Unibet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede aanbieder voor Poker. Ook het casino aanbod vind ik leuk. Fijne ervaring, werkt goed en snel. Ook storten en uitbetalen prima. Ik vind dat verantwoord spelen bij de gebruiker ligt maar ze bieden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unibet patří mezi mé top casina . A důvod je velice prostý.. velká šance k výhře jackpotu .. taky limit , který mě hlídá v tom , abych nevložila víc , než bych mohla. A také výběr je velice rychlí -ok... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos. Gisteren 3/4x ingelogd om te checken of de Shot Caller al live was. Laatste keer bleek dat zo te zijn, snel even ingevuld en dacht check het later wel. Wou rond 23:30 inloggen om te c... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unibet is betrouwbaar en heeft een zeer goede controle op je uitgaven en anticipeert hier goed op, verder is het menu gemakkelijk en vind je snel waar je naar op zoek bent.

1. Wettbüro
  2. Spielkasino
  3. Glücksspielanbieter
  4. Online-Casino oder -Buchmacher
  5. Onlineanbieter von Sportwetten

Vom Unternehmen geschrieben

Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

413 Bewertungen

Alle Bewertungen

286 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een fijne ervaring met Unibet

Ik heb een fijne ervaring met Unibet! Omdat ik het leuk vind om af en toe een spelletje te spelen is het fijn van Unibet wat laagdrempelig is en een uitgebreide keuze heeft.

En lagere storting van 5 euro zou alleen wel fijner zijn!

30. Juni 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede winkansen eerlijk spel

Ik vind het een fijne dat ik met mijn gestorte bedrag best relatief lang kan spelen. Bijvoorbeeld ik verlies 5 win weer 10 verlies weer wat en af en toe win ik een groot bedrag. Dan heb ik de keuze speel ik verder of betaal ik uit.
Goede winkansen leuke bonussen.
Gewoon helemaal prima zoals hetb8s

30. Juni 2026

Unibet, beginner? Niet doen

Het registreren is een hel. Het systeem herkent namelihk geen tussenvoegsels. De site oogt chaotisch en werkt niet intuitief, zeker voor beginners geen aanrader. De beloftes van welkomsbonus pas als je geregistreerd bent komt er een addertje onder het gras vandaan, in de vorm van aanvullende voorwaarden.
Helpdesk, geen enkel empatisch vermogen, " dit zijn de voorwaarden" die je dus pas achteraf kunt inzien. Als beginner:" NIET doen"

10. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet de moeite van inloggen waard

Een aantal keer gespeeld n.a.v. de relatief hoge score maar Unibet kan gewoon in het rijtje Kansino, Circus en al die andere Malteese spelers op de NL markt die snel een cashgrab komen doen.

1. Stotterende slots.
2. Lage RTP ten opzichte van andere NL casinos.
3. Replay uit Pragmatic play games gesloopt en een eigen "systeem" zodat je niet makkelijk terug kan kijken.
4. Geen chat voor de klantenservice te bekennen.

Daarnaast is uitloggen het kleinste knopje op de site, dat zegt al heel veel na mijn idee over een casino die die naar ze zeggen zo bezig is met verantwoord spelen. (5 miljoen boete van de KSA).

De 4/5 sterren reacties zullen wel gevraagd worden na een uitbetaling (heb ik nog niet gedaan dus geen idee)

Ik ga weer terug naar HC en een buitenlands casino daar win je te minste nog eens wat. Het zou dus fijn zijn als er een reactie komt vanuit Unibet dat ze daarin vermelden hoe ik mijn account kan sluiten en niet voor een maand of jaar gewoon voor altijd ipv dat standaard eerlijk, KSA RNG blablabla.

3. Juni 2026
Unibet-Logo

Antwort von Unibet

Hi Jan,

Als je je account wilt deactiveren kan dat via je accountinstellingen onder Accountbeheer. Definitief je account verwijderen kan ook, via de chat, die gewoon te vinden is via ons Hulpcentrum.

Groeten,
Team Unibet

€840 weg zonder een enkele bonusgame

In een week tijd elke dag dezelfde slot game gespeeld om de bonusgame te krijgen.

Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n slecht casino gehad. Speel al jaren bij jullie maar dit was de laatste dag ;)

Ik heb in een week tijd nu €840 op 1 rot spel gespeeld en heb niet 1 bonusgame gehad. Sterker nog, over heel dat geld, heb ik maar 3x een teaser gehad van bijna de bonus, maar met dit bedrag had je minstens al 4 of 5 keer de bonus gehad moeten hebben.

Hier gaat nooit meer een euro heen. Oplichters. Hoop dat jullie heel snel alle vergunningen kwijt raken. Dit is geen plezier meer maar dikke oplichterij

26. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr