Uitjes en Eten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superleuk om als team-uitje te doen! Gezellig met je collega's samen tot oplossingen te komen! Zeker een aanrader!!

1. Veranstaltungsplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!

Hervorragend

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik…

Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik hou van Holland" gespeeld georganiseerd door Uitjes en Eten. De communicatie vooraf was heel fijn en ook de avond van het spel, met eten was fantastisch geregeld. De collega's, die zijn geweest, waren allemaal erg enthousiast. Echt de moeite waard. Ook dank aan De Waagh in Nijmegen, voor het meedenken en de goede bediening.

25. September 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed overleg en contact vooraf

Goed overleg en contact vooraf, je kan gewoon even bellen. Er werd goed meegedacht. Materialen werden opgestuurd. Op de dag zelf liep het wat chaotisch maar dat lag ook echt aan onze groep, ze vonden het erg leuk om te doen. Van mij had de focus nog iets meer op het maken van goede fotos mogen liggen maar het moest ook best snel gebeuren allemaal

26. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AanraderHet bedrijf heeft alles toe in de…

Het bedrijf heeft alles toe in de puntjes super goed verzorgd, zijn heel enthousiast en reageren heel snel op vragen.
Het uitje wat wij deden ( Het perfecte plaatje) was ook zeer leuk.
Kortom een aanrader!

10. September 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In juni samen met me collega's van de…

In juni samen met me collega's van de personeelsvereniging escape in the city gedaan in hoorn
Wat was het leuk in elkaar gezet en we hadden een fijne begeleider.
Bedankt voor de fijne en gezellige dag

13. Juni 2026

Hi Manon,

Dank voor je review en fijn dat jullie in juni zo'n gezellige dag met elkaar hebben gehad.

We zullen de complimenten doorgeven aan de begeleider.

Lachen met Alleskunners Outside en aansluitend eten

Uitjes en Eten denkt met je mee in mogelijkheden, niet alleen in de kan-nietjes. Dankzij hun al bestaande samenwerking met Hudson Zoetermeer en Luca, de enthousiaste begeleider voor de Alleskunners Outside, hebben we eerst een leuke middag in de buitenlucht gehad met soms een echte fotofinish, bijna botsingen en veel lachen en aansluitend genoten van het lekkere eten bij Hudson. Uitjes en Eten en Luca, hartelijk dank!

16. Juli 2026

Antwort von Uitjes en Eten

Wat een super mooie review, fijn dat het zo'n succes was en dat we vooraf ook echt met jullie hebben kunnen meedenken in de mogelijkheden.

We zullen de complimenten doorgeven aan Luca, hopelijk tot de volgende keer!

Het Escape Diner was een groot succes

Het Escape Diner was een groot succes! Alles was uitstekend geregeld en onze begeleider Max heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Zijn enthousiasme en manier van begeleiden maakten de ervaring extra leuk en zorgden voor veel plezier tijdens de avond.

Daarnaast hebben we heerlijk gegeten en was de locatie erg sfeervol en passend bij het concept. Kortom: een geslaagde avond waar we met veel plezier op terugkijken. We hebben enorm genoten!

Bedankt voor de fijne organisatie!

Hi Lavina,

Dank voor je mooie review, fijn dat jullie zo hebben genoten tijdens het Escape Diner! Goed om te horen dat Max zo enthousiast was, zo kennen wij hem ook maar altijd leuk om te horen.

Fijn dat ook de catering zo goed geregeld was en jullie zo genoten hebben!

Echte aanrader Uitjes en Eten

Wat hebben wij genoten van het Ik Hou van Holland-spel bij De Engel in Houten! Alles was uitstekend georganiseerd en tot in de puntjes geregeld. De sfeer was gezellig, het spel was leuk en zorgde voor veel enthousiasme, gelach en hilarische momenten. Ook het eten was erg lekker en de bediening was vriendelijk en gastvrij.

Kortom, het was een ontzettend geslaagde middag/avond. Complimenten aan het hele team voor de goede organisatie.

7. Juli 2026

Hi Safia,

Fijn dat alles van A tot Z geregeld was, dat is ook wat je bij ons mag verwachten. Super fijn dat het zo geslaagd was, hopelijk tot de volgende keer!

Flexibel en leuke activiteit

Het bedrijf is heel flexibel en alles is bespreekbaar. Terplekke ook een fijne gastvrouw die duidelijke uitleg geeft en inspeelt op wat ze tegenkomt. Ook kon het op vrij korte termijn geregeld worden.

Hi Loes,

Dank voor je mooie woorden. Flexibiliteit en meedenken is iets wat je bij ons kunt verwachten.

Hopelijk tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke teambuilding gehad met…

Super leuke teambuilding gehad met steps in the city. Collega’s waren erg enthousiast.

Antwort von Uitjes en Eten

Goed om te horen dat jullie zo'n geslaagd teambuilding uitje hebben gehad, dank voor de mooie review!

Super!

Wij hebben via Uitjes en Eten het teamuitje De Alleskunners gedaan en wat was het een succes! Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. De spellen waren superleuk, afwisselend en zorgden voor veel fanatisme en gelach binnen het team.
Een speciaal compliment naar onze spelleidster Varsha, zij was echt fantastisch! Ze legde alles duidelijk en enthousiast uit en wist iedereen goed mee te krijgen. Dat maakte de ervaring extra leuk.
Het was een hele warme dag, maar daar werd gelukkig goed rekening mee gehouden. Er werd fijn meegedacht en aangepast waar nodig, wat we erg hebben gewaardeerd.
Kortom: een geweldig georganiseerd uitje, leuke spellen en een topbegeleiding. Echt een aanrader voor ieder team dat iets actiefs en gezelligs wil doen!

23. Juni 2026

Hi goedemiddag,

Wat een mooie review! Fijn dat alles zo goed verliep en de spellen superleuk en afwisselend waren. Tot een volgend bedrijfsuitje!

Leuke uitjes

Leuk, origineel en goed geregeld. Netjes en snel in communicatie.

22. Juni 2026

Hi Joyce,

Goed om te horen dat de communicatie zo fijn verliep, tot een volgende teamuitje!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben de Alleskunner Outdoor gedaan…

We hebben de Alleskunner Outdoor gedaan in Amsterdam met aansluitend een heerlijk diner. De begeleiding en support vooraf was heel goed, snel en fijn. De begeleiding op de dag zelf was echt fantastisch, we hebben met het hele team genoten, veel dank en ik kan jullie aanbevelen voor bedrijfsuitjes!

18. Juni 2026

Hi Jacqueline,

Fijn om te horen dat jullie teamuitje met De Alleskunners Outdoor zo geslaagd was! En super dat de begeleiding en communicatie zo soepel verliep.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De alleskunner voor je personeelsfeest!

Wij hebben een personeelsfeest gehad met het spel de alleskunner. Het was goed geregeld en hele leuke spelletjes waar iedereen aan mee kan doen.

8. Mai 2026

Hi Janneke,

Fijn dat jullie hebben genoten van jullie personeelsfeest met het uitje 'De Alleskunners'! Bedankt voor de mooie review.

Jill namens Team Uitjes en Eten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben ik hou van Holland spel…

Wij hebben ik hou van Holland spel gedaan en hadden Channa als begeleider, super leuk gedaan! Topper.

11. April 2026

Hi Reina,
Wat leuk om te horen dat jullie een leuk uitje hebben gehad. Bedankt voor deze mooie review en we zullen de complimenten doorgeven aan Channa!

Jill namens Team Uitjes & Eten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke verschillende activiteiten!

De activiteiten waren heel divers en uitdagend.

23. Februar 2026

Hi Nick,
Wat leuk om te horen dat jullie een leuk uitje hebben gehad. Bedankt voor deze mooie review!

Jill namens Team Uitjes & Eten

Uitjes en Eten tijdens ons Kerstdiner

Wij hebben gebruikt gemaakt van Uitjes en Eten tijdens ons jaarlijks kerstdiner.
Dit gaf een zeer ontspannen en leuke informele sfeer aan de avond. De random teams maakt een goede samenwerking. Door de goede communicatie tussen de spelleiders, het restaurant en ons liep het allemaal heel soepel door. Iedereen heeft een leuke avond gehad, met lekker eten en er is veel gelachen!

18. Dezember 2025

Hi Mariska,

Wat een leuke review om terug te lezen. Fijn dat iedereen een leuke avond heeft gehad en alles soepel is verlopen. Bedankt voor je mooie review!

Floor namens Team Uitjes en Eten

Super avond

Leuke en geduldige spelleider.
Daan is echt goed.
Leuk spel voor iedereen.
Goed verzorgd

20. Dezember 2025

Hi Arjanne,

Fijn om te horen dat jullie een leuk spel onder leiding van Daan hebben gehad. We zullen je complimenten doorgeven aan hem.

Floor namens Team Uitjes en Eten

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Uitjes en…

Zeer slechte ervaring met Uitjes en Eten.

Wij hebben Uitjes en Eten ingeschakeld om een bedrijfsuitje te organiseren op een locatie die wij zelf hadden aangedragen. Daarbij is expliciet aangegeven dat zij dit verder zouden regelen en overnemen. In de praktijk bleek de organisatie ronduit slecht: de locatie (Humphreys) was nauwelijks op de hoogte van afspraken en zelfs de spelbegeleider gaf aan dat dit ondermaats georganiseerd was.

Tot overmaat van ramp hebben vier personen uit onze groep een voedselvergiftiging opgelopen na het eten (alle vier hetzelfde gerecht). De reactie hierop was schokkend: er werd doodleuk aangegeven dat Uitjes en Eten hier niet verantwoordelijk voor zou zijn, omdat wij zelf de locatie hadden geregeld. Dit standpunt is nooit vooraf gecommuniceerd en voelt vooral als het afschuiven van verantwoordelijkheid.

Samengevat: wel kosten rekenen, maar geen regie nemen, slechte communicatie en geen verantwoordelijkheid bij serieuze klachten. Absoluut geen aanrader.

Edit: is uiteindelijk goed opgelost door de organisatie.

18. Dezember 2025

Goedemiddag Tim,

Nogmaals dit is niet de kwaliteit in organisatie/communicatie die je van ons mag verwachten.

Fijn dat er na afloop contact is geweest om een goede oplossing te vinden.

Jerry namens Team Uitjes en Eten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr