Monoz Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang getwijfeld of ik een hangend tv meubel wilde of een met pootjes. Toch gekozen voor een met poten. Kleurstalen zijn echt super om thuis een goede keuze te maken. Maten doorgegeven en de kast werd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de showroom goed geadviseerd. Bestelling conform verwachting geleverd. Bij levering maakte de transporteur een fout door meubel niet in te laden, maar na tussenkomst klantenservice werd dat snel o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben online een wandmeubel samengesteld. Voor de zekerheid toch bij de showroom de bestelling geplaatst, zodat we zeker wisten dat alles precies op maat zou zijn. Meubel keurig op tijd geleverd,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke site met configurator. Daarna toch nog showroom bezocht. Goed geholpen en besteld. Tv meubel is van zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Bezorging en montage perfect, goede vakmensen.... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller
  2. Möbelbauer
  3. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Met een maatwerk meubel haal je pas écht alles uit je woonruimte. Daarom maken wij maatwerk toegankelijk voor iedereen. Alle meubels zijn uniek en worden gemaakt vanuit onze werkplaats in Kampen. Met een Monoz meubel creëer je een eigen en persoonlijk interieur waar jij je écht thuis voelt. Ontdek hoe onze tv meubels, dressoirs, cinewalls, kolomkasten en wandkasten jouw interieur kunnen verrijken. Laat je adviseren in ons Experience Center in Vianen, stel zelf samen op de website of neem contact met ons op.

Hervorragend

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en prachtig meubel

Goed advies gekregen in de showroom in Lijnden, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtig meubel met een zeer mooie afwerking. Alles is volgens afspraak geleverd. Alleen de montage van de TV kolom was even puzzelen, uiteindelijk is het gelukt en het ziet er fantastisch uit. Achteraf had de kolom beter een halve slag gedraaid kunnen worden zodat je de kabels aan de voorkant in kan voeren. Wij bevelen Monoz van harte aan.

20. November 2024

Elke dag blij

Via showroombezoek op zaterdag onze keus kunnen bepalen voor een tv-meubel in onze nieuwe woning onder een LG 65”. We zijn er elke dag blij mee. Inmiddels hebben onze dochter en vrienden van haar ook een tv meubel bij Monoz aangeschaft. Zien doet kennelijk kopen.

1. Oktober 2024

Super strak afgewerkt…

Super strak afgewerkt meubel,topkwaliteit. Tijdens opdracht en levering, goed op de hoogte gehouden van de status. Bijzonder tevreden.

18. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige degelijke, cutom made meubels

Na te zijn afgeknapt op de vele stereomeubels met absurde prijzen, een verrassend en vakkundig advies mogen ontvangen in de showroom in Amsterdam.
Een meubel geheel op maat, met een custom made indeling tegen een hele redelijke prijs.
Zeer snelle levering, ondanks deze specifiek voor ons is vervaardigd. Prachtig eindresultaat, degelijk meubel. Investering for life. Monteren is bijzonder eenvoudig.
Persoonlijk hebben wij de service als top ervaren.

22. August 2024

Tv Meubel

Bezorginstellingen was goed geregeld.
Tv kast is strak af, mooi gespoten heel blij mee.
Erg degelijk , duidelijke montage instructie.
Top

6. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte kast erg mooie uitstraling in interieur.

Van begin de stalen uitzoeken tot en met de levering van de kast perfect werk geleverd.
Stalen opsturen ging erg vlot.
Informatie krijgen via de telefoon liep vlot. Bestellen online was duidelijk. Levering werd met aandacht en zorg uitgevoerd.

De kast is echt een juweeltje om te zien en te gebruiken. Wij zijn heel erg blij. Onze dank.

12. März 2025

Kast is mooi

Kast is mooi, kwaliteit van de verf, scharnieren en houtwerk is uitstekend. Na maanden van dagelijks gebruik, noch geen enkel klacht.

13. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top meubelen voor een redelijke prijs

Uitkiezen op de duidelijke website. Eenvoudig besteld. Keurig afgeleverd en goed verpakt. Eenvoudig zelf op te hangen en alle bevestigingsmaterialen bij geleverd.
Modern en goed afgewerkt kastje met kwaliteit hang en sluitwerk.

20. Jänner 2025

Absolute aanrader

Absolute aanrader. Monoz gaat zorgvuldig met zijn klanten om. Wij hebben een tv meubel laten maken van 4 meter met een kolomkast. Alles is goed verlopen. Ook bezorging ging netjes en we zijn goed op de hoogte gehouden.

Een klepje had een diepe kras, deze hadden we na het openen ontdekt. Monoz heeft ons 4 nieuwe klepjes meegestuurd, terwijl er maar een 1 ervan een beschadiging had. Dit hebben ze dus verholpen door alle 4 te vernieuwen ivm de lakkleur die wij hebben gekozen (de kleur kon afwijken).

Dit geeft een uitstekende beeld over de instelling die Monoz heeft.

Bedankt mannen voor jullie inzet. Dikke 5 sterren.

Mehmet

1. November 2024

Top meubel!

Top meubel!

Het was voor ons een impulsieve aankoop. Maar absoluut geen spijt van!!! Alles goed afgewerkt, super gelakt en strak.
Een duidelijke instructie hoe op te hangen. Mijn advies, schaf een goede waterpas aan.

19. Dezember 2024

After sales service lastig

Heel mooi meubel gekocht en goed geholpen in de showroom in Amsterdam. Meubel is een echte eye catcher in de woonkamer. Maar dan de levering. Het meubel is mooi op tijd maar de vervoerder was vergeten de paal voor tv montage mee te leveren. Na een paar belletjes geeft Monoz aan deze per Post NL op te sturen...had ik al mn bedenken over maar ach..
Post NL levert natuurlijk niet en nu moet ik het maar uitzoeken. Zelf contact opnemen met Post NL is het advies. Zeer moeilijke after sales service...maar na blijven herhalen dat ik toch echt een oplossing wil van de kant van Monoz werd prettig verrast door een belletje van de huis vervoerder dat ze een directe nalevering zouden doen.
Nog verraster was ik dat PostNL ineens voor de deur stond zonder enkle updat op de trace..
Al met al een hoop gedoe
Eindresultaat is een werkelijk fantastisch mooi TV Meubel…met TV paal.

5. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr