Echt een topbedrijf. Alles in huis en ze waren zelfs bereid even na sluitingstijd te wachten als ik het net niet zou redden door eventuele file. Super aardige en behulpzame mensen. Ik heb bij hun een... Mehr ansehen
Grote keuze aan koptelefoons in alle prijsklasse en verschillende types, ook met of zonder draad. Zeer goede service en snelle levering mogelijk. Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaa... Mehr ansehen
Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Was mijn 1e bestelling bij Tonecontrol , was ook niet bekend met hun. Ik wilde de mpc one G2 kopen , maar overal duurde het nog weken voor voorraad. Tonecontrol was 1 van de weinige die wel de mpc ke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Niederlande
- 023-5749408
- helpdesk@tonecontrol.nl
- tonecontrol.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Geen communicatie
Wij twee stofkappen die we dringend nodig hadden. Hoewel de website aangaf dat ze ruim op voorraad waren, kregen we twee dagen later bericht dat er een vertraging was.
Wat vooral stoort is de communicatie: er werd tot twee keer toe proactief gevraagd of we een alternatief wilden, maar zodra we daarop ingingen, bleken ze geen enkel alternatief te hebben. Na een tweede standaardmail met dezelfde loze belofte werd er zelfs helemaal niet meer gereageerd op onze vragen.
De stofkappen zijn uiteindelijk na twee weken geleverd, maar de service en klantgerichtheid zijn zwaar ondermaat. Beloof geen alternatieven als je ze niet kunt bieden.

Goede deal gekregen
Goede deal gekregen, vriendelijke verkoper(Joris), gisteren besteld vandaag geleverd. Sneller kan bijna niet.

Antwort von ToneControl.nl
Goede service. Goed op de hoogte gehouden van artikelen in backorder. Vriendelijke behulpzame medewerkers bij inladen van de spullen.

Antwort von ToneControl.nl
Supersnelle service en heel vlotte communicatie
Heel tevreden over ToneControl. Tommy reageerde snel en vriendelijk, en alles was meteen duidelijk. De verzending was razendsnel en PostNL leverde het pakket ook heel snel. Intussen staat de software netjes geïnstalleerd op mijn Mac mini, zonder problemen. Als ik nog iets nodig heb, bestel ik hier graag opnieuw.

Antwort von ToneControl.nl
De heren zijn vriendelijk.
De heren zijn vriendelijk.
Je wordt naar behoort geholpen en openhartig.
En alle vragen die je steld krijg je een antwoord op..en dat vindt ik een fijne ervaring.
Top service

Antwort von ToneControl.nl
Snelle levering tegen een eerlijke…
Snelle levering tegen een eerlijke prijs.

Antwort von ToneControl.nl
Love ToneControl.nl great selection of…
Love ToneControl.nl great selection of pro audio tools, smooth shopping, and reliable service, always find what I need to level up my sound

Antwort von ToneControl.nl
Geven wat ze op de site adverteren en…
Geven wat ze op de site adverteren en niet verkeerd de levering is snel en goed begeleidt chapeau ondanks de feestdagen

Antwort von ToneControl.nl
Snelle levering. Goed verpakt. Waterdicht. Ik maak dit laatste eigenlijk nooit mee.

Antwort von ToneControl.nl
Snel en vriendelijk geholpen bij…
Snel en vriendelijk geholpen bij aanschaf van een dj controller

Deco v2
Fx pedaal besteld, verlate levering wegens niet op voorraad bij leverancier. Heel duidelijke en proactieve communicatie hierover gekregen wat ik zeer apprecieer. Heel degelijk verpakt. Top.

Antwort von ToneControl.nl
ik had een verkeerde bestelling gedaan
ik had een verkeerde bestelling gedaan, jullie hebben mij goed geholpen om dat recht te zetten.

Antwort von ToneControl.nl
Wat een top service hier.
Wat een top service hier.
Had een Dj controller besteld. (Denon sc live 4) Dag er na al binnen gekregen. Door mijn werk niet veel tijd gehad om hem te gebruiken. Na in totaal nog geen uur aan gestaan te hebben in een paar dagen tijd, zag ik dat de verlichting van een van de 4 cue knoppen (die om voor te beluisteren) erg slecht begon te branden. Niet meer fel en soms bijna helemaal niet meer. Gelijk telefonisch contact gehad en kon hem retour sturen. Bij een defect zou ik direct een nieuwe krijgen. Na het na kijken werd er idd een defect opgemerkt en werd diezelfde dag nog een nieuwe controller verstuurd.
Betere service kan niet.

Antwort von ToneControl.nl
Had een vraag over mijn bestelling
Had een vraag over mijn bestelling, snel en erg beleefd gereageerd! Erg goede en vriendelijke winkel!

Antwort von ToneControl.nl
Voorraad soms niet duidelijk, bug? Mijn fout? Ik weet het niet.
Op het moment van bestellen stond bij beide producten dat ze voorradig waren. Ik ging er dus vanuit dat ze snel bezorgd konden worden. Na de bevestiging gekregen te hebben werd duidelijk dat dat niet zo was. Ik heb dit een enkele keer eerder gehad. Ik heb ook positieve ervaringen, ze zijn bijvoorbeeld erg vriendelijk in de winkel en de prijzen zijn scherp. Er is me via de mail aangeraden om te bellen om zeker te weten of iets voorradig is, zodat het niet nog een keer hoeft te gebeuren. Het kon mogelijk komen door een bug, het was in ieder geval lastig te verklaren, van beide kanten.

Antwort von ToneControl.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.