Echt een topbedrijf. Alles in huis en ze waren zelfs bereid even na sluitingstijd te wachten als ik het net niet zou redden door eventuele file. Super aardige en behulpzame mensen. Ik heb bij hun een... Mehr ansehen
Grote keuze aan koptelefoons in alle prijsklasse en verschillende types, ook met of zonder draad. Zeer goede service en snelle levering mogelijk. Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaa... Mehr ansehen
Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Was mijn 1e bestelling bij Tonecontrol , was ook niet bekend met hun. Ik wilde de mpc one G2 kopen , maar overal duurde het nog weken voor voorraad. Tonecontrol was 1 van de weinige die wel de mpc ke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Niederlande
- 023-5749408
- helpdesk@tonecontrol.nl
- tonecontrol.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Mijn levering was wat vertraagd
Mijn levering was wat vertraagd, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd met de optie de bestelling eventueel te annuleren. Perfecte communicatie dus.

Fantastische klantenservice
Een bedrijf dat met scherpe prijzen , constant reageert op je vragen, en kundig is..amazing.

Antwort von ToneControl.nl
Alles ging makkelijk en snel
Alles ging makkelijk en snel, zoals beloofd en verwacht,

Duidelijke statusupdates
Duidelijke statusupdates, makkelijk bestellen op de webshop en snelle levering binnen 1 werkdag. En product was ook scherpste geprijsd

Snel en goed verpakt
Snel en goed verpakt. Het apparaat is goed aangekomen en voldoet aan de verwachtingen!

Antwort von ToneControl.nl
Ik heb een adapter besteld...
Ik heb een adapter besteld voor de Native Instruments Keyboard, en ik heb de orginele gekregen inclusief meerdere verschillende stekkers zodat ik hem over de hele wereld mee kan nemen ;-)
Nee Super contact gehad met Tommy,
Netjes stevig verpakt in een ruimere opgevulde doos.
Echt netjes afgehandeld.

Nieuw mixer opgehaald .
Nieuw mixer opgehaald .
Altijd gezellig en oplossings gericht bij de jongens van ToneControl.
Toch wel de specialist voor Dj hardware in nederland.
Ik kan weer eventjes vooruit.

Elementen Platenspeler.
2x telefonisch contact gehad met Tonecontrol advies platenspeler elementen. Goed geholpen en de volgende dag al bezorgd. Bedankt!

Akai APC Key 25 MK2
Snelle bezorging en een scherpe prijs! Je zou denken dat er dan ergens op bezuinigd wordt, maar niet hier! het product was uitstekend verpakt en in perfecte staat. Geen twijfel dat ik hier opnieuw zal bestellen.

Fast delivery
Fast delivery, I mean really fast! Two days from ordering to receiving! Thank you, appreciated a lot!

Snelle levering CDJ3000-x
Zojuist contact gehad met ToneControl uit Haarlem. Al vaker zaken gedaan met deze heren. Altijd snelle support en denken goed met je mee!
Heren tot de volgende order ;)

Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven, besteld en de volgende dag geleverd. Dat noem ik service. Super

Fijn klanten contact
Snelle levering. Een bepaalde keuze was niet snel beschikbaar, maar per email prettig overlegd over een alternatief. :-)

Antwort von ToneControl.nl
Vertraging met leveren maar ze hielden…
Vertraging met leveren maar ze hielden ons heel goed op de hoogte!

Antwort von ToneControl.nl
Tone Control doet wat het heeft…
Tone Control doet wat het heeft beloofd. Dat is fijn.

Helemaal top!
Reageert super snel met fijn advies. Meteen besteld en snel verstuurd! Erg blij mee.

Antwort von ToneControl.nl
Akai MPK Mini Plus besteld…
25-09-2025 Akai MPK Mini Plus besteld 27-09-2025 in de middag ontvangen! Top service. Was een BAX klant, maar ben overgestapt. ToneControl bedankt!! Kan weer verder met produceren…

Antwort von ToneControl.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.