Tivesta Bewertungen 8

3,2

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Bedriegers en oplichters

Bedriegers en oplichters. Trap er niet in mensen. Wat Jerry zegt klopt.

Niet kopen bij deze partij. Check alle slechte reviews van Woondeck.nl. Die website hebben ze uit de lucht gehaald.

Paar pubers die snel geld willen verdienen. Foto’s zijn niet echt, positieve recensies hoogst waarschijnlijk zelf geschreven en ook allemaal ineens veij recent. NIET KOPEN HIER!

18. Mai 2026

Heel blij met mijn nieuwe pannen

Heel blij met mijn nieuwe pannen, moest heel even wennen omdat de pan eerst op temperatuur moet komen voordat je hem gebruikt……maar dan doet hij het ook wel geweldig!!! Mijn pannen met anti aanbaklaag heb ik allemaal weg gegooid!
Voor mij alleen nog maar titanium pannen!!

14. Mai 2026

Top pannen!

Na jaren met anti-aanbakpannen te hebben gekookt, ben ik overgestapt op titanium pannen en dat verschil merk je echt. Ze warmen snel en gelijkmatig op, waardoor vlees mooi dichtschroeit en groenten knapperig blijven. Wat ik vooral fijn vind, is dat de pan veel steviger aanvoelt en nauwelijks krast, zelfs bij intensief gebruik. Schoonmaken gaat verrassend makkelijk. Ze zijn wel wat duurder in aanschaf, maar tot nu toe vind ik de kwaliteit en duurzaamheid dat absoluut waard.

11. Mai 2026

Blij met mijn pan !

Ik was eerst een beetje twijfelend, maar uiteindelijk toch besteld bij Tivesta. Product is van goede kwaliteit en werkt zoals verwacht. Levering duurde een paar dagen langer, maar verder alles netjes verlopen. Tevreden!

5. Mai 2026

De fijnste pan uit mijn keuken

toen ik me ging verdiepen in de gezondheid van anti-aanbakpannen kwam ik er achter dat het zo ongezond is dat ik direct opzoek ben gegaan naar een alternatief.

De Titanium pan van Tivesta is super in gebruik en ook nog eens gezond!
Een aanrader! als je lekker wilt koken zonder over gezondheid te hoeven twijfelen.

2. Mai 2026

Dit bedrijf is een dropshipper, trap er niet in

Dit bedrijf is een dropshipper en handelt onder diverse namen. Deden ze bijvoorbeeld onder de naam Woondeck. Slechte kwaliteit en als je iets terug wilt sturen moet het naar China sturen voor 40-50 euro. Trap er niet in!

15. April 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen