blij dat ik ja heb gezegd tegen The Agency Society. Ik leer elke week meer en meer en pas gelijk alles toe. Op naar meer klanten!!!
Ik ben via een marketingproject in…
Ik ben via een marketingproject in contact gekomen met The Agency Society. Zij verzorgden de marketing voor mijn bedrijf en ik was al snel onder de indruk van hun professionaliteit en expertise. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid naar hun andere diensten en besloot ik een cursus bij hen te volgen.
De cursus die ik koos was intensief en uitgebreid, met een overvloed aan materiaal. We hadden wekelijks twee sessies waarin we diep in de stof doken. Hoewel de hoeveelheid informatie overweldigend leek, wist het team van The Agency Society het zo laagdrempelig en helder uit te leggen dat ik al snel op gelijke hoogte was met de rest van de groep.
Wat mij bijzonder aanspreekt aan The Agency Society is hun persoonlijke benadering. Ze begrijpen dat elke cursist een ander tempo en leerstijl heeft en passen hun methoden hierop aan. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht voorkennis of ervaring, kan bijblijven en optimaal kan profiteren van de cursus.
Na deze positieve ervaring heb ik meerdere cursussen bij The Agency Society gevolgd en ik kan met zekerheid zeggen dat zij de beste zijn in hun vakgebied. De kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen die ik door hun cursussen heb opgedaan, hebben een grote impact gehad op mijn professionele ontwikkeling.
Kortom, ik kan The Agency Society van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en toegankelijke cursussen. Hun toewijding aan kwaliteit en persoonlijke aandacht maken het verschil en zorgen ervoor dat je je doelen bereikt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.