TrustBuddy Danmark Bewertungen 161

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition af låneansøgning( har højest taget et par min. ) og pengene står på kontoen senest dagen efter. Udover det, er det et fantastisk koncept, at de første 14 dages lånetid, er gratis. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hejl Jeg kan kun sige godt om Trust Buddy. Jeg havde nogle problemer med forlængelse af mit lån, da min bank overgik til et nyt system, og pengene gik retur. Jeg havde ikke lige være opmærksom på d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde lige brug for en hurtig håndsrækning og tænkte det her bliver sikkert en kompliceret affære. Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

TrustBuddy er en online låneplatform og vi er ikke ejet af en bank. Det kan mærkes både i service og vilkår. For eksempel kan du selv vælge, om du vil have lånet gratis i 14 dage, betale tilbage efter 30 dage eller forlænge låneperioden med en hel måned. Vi er et online fællesskab, hvor du kan få et lån på den moderne måde. Din.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stole ikke på trustbuddy!

Man kan ikke får penge til tiden selv om du er blivet godkendt af trustbuddy. De er ikke til at kom i kontakt med gennem telefon og heller ikke svare på e-mail. Altså, så er det ikke der man skal låne penge af vel!
Og penge dem har jeg heller ikke modtaget endnu, selv om der er gået flere dage siden jeg var godkendt til det. Hold jer væk fra dem!!

16. Juli 2014

Hej Sarina

Der kan i øjeblikket være lidt ventetid, fra vi godkender dig som låner hos os, til pengene bliver udbetalt. Startdatoen for vores populære gratisperiode starter selvfølgelig først. når pengene er udbetalt. Så selvom du har oplevet lidt ventetid, koster det dig ikke noget. Der er mange der kontakter os på vores telefon i øjeblikket, så hvis du vil være sikker på at din henvendelse når frem, anbefaler vi at skrive til os på danmark@trustbuddy.com. Vores mål er at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, og vi er kede af, hvis vi har været længere om at svare dig. Det vil ikke ske i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig godkendelse, og hjælp til problemer og løsninger der på !

trustbuddy har i mit tilfælde kun været en god oplevelse ! - lige fra den hurtige ekspeditionstid online, til afhjælpning af problemer, da der desværre ikke var tastet rigtige bankoplysninger. det kom selvfølgelig ikke mig til gene - i hvertfald ikke noget de kunne gøre ved, mest pga. bankens ekstra overførsels dag, og ansøgningen af et nyt lån. så vær ikke bange for at tage et lån her, det er søde og rare mennesker bag skærmen :)

15. Juli 2014

Hej Simon

Vores kunder skulle helst ikke opleve nogen problemer, når de søger lån hos os. Men hvis de gør, sidder der en BuddySupporter klar, der simpelthen elsker at hjælpe kunder og knuse problemer. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelser med de søde og rare mennesker bag skærmen.

Dennis
BuddySupporter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

til tiden og styr på de rigtige ting

jamen indtil videre er jeg fuldt ud tilfreds. håber man kan forhøje sit lån yderligere.

15. Juli 2014

Hej Mads

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi går altid langt for vores kunder, så når du er tilfreds, er vi det også :)

Dennis
BuddySupporter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen respons eller svar på mail.

Hej står her og undre mig over at der ikke er gået nogle penge ind på min konto efter min ansøgning er blevet godkendt? har gentagende gange prøvede at ringe til TrustBuddy i DK men de er SLET IKKE TIL AT FÅ FAT I. Har oveni købet prøvet at kontakte den svenske service og hovedafdeling. igen uden held.

Nu prøver jeg igen at ringe til dem igen!

(en lille update)
Har nu fået fat i dem og pengene skulle gerne være på vej inden for en time.
Men var nu nød til at ringe konstant i 5-10min før jeg fik fat på deres service medarbejder, der var ingen vente tone eller vente tid, kun en automatisk svare på engelsk som bare ikk giver mening så skulle lægge på og ringe op igen.

Vi hænger stadig på 1 enkelt stjerne, da det var en kamp at få fat på jeres service hotline og syns at 1 times ventetid før udbataling er for langt tid, det er jo trods alt et hurtig lån. Jeg ved godt i har nogle problemer med jeres system lige nu, men det burde ikke være en hindring i at få et hurtigt og enkelt svar via jeres hotline.

Men når alt er sagt, så har jeg ikke oplevet andre problemer med TrustBuddy ! Så der er ikke så meget at komme efter.

23. Juni 2014

Hej Charlie

Vi er glade for at det hele løste sig til sidst. Selvfølgelig skal vores kunder kunne forvente klar besked, når lån er godkendt og sendt til udbetaling. Men vores tekniske problemer de sidste par dage har desværre betydet, at informationerne nogle steder har været mangelfuld, hvilket vi arbejder i døgndrift på at udbedre.

Selvom vores dygtige buddysupportere gør alt hvad de kan for at nå alle opkald, kan der i øjeblikket være ventetid på telefonen. Derfor kan du altid skrive til vores emailadresse danmark@trustbuddy.com, hvor vi altid svarer inden for en enkelt arbejdsdag.

Vores kunder er på ingen måde vant til ventetid, og sådan skal det selvfølgelig være hos os. Vi håber dog stadig på den sidste tålmodighed, før vi er helt i mål med en fejlfri hjemmeside.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service niveauet er på et højt plan

Aldrig har jeg oplevet så fantastiske folk bag email og Tlf ... Trods deres systemer virkelig satte alt og alle på en hård prøve , holdt de servicen og humøret højt .. Kan varmt anbefale TrustBuddy :-)

18. Juni 2014

Hej Linda

Du aner ikke hvor meget det betyder for alle herinde, at få den slags tilbagemeldinger i de her udfordrende dage. Vi arbejder i døgndrift på at løse alle problemerne, og det er anmeldelser som din, der giver os motivationen til at knokle videre, indtil alt fungerer fejlfrit.
Jeg vil gerne sige tak til dig og resten af vores søde og tålmodige buddies.

Dennis Buchleitner
Buddysupporter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kontakt

Jeg har haft lånt før hvor min bruger drillede og jeg kunne ikke komme ind på den og firmaet er ikke kontaktbar!
Men hvis du er lidt mail teknisk så skulle det ikke være umuligt at genåbne en låst bruger.
jeg har idag igen lånt, og fik det til at virke efter 1 time ca. men nu er jeg så også glad :D
et godt skridt mod bedre service, kunne som et minimum være anskaffelse af en telefon

17. Juni 2014

Hej Frederik

Vi er glade når du er glad. Godt det hele lykkedes. Vi lover snart at være tilbage med samme lynhurtige service, som vores buddies kender os for, så snart de tekniske problemer med vores hjemmeside er løst.
Vores telefon findes skam - og den er meget travl i øjeblikket. Derfor sørger vi for at svare alle emails inden for 24 timer. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen på danmark@trustbuddy.com.

Ekstremt dårligt!!

Jeg springer snart en sikring!! De skriver pengene er overført (sikkert så man hæfter for dem), men der er ikke overført nogen penge. De er selvfølgelig heller ikke til at få fat i hverken på tlf. eller mail. Politianmeldelse ? DET TROR JEG NOK!

16. Juni 2014

Hej Dennis

Først og fremmest undskylder vi for de tekniske problemer, vi har haft i forbindelse med vores nye hjemmeside.
Vi vil selvfølgelig gerne understrege, at man aldrig kommer til at hæfte for penge, man ikke har modtaget. Vi får rigtig mange henvendelser i øjeblikket, så vores buddysupportere er i konstant kontakt med vores kunder, hvilket er grunden til at der kan være optaget, når man ringer. Send os derfor endelig en email til danmark@trustbuddy.com - vi lover at svare inden for 24 timer. Tak for tålmodigheden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service.super nemt, super alt i alt

Det er et super flot 5 stjerne service.

11. Juni 2014

Hej Sara

Det er en super tilbagemelding. Tak for det! Vores søde supporteres fineste opgave er at gøre det nemt og trygt at være buddy. Derfor bliver vi så glade, når vi får den slags anmeldelse, som du har givet. Din ros er selvfølgelig givet videre.

Super

Super service hver gang

6. Juni 2014

Hej Lars

Vores behandlingstid på et kvarter og vores udbetalingstid på en enkelt bankdag, er meget populær blandt vores buddies. Det virker det hver gang - men vi sidder klar til at hjælpe dig alligevel.

Det er meget nemt

En god hjælp,især hvis du har brug for hurtig

6. Juni 2014

Hej Mihail

Det er vigtigt for os at have en overskuelig hjemmeside og en enkel ansøgningsproces. Vi lover at fortsætte med at gøre det endnu nemmere at være kunde hos os,

lån fra trustbuddy

god service på lån fra trustbuddy

Hej Søren

Som regel har vores kunder slet ikke brug for vores søde supportere. Men hvis det skulle ske, er vi opsatte på at yde verdensklasseservice. Vi giver din anmeldelse videre til alle på kontoret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra dette firma!!

Rigtig dårlig kundeservice. Jeg har nu prøvet at ringe ind flere gange men Trustbuddy tager den ikke. Mailet hvilket jeg ikke har fået svar fra.
Problemet er at jeg har indbetalt jeres beløb på 5970 kr d. 30 oktober 2015 men når jeg logger ind for at se om det er blevet bogført på jeres hjemmeside så står der at jeg stadig skylder !!!!!! Hvordan kan det være at i har vendt ryggen til og slet ikke svarer på noget som helst ?! WTF !!

Andre der har samme problem ?? Hvad gør man hvis man bliver truet med inkasso osv ??

Hej Ssss

Besværlige lån, kø og lange behandlingstider hører fortiden til. Tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Trust in Trust Buddy!

Hurtigt , nemt og uden omsvøb - sådan!

Hej Niels

Vi kunne ikke have sagt det bedre selv. Så vi nøjes med: Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget nemt og hurtig behandlingstid :)

Når man lige har brug for pengene er det klart trustbudddy man skal låne fra :)

3. Juni 2014

Hej Arnannguaq

Godt at du er tilfreds med vores behandlingstid på 1 bankdag. Vi er stolte af at levere lynhurtigt service til alle vores buddies, så tusind tak for tilbagemeldingen.

God og hurtig service

Jeg vil helt klart anbefale andre at låne hos jer.

2. Juni 2014

Hej Zartasia

Vi er rigtig glade for at du vil anbefale os til andre. Vi er sikre på at fremtiden tilhører fællesskabet, og vi er efterhånden rigtig mange buddies!

godt gået

det kører bare derud af, unden promlemer

2. Juni 2014

Hej Bo

Vores kundeservice er i verdensklasse - men sandheden er at 95% af vores kunder aldrig får brug det. Alt foregår nemt og hurtigt hos os - hver gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bedste Buddy på nettet..

Kender du det med at man står der med håret i postkassen og ikke ved hvad man lige skal stiller op..
Der har jeg fundet den perfekte løsning til mig og sikkert også til dig..
Nemlig TrustBuddy.de har altid været der når jeg har haft brug for en hjælpende hånd. De er billige og på alle mulige måder behjælpelige...

Kunne jeg give dem flere stjerner havde jeg gjort det tro mig....

1. Juni 2014

Hej Flemming

Ja, vi kender det allesammen. Vi synes ikke det skal koste noget, at få en hjælpende hånd i 14 dage. Og vi står selvfølgelig også klar, hvis du skal bruge længere tid.
Vi er behjælpelige når vi skal - men som regel foregår alting hurtigt og helt automatisk hos os. Tusind tak for roserne.

Fantastisk service

Hurtig nemt og rigtigt god service - ros til de ansatte

Hej Anders

Som et lånefirma der går op i den menneskelige kontakt og den hurtige service, er vi stolte af vores passionerede buddysupportere, der hver dag går de ekstra skridt for vores kunder, som gør det særligt nemt og trygt at låne hos os.

enorm god ordning

Er en enorm god ordning, 14 dage er fri, man ved hvad det koster ved forlængelse, og der er gode penge at hente, i steden for de står på ens konte uden godtgørelse.
Hilsen Jens

Hej Jens

Vi synes ikke man bør skulle betale renter, hvis man bare skal låne et par tusind i to uger. Derfor er alle vores lån ganske rigtigt gratis de første 14 dage. Og hvis man vil have lånet længere tid, ved man præcis hvad det koster. Ingen overraskelser. Tak for din tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, hurtigt og billigt kvick-lån

Hurtig respons. Meget billigt i forhold til andre kvick-lån.

Hej Camilla

Det vigtigste for os er at være bedst. Men det gør jo ikke noget at vi også har rimelige priser. Tak for tilbagemeldingen.

TrustBuddy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr