Hurtig ekspedition af låneansøgning( har højest taget et par min. ) og pengene står på kontoen senest dagen efter. Udover det, er det et fantastisk koncept, at de første 14 dages lånetid, er gratis. S... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hejl Jeg kan kun sige godt om Trust Buddy. Jeg havde nogle problemer med forlængelse af mit lån, da min bank overgik til et nyt system, og pengene gik retur. Jeg havde ikke lige være opmærksom på d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde lige brug for en hurtig håndsrækning og tænkte det her bliver sikkert en kompliceret affære. Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
trustbuddy har i mit tilfælde kun været en god oplevelse ! - lige fra den hurtige ekspeditionstid online, til afhjælpning af problemer, da der desværre ikke var tastet rigtige bankoplysninger. det kom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TrustBuddy er en online låneplatform og vi er ikke ejet af en bank. Det kan mærkes både i service og vilkår. For eksempel kan du selv vælge, om du vil have lånet gratis i 14 dage, betale tilbage efter 30 dage eller forlænge låneperioden med en hel måned. Vi er et online fællesskab, hvor du kan få et lån på den moderne måde. Din.
Biblioteksgatan 9 , 11146, Stockholm, Schweden

Antwort von TrustBuddy Danmark
Dejlig oplevelse hos trust buddy , hvis jeg skulle komme med noget kritik, skille det være at der går 1 døgn før man har pengene , med mindre man har nodea , men det er jo hellere ikke noget at skrive tykke bøger omkring :) alt i alt en god oplevelse, som jeg nemt kan anbefale til andre at benytte

Kære læser:
Vælge Trusbuddy, er vælge et godt selskab, hvor man har fuld tillid
og en stor sympati til Dem. Kan rolig anbefales!!!!!!!!!!
Med venlig hilsen
Christian

Har prøvet TrustBoddy før, de bare et super ,søgte lån
20 min efter var de på min konto i banken
personalet er til 2 gange 5 stjerner
så de kan anbefales

Very good customer satisfaction

Antwort von TrustBuddy Danmark
Har lånt en del gange hos trustbuddy, og det har altid bare kørt som smurt. Deres support tream virker meget kompetente, og er altid søde og hjælpsomme. 5 ud af 5.

Antwort von TrustBuddy Danmark
Super nem måde at låne penge på, der er ingen problemer og altid glade medarbejder der er villige til at hjælpe dig med lige din udfordringer.
Lige en mere ting Trustbuddy har altid givet super services og man kan altid forvente god service

Antwort von TrustBuddy Danmark
Har Lånt hos dem et par gange :)
God kundeservice og hjælpsomme :)
Anbefalese gerne til andre

Antwort von TrustBuddy Danmark
Det er super nemt at låne, og det tager ingen tid.
- jeg er dog kommet ud for et problem her i julen, da min bil brød sammen, og jeg er nødt til at investere i en anden. De havde dog fuld forståelse hos Trustbuddy, og vi fik lavet en aftale omkring tilbagebetaling af lånet.
Kan klart anbefales!

Antwort von TrustBuddy Danmark
Har aldrig haft problemer med trustbuddy, god kundeservice og meget nemt.

Antwort von TrustBuddy Danmark
Jeg har benyttet mig af Trustbuddy's service i flere måneder, og som studerende har de absolut været en 'lifesaver' for mig i hele den periode jeg har været studerende, hvor man ofte oplever stramme perioder med økonomien. Udover dét er de utrolig venlige og betænksomme i kundeservice! Jeg elsker deres '14-dages rentefri-lån', og det er så nice at have en buddy som altid har din ryg når du har brug for cashflow på en dårlig måned! (Y)
Karakter : A+++

Antwort von TrustBuddy Danmark
Very helpful and cooperative customer service! Thanks again for your help Nikolas! Much appreciated!
Best Regards
Alex

Antwort von TrustBuddy Danmark
Hurtig behandling, nem og overskuelig brugerinterface på hjemmesiden over ens aktuelle lån mv.
Kan klart anbefales.

Hej
Nemt lån , pengene kom hurtigt , selv om det kneb med tilbage betaling , var der ingen problem med det , tak for det.
Mvh. Jan

Antwort von TrustBuddy Danmark
det super og har da bestemt ikke noget at klage over renten er faktisk også lavere end flere andre steder så alt i alt klart anbefales

Antwort von TrustBuddy Danmark
Dejligt at jeg slap for at bruge mine forældre igen igen.

Antwort von TrustBuddy Danmark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.