Unite Træpiller Bewertungen 518

TrustScore 5 von 5

5,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen, som ved tidligere leverancer fra Unite Træpiller, stod de 7 paller med træpiller som jeg havde bestilt snorlige under mit halvtag. Og levering ganske få dage efter min bestilling. Min næste ordr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Mehr ansehen

1. Brennholzhändler
  2. Ökostromanbieter
  3. Unternehmen für Festbrennstoffe
  4. Holzhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

5,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kanon god service

Kanon god service, og beløbet bliver ikke trukket før varen står hjemme hos dig. Jeg handler der med glæde igen, næste gang jeg skal have træpiller.

19. November 2024

Hej Aksel 👋

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at læse at du både er tilfreds med vores service
Vi håber at du bliver glad for dit køb 🙂

Godt forløb

Pris, ordrebehandling og levering forløb perfekt

11. Oktober 2024

Hej Anders 👋

Tak for din høje vurdering af priserne på vores hjemmeside og kvaliteten af ​​vores arbejde som forhandler!

Super god service

Super god service. Leveret til den ønskede tid. 👍👍

15. November 2024

Hej Tage 👋

Briketter leveret på 2 dage

Briketter leveret på 2 dage , så bliver det ikke bedre ...Godt pakket ind i plastic og kvaliteten ser ud til at være flot (ikke afprøvet endnu). Nok ikke sidste gang i leverer her 😉👍.

19. November 2024

Hej Juan 👋

Dejligt at vores service levere op til jeres forventninger 😉

Jeg håber du nyder vores Pini Kay 🔥

Meget hurtig service

Meget hurtig service
God kvalitet af træpiller

3. Oktober 2024

Hej Elke 👋

Tak for din anmeldelse og for dine regelmæssige bestillinger af Södra hos os 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kvalitet på…

Hurtig levering og god kvalitet på poserne (ingen poser var gået i stykker - som man har set fra andre)

30. September 2024

Hej P.Borg 👋

Jeg er glad for, at du har en positiv oplevelse med Unite Træpiller 😊

super god service.

super god service.. :) pillerne kom mega hurtigt.. vil klart anbefale unite træpiller

4. September 2024

Hej Daniel 👋

Tak for den anmeldelse om vores piller og
leveringshastighed 🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet ved Unite Træpiller flere gange, og er altid tilfreds med piller, pris, levering og chauffør. Har kun godt at sige om Unite

3. Oktober 2024

Hej Lars 👋

Tak for den anmeldelse om vores piller og service 🙂

Afleveret til tiden

Afleveret til tiden, sat præcis hvor vi ville ha dem sat, god service

1. Oktober 2024

Hej Jørn 👋

Nem at bestille hos

1) Kontaktede Unite Træpiller for et tilbud på et helt træk. Fordelen er at et helt træk "kun" er 13-15 paller, hvor mange andre vognmand kører med 22paller i et helt træk.
Så fik en pris som matchede de billigste tilbud jeg ellers har set på store leveringer.
2) Jeg og min nabo kunne lave en fælles bestilling på 13paller som ikke kostede ekstra selvom vi var to det bestilte og leveringen var delt i to.
3) Det var nemt at få en aftale i hus om leveringsdagen. Hurtigt og nemt og dagen før leveringsdag skrev de i hvilket tidsrum leveringen ville komme. Dejligt så jeg ikke skulle sætte hele dagen af til at vente på vognmanden.

Meget tilfreds.
Nu håber jeg selvfølgelig bare at træpillerne brænder som de skal.

21. August 2024

Hej Mads

Tak for den anmeldelse👍

At betjene vores lastbiler er meget arbejde for os, og jeg er glad for, at du værdsætter den service, vi tilbyder 🚚

Jeg er sikker på, at du også vil kunne lide OAK 8 mm piller 🔥

God kommunikation med Unite

God kommunikation med Unite, god pris ogen perfekt levering direkte ind i garagen.
Helt klart en kanon god service og oplevelse.

Hej-hej

Tak for den anmeldelse😉😉😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Kvaliteten af briketter kan jeg først vurdere når vi begynder fyrings sæson. Helt ok pris

12. August 2024

Hej Jan

Briketter ODEK brænder godt. Jeg er sikker på, at du vil være tilfreds med kvaliteten af ​​ODEK 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid hurtig levering på aftalte…

Som altid hurtig levering på aftalte betingelser

Hej Rene

Tak for dine regelmæssige bestillinger hos os og for din anmeldelse🙂

Sådan

Alt som lovet, bortset fra leveringen med Danske Fragtmænd. De forsøgte levering med en sættevogn som ikke kunne komme ned af vores vej. Men Personalet ved Unite tog sig sf problemet og ringede for at sikre sig briketterne kom frem. Super service og flinke folk.

20. August 2024

Hej Henrik

Jeg er glad for, at du værdsatte vores service 🚚

Jeg er sikker på, at du vil kunne lide den måde, Pini Kay briketter PREMIUM brænder på 🔥

En god oplevelse

En god oplevelse, hurtig levering. Fik mit brænde kørt i garagen. Tog blot 5 min.
God service👍👍👍👍👍

23. August 2024

Hej Jørgen

Tak for den gode anmeldelse!

Perfekt sted at hente

Perfekt sted at hente, ingen poser i stykker, god service, vil helt sikker hente igen til næste år
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Hej Diane

Tak for din anmeldelse 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det var hurtig levering og kvaliteten…

det var hurtig levering og kvaliteten er absolut pengene værd skal snart bestille igen

9. August 2024

Hej Mary

Tak for din anmeldelse!
Jeg vil blive glad for at se dine nye ordrer🙂

Vh
Volodymyr Mudruk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kundeservice og super fin…

Virkelig god kundeservice og super fin levering. Venlige og rare at tale med både i telefon og ved levering. Vi kommer helt sikkert igen!

23. Juli 2024

Hej Cecilia 👋

Tak for den høje vurdering af vores leveringsservice!

Vi opbevarer Vida-pillerne på lageret til dig, som vi har aftalt.

Unite Træpiller

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr