Banner for Van Mossel Automotive Group NL

Van Mossel Automotive Group NL Bewertungen 738

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was wel interessant om ook eens te horen hoe het bedrijf is ontstaan en zich heeft ontwikkeld. Ook het garagedeel was interessant om te zien en om te horen hoe het is ingericht. Daarnaast was er... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tweede auto op rij met grote elektronische problemen. De eerste auto stond binnen 9 maanden vaker in de garage dan voor de deur. Uiteindelijk tegen het aankoop bedrag kunnen inruilen voor een... Mehr ansehen

1. Fahrzeughändler

Über Van Mossel Automotive Group NL

Vom Unternehmen geschrieben

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Met vestigingen in de Benelux, Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk behoort Van Mossel Automotive Group tot de grootste dealergroepen in Europa. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur.

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Automotive Group NL

GOUDEN DEAL DAGEN

Laat het voordeel niet aan je voorbij waaien!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

738 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede ontvangst

Goede ontvangst, netjes geholpen door Marc! Echt een aanrader.

19. März 2026

Beste Jos,

Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door Marc! We waarderen uw aanbeveling enorm. Dank je wel voor je positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marc heeft mij perfect geholpen met de…

Marc heeft mij perfect geholpen met de uitleg van het voertuig en ook de voorbereidingen en communicatie uit Groningen zijn goed ontvangen. Bedankt voor deze nieuwe ervaring van het ophalen van een nieuwe auto.

19. März 2026

Beste Ernesto,

Wat fijn om te horen dat de uitleg over het voertuig en de communicatie vanuit Groningen goed zijn bevallen. We zijn blij dat we je een prettige ervaring hebben kunnen bieden bij het ophalen van je nieuwe auto.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed en vakkundig geholpen door…

Zeer goed en vakkundig geholpen door Luuk

18. März 2026

Beste Robert,

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling!

Mooie collectie autos

Het was een mooie collectie autos waar wij erg van genoten hebben. Ook vonden wij gastheer (Gerard) die de rondleiding verzorgde erg kundig en erg prettig in de omgang. Complimenten voor de manier waarop jullie dit doen! Zeer de moeite waard.

Beste John,

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van onze collectie auto's! We zijn blij te horen dat de rondleiding door onze gastheer in de smaak viel. Bedankt voor de complimenten en de mooie woorden over jullie ervaring.

prettig begeleid

Duur, afwisseling, verstrekte info en natuurlijk een keur aan wagens die nostalgisch zijn.

Beste Rob,

Wat fijn dat de variatie, info en nostalgische auto's je bevallen zijn! We zijn blij met je positieve feedback en willen je bedanken voor het bezoek!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was wel interessant om ook eens te zien en te horen wat er zoal komt kijken bij een dergelijk groot bedrijf.

Daarnaast was er een ontzettend mooie verzameling auto's te bewonderen waarbij ook nog eens een deskundig en enthousiast verhaal werd verteld.

13. März 2026

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je de geschiedenis en de garage interessant vond. We zijn blij dat je onze collectie auto's en het enthousiaste verhaal erachter kon waarderen. Bedankt voor je positieve feedback!

uitstekende organisatie....genoten van…

uitstekende organisatie....genoten van de zeer informatieve rondleiding,,

Beste Adriaan,

Fijn dat de organisatie uitstekend was en je van de informatieve rondleiding hebt genoten. Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Auto's uit mijn jeugd

Mooi om te zien hoe zo'n groot bedrijf is ontstaan, en nu hun collectie voor publiek toegankelijk maakt. Prima info van Rondleider, en ik voelde me zeer welkom.

Beste Paul,

Wat fijn dat je het interessant vond om te zien hoe ons bedrijf is ontstaan en dat je je welkom voelde. We zijn blij met je positieve feedback over de rondleiding. Dankjewel voor het bezoek!

Slecht geen after service

Mijn vrouw had schade aan de kia niro hybride.
flinke schade achterklep.
Op 25-2-2026 kon ze de auto brengen. en op 27-2-26 kon ze de auto halen we hadden een leenauto mee gekregen.
Laat in de middag werd er gebeld dat we de auto konden halen. We hadden de leenauto niet weer vol getankt. De meneer achter de bali deed een beetje ongemanierd en hyper van ?. Ik zag de auto staan in de garage dus liep er na toe. Meneer ik rij zo de auto naar buiten flink gestrest. Ik bekeek de achterklep heel even kreeg geen tijd om de auto te bekijken . Ik rij hem zo naar buiten duh het werd al schermer, Als ik dit eerder had gezien dan lieten wij de auto staan.
De volgende dag met daglicht zagen wij dat het plaatje van de klep er niet op zat en schade nog steeds aan de zijspatbord achter. sjonge jonge.
Het is geen speelgoed auto.
Mijn vrouw heeft een email gestuurd daar word niet op gereageerd. Inmiddels is het 13-3-2026 we hebben de verzekering maatschappij op hoogte gebracht.
Ze hadden een hele nieuwe achterklep erop gezet en de onderkant strip allemaal vernieuwd . Het zag er eerst perfect uit. Maar hoe ze daar met mensen omgaan laat te wensen over. Diep teleur gesteld in dit bedrijf.
Hopelijk komen wij hier nooit weer.de schade moeten ze afhandelen.

Mooie klassieke auto's

Mooie ontvangsthal, gastvrij al gelijk vanuit de receptie. vriendelijke enthousiaste
begeleider bij de rondleiding. Mooie klassieke auto's

7. März 2026

Beste Janet,

Wat fijn dat de ontvangst en rondleiding zo goed zijn bevallen! We zijn blij te horen dat je de klassieke auto's mooi vond en danken je hartelijk voor je feedback.

Private Occasion Lease

Private Occasion Lease, shout out to Wessel @Breda dank voor de geweldige service en levering voor de deur. 5 sterren!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij ophalen van de auto goed ontvangen

Bij ophalen van de auto goed ontvangen. Duidelijke uitleg over het gebruik van de auto en heel erg behulpzaam.

27. Februar 2026

Beste Berto,

Fijn dat de auto-uitleg duidelijk en de ontvangst goed was. We waarderen uw feedback enorm en zijn blij met uw positieve ervaring.

Een tevreden klant

Bij het occasion center in Leeuwarden een proefrit gemaakt met een heel leuk compact autootje. Gesproken met Wessel Seinen en hij heeft mij heel goed geholpen. Ik was erg enthousiast over de auto en heb deze gekocht. Maar er waren wel een paar puntjes die aangepakt mochten worden.
De auto werd bij mij thuis afgeleverd en ik ben er in gaan rijden. Gelukkig vielen alle verbeterpuntjes onder de garantie en werden deze opgelost door Van Mossel Peugeot in Amstelveen. Al met al een positieve ervaring en ben ik erg gelukkig met mijn compacte wagentje.

26. Februar 2026

Zeer goede ervaring met Van Mossel

Zeer goede ervaring met Van Mossel! Goede uitleg en een toffe ervaring op het prachtige hoofdkantoor!

Beste Alex Nies,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring had bij Van Mossel! We zijn blij te horen dat je de uitleg en het bezoek aan ons hoofdkantoor prettig vond. Dank voor je feedback!

Prettige ervaring

Prettige ervaring. Goede uitleg over de nieuwe auto.

Beste Otto,

Fijn dat de uitleg over de nieuwe auto prettig was. We zijn blij met jouw positieve ervaring en bedanken je voor je mooie review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte private lease.

Ik heb zeer negatieve ervaringen opgedaan m.b.t. van Mossel private lease.
Ik heb een Alpine A290 geleased. een maand later kwam mijn werkgever met de mededeling dat ik gebruik kon maken van een speciale regeling en eerder met pensioen kon. Ik dacht dat het voor wat betreft mijn auto geen probleem zou zijn, zoals ik was gewend na eerder auto's geleased te hebben. dus gebeld met van Mossel en wat bleek? van Mossel is één van de zeer weinige bedrijven waar je de auto niet kan inleveren bij inkomensverlies/afkeur. Ja kan de kilometers niet aanpassen naar beneden en je krijgt zelfs geen cent terug voor teveel betaalde kilometers bij inleveren einde looptijd!
De smoes is dan dat ze zich moeten houden aan het keurmerk privé lease. Overige lease organisaties houden zich hier kennelijk niet aan want alles wat onmogelijk is bij van Mossel blijkt bij hun gemeengoed te zijn...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel afspraak kunnen maken

Zeer snel afspraak kunnen maken. Vlotte afhandeling door Sven. Bij de van Mosselgarage in Heemstede....
Top....

Gr. Jaap B.

23. Februar 2026

Beste Jaap,

Wat fijn dat je zo snel een afspraak kon maken en dat de afhandeling vlot verliep. We zijn blij met je positieve ervaring en danken je hartelijk voor je feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg en super service van Marc

17. Februar 2026

Beste Jeff,

Wat fijn dat onze uitleg en service zo goed bevallen zijn. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Van Mossel Automotive Group

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr