Til TV3 I burde fyre Peter Kjær. Han er en mand som ikke er kommet videre fra 1990 erne. Han taler i klicher og uden facts. Han kan kun lide Liverpool og taler ned om alle andre klubber. Han er me... Mehr ansehen
Ved den aktuelle VM i ishockey har man ansat komentator hr Eller som er ganske uduelig at kommentere spil det er ikke at hah ikke har en vis kendskab til spilet men ingen evner at udføre job Han har... Mehr ansehen
Håbløst at se en fodboldkamp, da kommentaterne når AGF spiller er håbløst ensidige mod AGF. Alle sære meget lange VAR afgørelser, som altid går imod AGF (undtagen når modstanderen er Brøndby underligt... Mehr ansehen
Deres kontakt med seerne er helt og aldeles skuffende, kan aldrig finde ud af hvor der sendes formel 1 når der er en fodbold kamp som skal spille på samme tid. Hvem end der har valgt og ændre formel... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig sportskanal
Kanal reklamere med LIVE tennis, fx i dag d. 4. oktober 2016 fra Kina Open. Når kanalen så tænder op - 10 min. senere end annoncerede - så skal vi IGEN se DØD tennis, dvs gamle optagelser af en Wozniaki sejr. HVORFOR ? - der er masser af live tennis, hvilket jeg ser på en betting kanal på min telefon.
Igen og igen og igen skal vi se gamle optagelser af denne skattely danskers kampe. DET ER IKKE I ORDEN!
Amatøragtigt
Tager 299 kr/md for Viaplay Total, og de har ikke skyggen af kundeservice.
Købte dette abonnement, men da jeg trods flere henvendelser ikke har fået svar på et simpelt spørgsmål, så er det opsagt igen efter 2 dage,
Inde påTV3sport hjemmesiden, er det ikke muligt at skrive til dem udover via "opslag", som de heller ikke svarer på.
Svineri!!!!!!!
Det er pissedyrt at have denne kanal. Og så annoncerer de med at vise Randers FC mod Elfsborg i Euroleagekval. Men nej. Istedet vises der en gammel ligegyldig superligakamp. Kraftedme for DÅRLIGT