Van der Ven Auto's Roosendaal Bewertungen 119

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een onderdeel voor onze Chevrolet Spark. Heel snel via internet bij van de Ven terechtgekomen, het onderdeel gevonden en daar besteld, heel netjes verpakt snel verstuurd en dus ook... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben een export auto die opgehaald moest worden omdat het voor opknapproject te rot was. Via WhatsApp contact gehad en prijs afgesproken en ze zouden gisteren tussen 1 en 3 ophalen wij nog snel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Auto was helaas total loss, telefonische communicatie om op te laten halen was mwah, maar chauffeur Kees maakte een hoop goed. Auto snel opgeladen,papieren in orde gemaakt maar bovenal erg vriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super top bedrijf! Al een aantal keren auto's laten afhalen, ze komen op de gewenste locatie en alles verloopt soepel en professioneel. Vandaag ook mijn auto die Total loss bij een Belgische sleepbe... Mehr ansehen

1. Großhändler für Autozubehör
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Wij hebben voor elk automerk gebruikte en nieuwe automaterialen en –onderdelen. Als u een sloopauto wilt verkopen, horen wij dat graag van u. Ook kunt u bij ons een tweedehands auto kopen. Van der Ven Auto's.

3,5

1 Stern

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

afhaling van linker achter portier

ik kwam vanmorgen een linker achter portier afhalen voor mijn bmw e60 .ik moest al 1h45 rijden om bij jullie te komen van uit belgie .ik was verast van de vriendelijke en vlotte bediening aan de receptie .plus de behulpzaamheid van de man om mij te helpen . om het portier in mijn wagen te plaatsen .bij deze aan iedereen .hartelijke dank .ps als het goed is mag het ook vermeld worden.groetjes marc

25. April 2024

Kansloos bedrijf!

Kansloos bedrijf. Ze zouden de auto komen ophalen, kwamen niet. De afspraak was een week later in de agenda gezet. Toen boden we aan de auto zelf langs te komen brengen, dat kon in Putten de volgende dag, de chauffeur zou ons laten weten hoe laat hij daar zou zijn. Je raad het al, geen telefoontje. Zelf maar even bellen dan om 15.00 uur. De auto kon gebracht worden maar dan moet je wel NU ALLES LATEN VALLEN want de chauffeur is er over een half uur en is om 16.00 uur alweer weg! Superslechte service en zeer onbetrouwbaar! Ik raad het niemand aan!

5. April 2024

Beste Alae,

Van tevoren was er aangegeven dat wij alleen kunnen bellen wanneer het zeker was hoe laat de chauffeur zou aankomen. Dit hebben we zoals afgesproken ook gedaan.

Team Van der Ven Auto's

Oplichters!

Oplichters!! Op de website staan zogenaamd alleen maar goede recensies, (5 sterren) echter kun je deze NIET aanklikken om zelf een recensie te plaatsen, het is dus FAKE Auto gekocht en natuurlijk erg vriendelijk en meegaand bla bla bla. Ja hoor mevrouw wij kijken de auto volledig na, krijgt een beurt etc etc, dat kost je wel 500 en nog wat.
Nou beste mensen voor die 500 en nog wat " KIJKEN" ze de auto inderdaad volledig na, echter ze " DOEN " niets. Airco was voor mij belangrijk gezien ik naar Spanje zou gaan , ja hoor mevrouw helemaal nagekeken, bijgevuld etc. Naast allerlei lampjes zoals sleutels/airbags etc doet de Airco helemaal NIETS, plus je zult er tijdens een ongeluk maar achterkomen dat ook de waarschuwings lampjes van de airbags gelijk hebben! Wij hebben inmiddels contact met rechtsbijstand en zullen met een goed verhaal en al onze mankemeten ons elfstandig melden bij deVen auto's, want mensen eenmaal geld in het laatje dan vergeet het maar, dan is de vriendelijkheid en behulpzaamheid ver te zoeken! En laat je niks wijs maken met garantie want even belletje doen naar rechtsinstanties en je hebt meer GARANTIE dan je denkt. Als je een auto wil kopen daar, ga eerst met de auto naar een onafhankelijke garage en laat hem nakijken, mag dat niet? dan weet je genoeg...beter nog; koop er helemaal niets want het zijn absolute oplichters! Maar vanVen auto's we zien elkaar in Juni, tot dan.

17. August 2023

Beste Sabine,

Afgelopen week namen we contact met u op over deze kwestie en we spraken af dit voor u op te lossen zodra u terug bent. U gaf aan binnen een week terug te zijn. We willen dit graag samen met u zo spoedig mogelijk oplossen.

Team Van der Ven Auto’s

Top!

Uitstekende service.De auto werd volgens afspraak thuis opgehaald.
Ik raad zeker aan!

2. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wachten al lang op ons pakket

Website ziet er heel professioneel uit, maar trap er alsjeblieft niet in! We wachten al een hele tijd op ons pakket en nog altijd geen duidelijkheid ontvangen over de levering. Daarnaast hebben we 2 verschillende track & trace links ontvangen, en het gewicht van het pakket verschilt bij beide en klopt totaal niet??

11. Jänner 2024

Beste Marinde,

We nemen graag contact met u op om samen het voorval op te lossen, omdat we op dit moment niet precies op de hoogte zijn van de situatie.
U kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: Garantie@venauto.nl en telefonisch op 0165-559230 (optie 1).

Team Van der Ven Auto's

Do not trust

Do not trust. They steal your money and never deliver what you ordered. They didn't deliver anything at all. Incompetent knowledge about cars as well.

11. Jänner 2024

Zeer onbeschoft bedrijf

Het bedrijf is zeer slordig!!!! iedereen werkt door elkaar heen. Auto zou opgehaald worden vervolgens wordt de auto onbeheerd achter gelaten met de sleutel onder de zonneklep. Wanneer je vervolgens erachter aan belt weet niemand ergens vanaf en wordt de verbinding tot 4x toe op een onbeschofte manier verbroken.

Ik raad het niemand aan!!!!

2. Jänner 2024

Goed geregeld

Van der Ven heeft het wrak van mijn auto opgekocht.
Waar ik zelf moeilijk aanwezig kon zijn bij de overdracht ten gevolgen van de nasleep van het ongeval heeft Cees alles netjes op afstand kunnen regelen! Direct vrijwaring in de mail en geld op de rekening. Top!

2. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, echt een aanrader!

M'n auto is helaas niet meer te maken en heb ik gekozen voor deze autogarage o.a. vele goede recensies.

Het personeel is erg vriendelijk, helaas was de wachttijd voor het maken van een afspraak erg lang. Ik stond 45 minuten in de wacht maar werd uiteindelijk wel beloond met top service.

M'n vrijwaringsbewijs kreeg ik gelijk en het geldbedrag toen mn auto op de vrachtwagen werd gezet. Ik zeg echt doen, super vriendelijke mensen en weten erg veel wat ze aan het doen zijn.
Ook qua reistijd doen ze totaal niet moeilijk. Hun halen het op en jij krijgt wat hun te bieden hebben.

24. Juli 2023

Niet te vertrouwen

Een scherm links besteld en kreeg één met deukje (lelijke knikje) terwijl afgesproken was dat het schadevrij wel met gebruik sporen dus alleen polijsten zou vereiste zijn dus bij ontvangst product en constatering schade proberen te contacteren maar ze reageren absoluut nergens op vervolgens klachten ingediend bij Onderdelenlijn maar tot opheden niets opgeleverd.
Mensen pas op en denk heel goed over na voor dat u zaken doet met zo een onbetrouwbare bedrijf!!!

6. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top: vriendelijk en betrouwbaar!

Ik besloot dat mijn auto naar de sloop kon. Na online invullen de volgende dag direct terug gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Al snel een correct bedrag afgesproken en alles op een vriendelijke, snelle en correcte wijze afgehandeld.

17. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn auto was totaal los verklaard en…

Mijn auto was totaal los verklaard en via de verzekering heeft van der Ven de auto opgehaald in Zeist.
Dat ging lekker snel en een prima afhandeling van de prijs die ik voor terug kreeg. In de ochtend is de auto opgehaald en s'middags al geld op de rekening. Prima bedrijf.

5. Jänner 2023

Top service

Top service , bij deze wil ik laten weten dat je opnieuw een top auto heb afgeleverd mijn men ik zijn super blij met onze auto

5. November 2022

Volkswagen golf gekocht

Volkswagen golf gekocht. Deze bleek na een week koelvloeistof te lekken. Eer bleek iets met de waterpomp aan de hand te zijn.
Ik kon de auto meteen terug brengen voor reparatie en kreeg een leenauto die ik onbeperkt kon gebruiken.
Binnen 3 werkdagen was mijn geheel gerepareerd. Ook toonde Rudy de foto's van de gebreken.
De auto is nu weer in uitstekende staat. Helemaal top!

23. September 2022

Een startmotor besteld

Een startmotor besteld, maar door fout bij postcode is de startmotor nooit afgeleverd..Hierover gebeld en ze hebben een andere opnieuw verstuurd.
Al bij al dus goed opgelost

6. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr