Matas Bewertungen 52

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi var i vores lokale center, ville støtte den lokale Matas butik, vi skulle have 2 deodorant og parfume sæt. Gæt 3 gange hvor meget vi kunne få i butikken, jeg vil oplyse jeg, at vi gik tomhændet fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Matas gammel Kongevej , Frederiksberg (den ny åbnet ved lyskrydset ) Bedste oplevelse altid med deres chef der er så prof og sød og mega service minded , tålmodig og smilende . Hun hedder Fatmeh ,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Matas Solrød : Nu snakker jeg ikke kun på mine egene vegne men flere borgere i Solrød , jeres afdeling er mangelful og det dårligste personale, det er sammensat ! Forleden kunne jeg ikke købe en pa... Mehr ansehen

2,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bondefangeri

Bondefangeri, bevidst snyd af kunder!
Fik en vare anbefalet med rabat, købte 2 af slagsen, for at finde ud af at det er 50% billigere alle andre steder.

29. April 2024

Matas Herning Centret

Jeg ledte efter “FLO næseskyl” ved Matas i Herning Centeret. Jeg havde overset, at det kun kan bestilles online.
Der var en vældig sød dame, der så at jeg gik og ledte efter noget. Da hun hørte hvad jeg ledte efter, sagde hun, at hun kunne bestille det for mig og det tog jeg imod og betalte for varen i butikken. Varen bliver sendt med GLS til Q8 i Tjørring uden beregning.
Det kalder jeg god kundeservice. Jeg kommer meget gerne i den Matas butik igen.

28. April 2024

Matas Solrød :

Matas Solrød :
Forleden kunne jeg ikke købe en parfume da prøven var stjålet og de ikke ville åbne en ny ! Samt en ansat spurgte om jeg var over 50 år da jeg skulle købe vitaminpiller som 39 årig og ser bestemt ikke gammel og mange flere dårlige oplevelser er simpelhen under al kritik den Matas !!

26. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk og professionel behandling

Dette er en anmeldelse på Matas Greve Center, særligt Marie.
Medarbejderne i Greve er altid utrolig sød, oprigtig interesseret og kommer med forskellige ideer og i dag var det Marie som bare gav en fantastisk oplevelse og var utrolig hjælpsom. Disse piger bør selskabet virkelig sætte pris på og de fortjener anerkendelsen

25. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dette er en anmeldelse af Matas Tårnby…

Dette er en anmeldelse af Matas Tårnby torv!
Det sker alt for ofte at butikken ikke har åbent til åbningstid og når man spørger , ja så var der ikke lige nogen til at åbne??
At de så dertil ofte slet ikke har de varer( eks grundrens) og rengørings hylden var næsten tom???
Det jo ikke fordi Matas er en billig butik at handle i ellers.

11. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DETTE ER UDELUKKENDE EN MATAS ANMELDELSE AF FREDERIKSBERG CENTERETS MATAS😨.

DETTE ER UDELUKKENDE EN MATAS ANMELDELSE AF FREDERIKSBERG CENTERETS MATAS😨.

Nu har jeg snart boet 10 år på Frederiksberg - og vi har desværre ofte fejlagtigt brugt den stort Matas butik, som ligger først til højre, når man kommer ind af hovedindgangen fra Falkoner Allé. LAD VÆRE! Køb allerhøjest en pose vatrondeller eller en læbepomade. For alt over det, føles som om de skræller en appelsin i lommen på én.
Service/kundebetjeningen er SÅ dårlig. De kan knapt løsrive sig fra interne samtaler eller deres private telefoner. Helt til grin🤦🏽‍♀️.
Jeg spurgte til grænse produkter, men uviljen eller ligegyldigheden til at finde og hjælpe/vejlede var helt til grin. Så jeg gik igen.
Nu er jeg altså helt færdig med at handle der. Det er jo håbløst.
Træn jeres personale til at bare virke som om, de har lyst til at være der.

6. Februar 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Fik en Ole Henriksen dagceme og øjencreme i julegave, ekspedienten i Matas i Nykøbing F. glemmer byttemærke på øjencremen. Købet betales kontant og der bliver heller ikke givet kvittering. Nu vil jeg germe bytte varerne mod køb af andre ting i Matas, hvor jeg ovenikøbet vil lægge ekstra penge i butikken, men øjencremen uden byttemærke vil butikken ikke tage retur - Flot Matas, I laver en fejl og kunden bliver straffet!! Jeg er godt nok ikke imponeret!!

27. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I de krisetider skulle personale sætte mere pris på kunder

Der var 3 ekspedienter i butikken.En pakkede gave ,den betjener kasse ,og den tredje stå ved disken.Jeg står i kø også skulle anden ekspedient putte byttepenge i kassen ,så den ekspedient der skulle betjene mig gå til betjener kunder i den anden række selvom jeg står i kø og bagved mig stå andre kunder.Da hun var færdig for at putte byttepenge troede jeg hun vil betjene kunder, men hun var iskold og lagde ikke mærke til os.Så der ekspedient i anden række var færdig med kunde så sagde jeg at det var mi tur om hun vil komme tilbage til.sin kasse.Hun vil betjene først den anden kunde som kom efter mig også vil det være min tur .Gik ud af butikken uden at købe noget.Kommer aldrig mere i den Matas.

14. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr