Goede aanbieder voor Poker. Ook het casino aanbod vind ik leuk. Fijne ervaring, werkt goed en snel. Ook storten en uitbetalen prima. Ik vind dat verantwoord spelen bij de gebruiker ligt maar ze bieden... Mehr ansehen
Unibet patří mezi mé top casina . A důvod je velice prostý.. velká šance k výhře jackpotu .. taky limit , který mě hlídá v tom , abych nevložila víc , než bych mohla. A také výběr je velice rychlí -ok... Mehr ansehen
Waardeloos. Gisteren 3/4x ingelogd om te checken of de Shot Caller al live was. Laatste keer bleek dat zo te zijn, snel even ingevuld en dacht check het later wel. Wou rond 23:30 inloggen om te c... Mehr ansehen
Unibet is betrouwbaar en heeft een zeer goede controle op je uitgaven en anticipeert hier goed op, verder is het menu gemakkelijk en vind je snel waar je naar op zoek bent.
Vom Unternehmen geschrieben
Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.
Niederlande
- unibet.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 22 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
grootste oplichters die er zijn…
grootste oplichters die er zijn manupuleren elke wedstrijd je wint geen moer

Antwort von Unibet
Voor dooie spins kom naar Unibet want…
Voor dooie spins kom naar Unibet want hun rtp is 0,00000001 welkom bij unibet wat een lachertje zeg ahahahaha jaren lang nog nooit geen hol gewonnen hier echt een smerige oplichterij, na een hoop geld krijg ik geloof me of niet naaaaaa 700 spins een bonus van €2.40 met 50 cent inzet ahahahaha echt mensen geloof me hun reviews die je ziet zijn van hun mensen zelf kijk maar goed, goeie reviews staan bovenaan en negatieve reviews mot je goed naar benden scrollen om dat te zien. Wat een smerig zooitje is dat zeg het oude Unibet is dood dit is gewoon pure oplichterij van mij krijgen ze geen stuiver meer die kk ratten

Antwort von Unibet
300+ euro in Phoenix fire 333 op Unibet…
300+ euro in Phoenix fire 333 op Unibet met 2 euro bets 38 x in het rad belanden altijd de x2 pakken laagste prijs uit eindelijk alle 3 de bonus games random gekregen
Max free spins 50+
X10 bonus
Jackpot bonus
en een lijn hitten 90 cent voor 50 spins
Alleen maar mini en minor prijzen
40 euro winnen.
Daarna gevraagd hoe dit kan bleek dat ik uit het niets 27 gratis spins had gekregen dacht Ohh wat een raar getal, dacht laat ik maar gebruiken precies me geld terug gewonnen met 27 gratis spins op 20 cent tuurlijk….
Maar wat bleek dat was allemaal bonus geld
Wat een vuile oplichters!!!!

Antwort von Unibet
Speel al 15jaar bij unibet maar merk nu…
Speel al 15jaar bij unibet maar merk nu wat voor oplichters het zijn heb en hoop geld verloren op slots en live casino spelen geen bonussen meer niks wil alleen maar je geld hebben en voor de rest ben je voor hun melkkoe niet meer en minder vroeger kreeg je nog wel is en stortingsbonus of iets of en freebet maar laatste 2jaar geen eens meer en 1euro mij hebben jullie verloren als speler

Antwort von Unibet
Ik beveel het iedereen van harte aan.
Ik beveel het iedereen van harte aan.
Top geen enkel probleem ermee
Ik heb de afgelopen 3 dagen 150 euro…
Ik heb de afgelopen 3 dagen 150 euro gestort en voor 0,20 euro gespeeld, maar tot nu toe heb ik slechts één bonus van 10 euro ontvangen. Hier klopt iets niet!

Unibet is top
Unibet is top, met uitbetaling en speel ervaringen
Snel eenvoudig top
Makkelijk uitbetalen en storten.
Makkelijk uitbetalen en storten.
Ook poker voor beginners
Gokken is zeer zeker verslavend
Gokken is zeer zeker verslavend. Maar Unibet doet wat mogelijk is om je daarmee te helpen in de zin van. Limieten en mails enz
de beste online casino ervaring
Superleuke bonussen en een ruime keuze in het casino
Klantenservice top en opnames zijn snel
Gewoon een top site
Gewoon een top site. Werkt snel, eerlijke quoteringen en snelle uitbetalingen. Niks te klagen over hoe ze werken.
Het is duidelijk en overzichtelijk
Het is duidelijk en overzichtelijk ik ben zeer tevreden over unibet
Veel spellen hoge rtp
Snelle uitbetaling
Snelle uitbetaling. Nooit geen storing ondervonden.
Beter werken aan een systeem wat helpt…
Beter werken aan een systeem wat helpt om vooruitzicht te verbeteren
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.