Uitjes en Eten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met ons jaarlijkse personeelsuitje "ik hou van Holland" gespeeld georganiseerd door Uitjes en Eten. De communicatie vooraf was heel fijn en ook de avond van het spel, met eten was fantastisch geregel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed overleg en contact vooraf, je kan gewoon even bellen. Er werd goed meegedacht. Materialen werden opgestuurd. Op de dag zelf liep het wat chaotisch maar dat lag ook echt aan onze groep, ze vonden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het Escape Diner was een groot succes! Alles was uitstekend geregeld en onze begeleider Max heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Zijn enthousiasme en manier van begeleiden maakten de ervarin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superleuk om als team-uitje te doen! Gezellig met je collega's samen tot oplossingen te komen! Zeker een aanrader!!

1. Veranstaltungsplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!

Hervorragend

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goed geregeld

Goed geregeld, georganiseerd.
Ondanks het een aantal keer is verplaatst, toch oplossingsgericht.
Uitjes en Eten is zeker een aanrader !

9. Juli 2024

Vrolijke enthousiaste medewerkers

Al 2 bedrijfs/teamuitjes met Uitjes en Eten gedaan.
Vrolijk enthousiaste medewerkers die meegaan met de flow en inspelen op situaties en verzoeken.
Veel keuze mogelijkheden.
Goed voor de teambuilding. Echt een aanrader!!!

9. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend leuke teamdag gehad!

Wij hebben een ontzettend leuke teamdag gehad. De activiteiten waren goed verzorgd met goede begeleiding en een leuke afwisseling. Ook de lunch was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

28. Juni 2024

Supergoed georganiseerd!!

We hebben met 75 collega's een ontzettend leuk uitje gehad in de stad Groningen, Escape in the city. Het uitje en de borrel waren supergoed georganiseerd. Ook van tevoren waren ze erg goed bereikbaar en stonden ze open voor aanpassingen. Het hele team is ontzettend tevreden! We zouden elk jaar wel iets via hen willen boeken, je hebt er helemaal geen omkijken naar. Rob en Anna, ontzettend bedankt!

6. Juni 2024

Geweldig bedrijfsfeest gehad!

Wij hadden het uitje ''Ik hou van Kerst'' geboekt voor ons bedrijfsfeest. Alles was in kerstsfeer, met hele leuke vragen/spellen.
De communicatie met de contactpersoon was heel fijn, er werd echt met ons meegedacht. Korte lijntjes en snel een reactie terug, niets was te gek.
De Quizmaster was heel enthousiast, vrolijk en zweepte de boel lekker op. Heel vriendelijk en de communicatie/overleg was heel prettig. Alles liep daardoor heel soepel en kwamen we niet in tijdnood met het programma van de dag. Ze heeft zeker bijgedragen aan een geweldig bedrijfsfeest waar we met plezier aan terugdenken. Het spel is zeker de moeite waard om met een grotere groep te spelen, we komen zeker terug. Bedankt voor alles!

15. Dezember 2023

Goed georganiseerd bedrijfsuitje

Goed georganiseerd bedrijfsuitje. Uitjes en eten dacht goed mee toen ons deelnemersaantal ineens veel hoger bleek te zijn. Ze bedachten enkele dagen voor de activiteit een nieuw programma dat wel inpasbaar was op de locatie die we gekozen hadden.

30. November 2023

Familiedag

We hebben een leuke familiedag gehad. De begeleider op afstand was goed te bereiken. Op deze manier een soort rondleiding door de stad gekregen.

14. Oktober 2023

Goed geregeld!

Leuk geregeld, duidelijke spelregels, de city-spel is goed te doen qua afstanden binnen de stad en is niet langdradig of oneindig ingewikkeld. We hadden een goed tempo en hebben genoten van elk raadsel. De spanning liep goed op, dus goed geregeld! Afgesloten met een lekker diner en iedereen ging tevreden naar huis.

12. Oktober 2023

Heel leuk spel!

Ontzettend leuk spel om te spelen met familie, collega's, vrienden. Zit goed en leuk in elkaar. Halverwege wissel je van rol, op die manier dus beide 'kanten' kunnen ervaren. Klein minpuntje: de locaties in de app blijven hetzelfde, dus na de 1e ronde wist je die zo te vinden

2. September 2023
Uitjes en Eten-Logo

Antwort von Uitjes en Eten

Hi Corina, bedankt voor je feedback en goed om te horen dat het spel leuk was! Dat de locaties hetzelfde waren was een fout op de backend van onze app en deze is ondertussen herstelt. Hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm genoten met mijn collega's!

Enorm genoten met mijn collega's!
We hebben Expeditie Robinson gespeeld op de NDSM werf in Amsterdam Noord en zijn hierbij top begeleid door Niels van Uitjes en Eten.
Wat een leuke opdrachten waren het, we hebben gelachen en iedereen deed fanatiek mee.
Volgend jaar gaan we waarschijnlijk wel een andere activiteit met U&E plannen!

6. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed georganiseerde speurtocht…

Super goed georganiseerde speurtocht door het centrum van Breda. We werden eerst op een gezellig terras ontvangen met een drankje en gebak. Daarna kregen we uitleg over de speurtocht, waarbij we leuke hoogtepunten van het centrum van Breda te zien kregen. De speurtocht zat heel leuk in elkaar en gaf een goede samenwerking binnen de verschillende teams. Een ideaal uitje om teambuilding te stimuleren.

17. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr