TrustBuddy Danmark Bewertungen 161

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition af låneansøgning( har højest taget et par min. ) og pengene står på kontoen senest dagen efter. Udover det, er det et fantastisk koncept, at de første 14 dages lånetid, er gratis. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hejl Jeg kan kun sige godt om Trust Buddy. Jeg havde nogle problemer med forlængelse af mit lån, da min bank overgik til et nyt system, og pengene gik retur. Jeg havde ikke lige være opmærksom på d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde lige brug for en hurtig håndsrækning og tænkte det her bliver sikkert en kompliceret affære. Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

trustbuddy har i mit tilfælde kun været en god oplevelse ! - lige fra den hurtige ekspeditionstid online, til afhjælpning af problemer, da der desværre ikke var tastet rigtige bankoplysninger. det kom... Mehr ansehen

1. Finanzdienstleistungsinstitut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

TrustBuddy er en online låneplatform og vi er ikke ejet af en bank. Det kan mærkes både i service og vilkår. For eksempel kan du selv vælge, om du vil have lånet gratis i 14 dage, betale tilbage efter 30 dage eller forlænge låneperioden med en hel måned. Vi er et online fællesskab, hvor du kan få et lån på den moderne måde. Din.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dejligt nemt!

Lige ud af landevejen, en fin hjemmeside hvor du bla. kan følge med i dit lån m.m. altså....Dejligt nemt:-)

20. November 2014

Hej Jørgen

Vi synes det forpligter at være et onlinebaseret fællesskab. Derfor arbejder vi konstant på at levere de rette informationer til vores buddies, lige hvor de er. Via email, SMS og vores hjemmeside, som du selv nævner. Vi er glade for at det lykkes, så tak for din fine anmeldelse.

unik låneplatform

er en fantastisk god låneportal hvis man har brug for et kort fristet lån..og virkelig god kunde service er 100 % tilfreds og ka klart anbefale det til andre

19. November 2014

Hej Michael

Vi gør hvad vi kan for, at vores buddies aldrig behøver komme i kontakt med buddysupporterne. Men når det så er nødvendigt, vil du opleve en personlig kundeservice i absolut særklasse - man får simpelthen ikke lov at arbejde her, hvis man ikke elsker at hjælpe kunder. Tak fordi du anbefalede os til andre, vi glæder os til at servicere dig i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen lån firma er bedre end Trustbuddy

meget nemt og hurtigt. jeg har prøvet et par andre låne firma men TrustBuddy er det bedst. Kunde service er også fantastisk og meget positivt.

19. November 2014

Hej Irff

Den personlige service er noget ganske særligt ved TrustBuddy og noget, der helt klart bliver prioriteret. Så tak for din ros, den er hermed sendt videre til vores søde buddysupportere.

Super

Konceptet fungerer rigtig godt og er rigtig tilfreds. På trods af der var sket en fejl så der blev trukket nogen uberettigede renter/gebyrer, var servicen god og problemet var løst inden 24 timer uden noget vrøvl.
Kan klart anbefales :)

18. November 2014

Hej Karina

Vi gør altid vores bedste for at gøre det enkelt og sikkert at ansøge om lån hos os. På trods af det, kan der alligevel opstå en enkelt fejl hist og her. Det vigtigste er, at du er blevet hjulpet godt på vej af vores buddysupportere, der gerne gør lidt ekstra for yde dig en god service.
Vi værdsætter at du tog dig tid til at fortælle andre om din oplevelse som buddy i vores onlinefælleskab og ønsker dig en rigtig god dag.

jeg elsker dig

Jeg elsker dig

18. November 2014

Hej SA HN

Vi elsker også dig og alle vores andre buddies.

Hurtig lån

Jeg kunne ikke lide , når deres medarbejde ringer op for at spørge om man skal forlænge lån.

17. November 2014

Hej Jens

Besværlige lån og langsomme udbetalinger hører fortiden til. Vi arbejder konstant på at gøre det nemmere, hurtigere og mere sikkert at være buddy i vores onlinefællesskab, så vi er glade for at høre, at det lykkes. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden - nemt og hurtigt.

Tak for god service.

Rigtig god service, tak:-) !!!

17. November 2014

Kære Manuel

Tak for din fine anmeldelse

Vi er glade for, at du har nydt tiden som kunde hos TrustBuddy. Smilet i telefonen, den hurtige udbetalingstid og hjælp til alle tekniske spørgsmål, kan du altid forvente af vores buddysupportere. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, hvis du skulle få brug for vores os i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Re.: God service, ingen gebyrer når man betaler

Lån pengene i 14 dage, gratis.

Det virker 100 procent.

Og når der er lidt teknisk problemer, så klarer de det snildt.

14. November 2014

Kære Kenneth

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse som buddy i vores onlinefællesskab. Det er faktisk ikke for godt til at være sandt: Alle lån hos os er altid 100% gratis i 14 dage. Og vores dedikerede buddysupportere hjælper dig godt på vej, hvis teknikken driller. Tak for din fine anmeldelse.

Med venlig hilsen¨

Total.mega.hjælpende.løsniger.

Hej buddy
Jeg er yderst tilfreds med din måde at være hurtig på hvad angår udbetalingen a penge.
Er meget tilfreds og vil til hver en tid anbefale dug til andre

Hej Flemming

Udbetaling af lån sker altid den dag du ansøger, hvis du ansøger alle hverdage inden 16. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse som buddy i vores onlinefællesskab, og at du vil anbefale andre den moderne måde at låne på. Vi glæder os til at yde dig en tilfredsstillende service også i fremtiden.

Det fungerer bare!

Jeg har nu benyttet trustbuddy mange gange uden nogen problemer, det er fantastisk man kan låne gratis i 14 dage når pengene er små.
Har en enkelt gang haft brug for deres hotline, idet jeg ikke have set at de have fået ny bankkonto, og derfor var min betaling ikke registreret, men med en kvittering fra banken, så fik vi det løst.

ikke sidste gang jeg bruger trustbuddy.

Kære Camilla

Lån hos TrustBuddy skal bare fungere. Punktum. Men hvis der alligevel opstår problemer, sætter vores dedikerede buddysupportere altid en ære i at hjælpe dig, når du ringer eller skriver til os. Det er vigtigt for os, at man altid kan få en medarbejder i røret, selvom vi er en online platform. Så tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at hjælpe dig igen.

kanon

Dejligt man kan låne 14 dage uden omkostninger

Kære Henrik

Rigtig mange af vores buddies er glade for vores lån, der altid er gratis i 14 dage. Og når man ansøger inden for normal arbejdstid, bliver lånet altid udbetalt den samme dag, du ansøger om lånet. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trustbuddy er ligesom en søskende for mig...

mange tak Trustbuddy...

når jeg stod og mangler penge er der altid en søskende der hjælper.
men nu er jeg i dk og har fået en ny liv.
og jeg kender ikke så mange i dk...
takker ved Trustbuddy der hjælpe mig...
i få 6stjerner og 6 hjerter ;o)

mvh

Olliver Nielsen

6. November 2014

Kære Olliver

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er stolte af at kunne hjælpe dig gennem din tid her i Danmark. Som tilflytter kan det være svært at finde hjælpe hos de gammeldags banker, så at vi kan yde økonomisk hjælp til dig og andre i din situation, er noget der motiverer alle her hos TrustBuddy Danmark.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at fortælle andre om din gode oplevelse med vores finansielle onlinefællesskab.

Toppen af poppen

Elsker smipel alle buddyer der låner mig penge, "14dage GRATIS" det er noget der rykker :-))))))))))))

Der er bare, synd & skam at man ikke kan site penge ind & selv blive en buddy, vis man er dansk statsborger,for det kan da kun gå framade "opade"

3. November 2014

Kære Rene

Tusind tak for din fine anmeldelse

Vi er rigtig glade for, at du har gavn af TrustBuddy’s fællesskab. Som du selv skriver, er det en skam, at danskerne ikke har også fået lov til at låne penge ud via vores platform, men som med alt nyt, tager det tid for det gammeldags system at acceptere udviklingen. Vi glæder os til at hjælpe dig i fremtiden og lover at kæmpe for, at også danskerne i fremtiden skal kunne nyde fordelene ved at låne penge ud på P2P-basis.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

At ringe folk op og minde om lånet snart forfalder er bare ikke i orden :-(

De ringer en op og siger nu skal lånet snart betales og spørger hvordan man har tænkt sig at betale, eller om man vil forlænge lånet.
Det hele kan ordnes fra hjemmesiden så hvorfor? Har da aldrig prøvet noget lignende og kan slet ikke acceptere det, selv om de siger det er "standard" de gør sådan.
Skal bare have betalt lånet tilbage, og derefter aldrig låne af dem igen... Har selv styr på det og behøver ingen opringning, troede det var en joke til at starte med... Så nej tak.

Opdatering d. 30/10: Så blev jeg ringet op for anden gang "Hej det er Sandra fra trustbuddy, jeg vil bare minde dig om du har et lån der forfalder om 5 dage"... Nu må de altså holde op, hvad fa#den sker der lige...
Glæder mig til i morgen når jeg kan få betalt dem og slippe for de opringninger, er da vildt belastende!!

28. Oktober 2014

Hej Morten

Vores medlemmer er meget forskellige. Nogen er meget internetvante, mens andre har brug for en venlig stemme, der kan besvare de spørgsmål, der kunne opstå, når man låner penge på en online platform.

Hvad der kan være en rar og personlig service for den ene, kan være overflødigt for den anden. Derfor er du altid velkommen til at fortælle os, hvis du gerne vil undvære, at vores buddysupportere ringer for at spørge, om der er noget de kan hjælpe med.

TrusBuddy

Perfekt

fantastisk hurtig og god kundeservice. Simpelthen det bedste sted når det kniber lidt med finanserne.

6. Oktober 2014

Kære Britta

Din ros er givet videre til vores uundværlige buddysupportere. De elsker at hjælpe, og det mærkes i telefonen og over email, som altid bliver besvaret inden for 24 timer i hverdagene. Tak fordi du tog dig tid til at fortælle andre om os, vi glæder os til at hjælpe, hvis det kniber med finanserne i en anden gang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Egentlig meget godt, og så alligevel ikke

Jeg lavede en indbetaling på mit lån fredag den 05.09.14, desværre er indbetalingen endnu ikke registreret. Jeg modtager rykkere og er også blevet kontaktet pr. telefon. Men har da heldigvis en kvittering på at jeg har overført pengene. Dog vil jeg sige, at mail kontakten fungerer.
Men ikke et sted jeg vil låne penge igen.

12. September 2014

Hej Merete.

Vi er glade for at du har haft glæde af vores kundeservice over email. Det er vigtigt at vores buddies altid kan få fat på os, når der opstår problemer, som skal løses.

Fredag den 5. september ændrede vi proceduren for, hvordan vi registrerer indbetalinger på profilerne. Det er sandsynligvis denne ændring der har gjort, at din betaling er blevet registreret lidt senere, end den plejer.

Som du selv skriver, har du intet at bekymre dig om, da du jo har en kvittering på at pengene er overført. Hvis du ikke allerede har gjort det, så send den gerne til os på danmark@trustbuddy.com, så vil vi hjælpe dig så hurtigt som overhoved muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

negativ

I bliver ved med at kræve penge, selvom jeg har indbetalt 5970 kr. Godt nok over 2 gange fordi jeg lige havde misforstået noget, og kun indbetalte 5000 første gang, og så skrev i over en uge efter at jeg skulle betale 970 mere for at afslutte lånet, hvilket jeg gjorde dagen efter. Og nu bliver i så ved med at skrive at jeg skal indbetale 5970 for at afslutte lånet.
Jeg må nok indrømme at jeg er meget tæt på at gå til politiet med det.

4. September 2014

Hej Dennis

Det lyder som om vores SMS-tjeneste har nået at krydse din betaling, så du har modtaget beskeden, før vi registrerede beløbet på din profil. Det kan jeg godt forstå er forvirrende. Men hvis du har betalt inden for låneaftalen, skal du selvfølgelig ikke bekymre dig.

Til en anden gang er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om dit låns status. Vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne alle hverdage mellem 09-16.

Dennis
Buddysupporter

SUPER SERVICE

jeg må godt nok indrømme at jeg har været meget skeptisk overfor quick lån, men trustbuddy har reddet mig "r.v" et par gange efter hånden med deres 14 dages gratis lån.
jeg har en lille søn på 14 uger, som jo skal have hvad han mangler, og da vi er 2 studerende er pengene knap, de par gange trustbuddy har hjulpet har været fordi f.eks. su og elevløn har været forsinket, og vi pga. det lave indestående på kontoen har skændtes en del, det problem har trustbuddy løst, da vi, når vi kan se der er penge på vej, men vi ikke kan vente, bare lige tager et lille lån (uden omkostninger). det er rigtig dejligt at penge ikke er et problem hos os længere, og det kan også mærkes på husfreden... jeg kan kun sige tak.

derudover har jeg læst mig frem til en masse anmeldelser af firmaet, og er ret negativ over andres anmeldelser, nogle siger at 14 dage ikke er 14 dage, men min erfaring er at det er 14 dage fra du søger, og hvis du søger på en BANK FRIDAG, er det klart de ikke kommer før bankerne er oppe igen, jeg snakkede med min bankrådgiver som fortalte mig at pengene var på vej til min konto fredag ved 21 tiden, (jeg søgte ca. 15min før) men pga bankens lukketid kom de ikke ind før mandag, hvorfor folk lige må slappe af, trustbuddy holder deres del af aftalen (ihvertfald efter hvad jeg har erfaret)
ps. nøjagtig samme virksomhed bare sverige afdelingen har meget højere rating, og det er på nøjagtig samme måde... er det så ikke bare os danskere der er lidt for hurtige til at sige fra. giv dem en chance. rigtig rigtig fed virksomhed... mange tak :D

22. Juli 2014

Kære Jonas.

Det er sjældent, at vi får lov at læse så flot en anmeldelse af vores produkt og service. Det betyder noget for hver og én ansat her hos TrustBuddy, at vi kan hjælpe med lynhurtig økonomisk hjælp i hårde tider. Det er vi stolte af.

Vores score her på TrustPilot er generelt rigtig høj for hele virksomheden. En af forklaringerne på de negative anmeldelser i juni/juli er, at vores kunder er vant til et enormt højt serviceniveau, hvor alt foregår hurtigt og gnidningsfrit. Da vores kunder pludselig skulle til at vente på lån, blev de naturligvis skuffede. Det er vi faktisk glade for - hos TrustBuddy skal du nemlig altid kunne forvente lynhurtig service uden forsinkelser. Vi kan samtidig informere om, at der ikke længere er ventetid på lån hos os.

Vi tager det sure med det søde - og din anmeldelse har givet alle på kontoret et smil på læben og fornyet mod på fortsat at yde verdens bedste kundeservice.

Super service!!!!!!

Hurtig svar og selvom de havde tekniske problemer, besvarede søde medarbejdere hurtigt både pr. mail og telefonisk var der ikke ventetid!!!

Vil aldrig tøve med, at anvende TrustBuddy igen !!!

Tak til TrustBuddy :-))

22. Juli 2014

Kære Wicki.

De eneste der får lov at tage telefonen hos os, er personer der elsker at hjælpe kunder. Så du vil altid møde en venlig og smilende medarbejder i telefonen, når du ringer til os.

Tak for de pæne ord, vi glæder os til at servicere dig.

trustBuddy

Pisse fedt intiativ!

Jeg syntes at Trustbuddy har et pisse fedt intiativ, med penge i en fart! Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af denne service!

Vil klart anbefale dette til mine venner og nærmeste! Super godt gået!

18. Juli 2014

Hej Nike

Tak for dine pæne ord, de varmer et lille supporterhjerte. Vi er glade for at kunne yde dig den service, du har brug for. Og vi glæder os til at hjælpe dig igen - og dine venner og nærmeste.

Dennis
BuddySupporter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr