Ik was op zoek naar een onderdeel voor onze Chevrolet Spark. Heel snel via internet bij van de Ven terechtgekomen, het onderdeel gevonden en daar besteld, heel netjes verpakt snel verstuurd en dus ook... Mehr ansehen
We hebben een export auto die opgehaald moest worden omdat het voor opknapproject te rot was. Via WhatsApp contact gehad en prijs afgesproken en ze zouden gisteren tussen 1 en 3 ophalen wij nog snel... Mehr ansehen
Auto was helaas total loss, telefonische communicatie om op te laten halen was mwah, maar chauffeur Kees maakte een hoop goed. Auto snel opgeladen,papieren in orde gemaakt maar bovenal erg vriendelijk... Mehr ansehen
Super top bedrijf! Al een aantal keren auto's laten afhalen, ze komen op de gewenste locatie en alles verloopt soepel en professioneel. Vandaag ook mijn auto die Total loss bij een Belgische sleepbe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij hebben voor elk automerk gebruikte en nieuwe automaterialen en –onderdelen. Als u een sloopauto wilt verkopen, horen wij dat graag van u. Ook kunt u bij ons een tweedehands auto kopen. Van der Ven Auto's.
Ettenseweg 76 , 4706PB, Roosendaal, Niederlande
- 0165-559230
- venauto.nl
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Auto aangeboden voor de sloop. Zijn er als de kippen bij om je te bellen en je auto zo goedkoop mogelijk op te kopen. Vervolgens allemaal toezeggingen doen en app's sturen, maar de auto gewoon niet ophalen.
Uiteindelijk zou ik gebeld worden voor een afspraak en ook dat is zonder bericht / afmelding niet meer gebeurd.
Niet te vertrouwen deze partij!
Koop hier geen auto
Koop hier geen auto! Grote oplichter. Lees eerst de reviews op google
Koop hier GEEN auto
Als je je zo bedonderd voelt!
Lieve mensen koop hier nooit een auto.
Het is een asociale, klantonvriendelijke, oplichter!
Wij hebben hier een auto gekocht. Bij Rudy van de Ven auto’s in Enter.
Niet naast de deur, maar Rudy verzekerde ons dat de auto de moeite waard zou zijn.
Daar aangekomen ziet de auto er op het eerste oog ook keurig en netjes uit. Een import alfa Romeo met een mooie km stand. Wel gebruik sporen maar hej het is een 2e hands en geen nieuwe. Na een proef rit en wat onderhandelen mogen we de auto meenemen voor de prijs van €5300
Wij blij, Rudy blij.
Maar wat er ons vergeten te melden is dat de auto schade heeft. Dat er hoogstwaarschijnlijk gesjoemeld is met de km stand. Na een maand rijden komen de eerste roest plekken door. Verdoezeld met verf.
De uitlaat begint te pruttelen en er zit een mega gat in. Kosten reparatie €3000
Ik bel Rudy al naar een maand terug om onze klachten en teleurstelling te delen. Maar garantie tot aan de deur.
En hij wil ons verder niet helpen. Op Google gaan verschillende meningen in de rondte. Van oplichter tot fantastische behulpzame man.
Maar onze ervaring... koop nooit een auto bij deze man.
Je kan nergens een melding doen want hij heeft geen Bovag registratie. Dus het is jouw woord tegen het zijne. Hij beweert een goede auto te hebben verkocht. En dat het verder jouw probleem is.
Beste Rudy. Als jij zo een goede auto verkoper bent dan weet je toch dat er schade is geweest, dan weet je hoeveel er met de uitlaat is gesjoemeld om het geluid te verdoezelen. Dan weet je dat je de boel ontzettend in de zeik loopt te nemen? Je weet toch wat je verkoopt?
Maar zo niet dan ben je geen goede verkoper want dan weet je niet eens wat je aan troep in je eigen toko heb staan.
Je wordt bedankt voor een hoop ellende.
Ik kan verder niks dan andere voor jou mooie verkooppraatjes waarschuwen.
Koop never nooit hier een auto!
Koop hier geen auto
Het moraal van mijn verhaal: koop geen auto bij Rudy Van de Ven auto's. Tenzij u graag uitgescholden en onbeschoft behandeld wenst te worden!
Ik kocht zaterdag 9 april jl. een rode Peugeot 107 bij Van de Ven auto’s. Helaas heb ik de auto gekocht zonder goed naar de reviews te kijken en ben ik blindelings afgegaan op de informatie die ik kreeg Van de Ven auto’s. Zo liet de eigenaar en zijn vrouw mij weten dat zij altijd, standaard een nieuwe koppeling in dit type autootjes zetten. Toen mijn neef, die automonteur is, twijfelde of de koppeling wel zou zijn vervangen, besloot ik 4 dagen na de aankoop even te bellen met Van de Ven auto’s. Ik vertelde het verhaal van de koppeling waarna dhr Van de Ven hij mij de huid begon vol te schelden. Alsof dat nog niet genoeg was, hing dhr Van de Ven op om vervolgens per WhatsApp nog even verder te gaan. Zie ook even de screenshots.
Overdonderd en aangeslagen heb ik het hele gebeuren laten bezinken. Dhr Van de Ven een Whatsapp teruggestuurd dat ik zaterdag 16 april bij hem zou langkomen om te auto te retourneren.
Aansluitend stuurde ik een aangetekende brief met daarin de mededeling dat ik de koop ongedaan wenste te maken op grond van dwaling. Hierop ontving ik direct per Whatsapp een reactie waarin hij zegt dat hij mij heeft ingelicht met technische rapporten en waarin hij mij verwijst naar de voorwaarden op zijn website. Ik had de informatie over verschillende auto’s die ik heb proefgereden volgens hem door de war gehaald. Dhr Van de Ven vertelde mij inderdaad op de dag van aankoop netjes dat de lichtblauwe 107 die ik heb proefgereden, schade had geleden aan de voorzijde. Over de rode 107, en ook de donkerblauwe die ik heb gereden, zijn er door dhr Van de Ven geen technische mededelingen gedaan. Een technische rapport heb ik nooit gezien of overhandigd gekregen.
Op zaterdag 16 april ging ik naar Enter om de auto te retourneren, zoals ik had aangekondigd. Helaas had dhr Van de Ven mij niet laten weten dat zijn zaak was gesloten in verband met vakantie dus stonden we voor een dichte deur. Op internet vermeldt dhr Van de Ven ook zijn woonadres, dus besloot ik daar naartoe te gaan omdat ik hem graag in persoon wilde spreken over de aangekochte auto.
Zijn zoon was thuis en deed open en we vroegen hem vriendelijk naar de heer Van de Ven. Toen bleek dat dhr niet thuis was zijn we weggegaan. Nog geen 5 minuten later ontving ik een WhatsApp bericht van dhr Van de Ven met daarin een video waarop te zien is dat ik bij zijn woonadres sta. In de video spreekt dhr Van de Ven over inbreuk op zijn privacy en dat er met 4 personen intimidatie wordt gepleegd.
Bij iemand aanbellen is niet strafbaar. Maar toegegeven, naar zijn woonadres gaan was achteraf gezien misschien niet zo netjes van mij. Jammer dat dhr Van de Ven het gesprek aan de deur niet aan de politie heeft overhandigd. Want hieruit zou je kunnen opmaken dat ik geen kwade bedoelingen had. Door de telefonische scheldpartij en whatsapp berichten die ik van dhr Van de Ven heb ontvangen, was er vanuit mijn kant geen enkel vertrouwen meer om verdere zaken te doen met Rudy van de Ven auto’s, noch het autobedrijf van zijn broer. Ik wilde enkel dhr Van de Ven in persoon spreken, de auto retourneren en mij beroepen op de voorwaarden van Van de Ven auto’s volgens de website.
Ieder persoonlijk contact heeft dhr Van de Ven vervolgens afgehouden. Er is mij meerdere malen medegedeeld dat ik niet meer welkom was en dat ik de auto wel voor 2500 euro terug kon brengen bij het autobedrijf van zijn broer. Hier ben ik uiteindelijk in meegegaan omdat ik vanwege de agressiviteit van dhr Van de Ven de zaak zo snel mogelijk wilde afhandelen.
Het hele zaakje heeft me uiteindelijk 750 euro gekost!
Super top bedrijf!
Super top bedrijf!
Vandaag ook mijn auto die Total loss bij een Belgische sleepbedrijf stond werd keurig en stipt op tijd opgehaald en kreeg er zelfs nog geld voor waardoor mijn rekening bij de takeldienst toch een beetje meeviel. Geen gezeur met papieren en RDW alles word afgemeld. Grote last van mijn schouders af, ik ben blij. Thanks!!!!
Onbeschofte man!
Onbeschoft
In eerste instantie leuk contact met Rudy gehad over een Kia Picanto. Ik heb elders een proefrit gepland en hem netjes een berichtje gestuurd dat mijn voorkeur uitgaat naar een auto met iets meer opties.
Vervolgens krijgt ik een reeks onbeschofte berichten zoals: "Daar ga jij een auto kopen en daar laat je deze dus voor staan?" "Ga maar ophalen, doe je goed". Waarop ik netjes heb bedankt voor de informatie en hem succes gewenst met de verkoop van de auto en hem gevraagd of hij wil ophouden met nare berichten sturen. Waarop ik als reactie kreeg: "Leg je probleem aub niet bij mij neer. Zeg toch ga die andere auto maar ophalen. Bedankt voor de interesse en succes verder" met een lachend huil poppetje.
Werkelijk waar bespottelijk en onprofessioneel. Blij dat ik geen zaken met deze man heb gedaan!
Eerlijke man,en zeer vriendelijk
Eerlijke man,en zeer vriendelijk
Onze Ford Ka gekocht,en auto in kunnen ruilen
Snelle afhandeling,en zeer tevreden!
Very fair play
I ordered a used engine from them. They were very responsive, communication was fast and without problems. When the engine was paid for, it was delivered to Slovenia in 5 days.
Unfortunately, it turned out that the engine was damaged, which could not be noticed without tearing the engine apart. When I reported the complaint for the engine and attached proof photos, they reimbursed me the full amount of the price of the engine plus transport to Slovenia. It is true that unpleasant situations happen, but they reacted quickly more than correctly.
Zeer triest bedrijf die de beloftes…
Zeer triest bedrijf die de beloftes niet na komen. 2 keer een afspraak gemaakt om de auto op te komen halen en beide keren niet op komen dagen. 1 ster is nog zelfs te veel waard.
Vandaag zijn ze bij mij geweest om de…
Vandaag zijn ze bij mij geweest om de Opel Corsa op te halen. De service was prima en beloftes waren nagekomen en alles netjes snel afgehandeld. Op afgesproken tijdstip aangekomen. Dit bedrijf raad ik zeker aan.
Hart voor zijn vak
Beste, het contact met Rudy is heel joviaal en servicegericht. Zijn werk is zijn passie samen met zijn vrouw. Hij heeft mooie auto's aan te bieden en we hebben een pracht auto gekocht.ik ben heel tevreden ik hoop u ook.
Uitermate onbeschofte medewerkers die…
Uitermate onbeschofte medewerkers die ook nog eens aantoonbaar liegen. Nooit zaken mee doen!
moet mijn geld nog steeds terugkrijgen
Heb on-line een stuurpomp voor een hyundai trajet bij hun besteld en betaald via ideal, die ze zeggen op voorraad te hebben. Krijg via e-mail tracing code die bij gebruik al aangeeft dat er niets is verstuurd. En er komt ook inderdaad niets. Dus heb ze gebeld. Ze gaan het uitzoeken en bellen mij terug zeggen ze. Niet teruggebeld dus zelf maar gebeld de volgende dag. Zijn het nog aan het uitzoeken, maar of het om de hyundai Tucon gaat vragen ze. Nee Hyundai trajet. Krijg een nieuwe tracing code die werkt wel. Krijg een pomp opgestuurd jawel van een Hiyundai Tucon en die past uiteraard niet. Dus weer opgebeld en gevraagd wat te doen. Stuur hem maar terug. Heb ik gedaan tegen meer kosten voor het terug verzenden.
De tracing code van DHL geeft aan dat ze hem hebben afgeleverd maar heb tot op de dag vandaag geen cent terug gezien. Ondertussen 3 mnd geleden.
Top service! Het hart op de juiste plaats
Onze auto vorig jaar daar gekocht. Een week buiten de garantietermijn een haperende versnellingsbak ( hadden ze niet kunnen weten bij verkoop) toch hebben ze me kosteloos geholpen! Ik ben daar zo blij en dankbaar mee geweest... nu een ruim jaar later. Ik heb het verdere jaar geen onkosten meer gehad. Ik ben heel netjes geholpen zowel bij de verkopers als in de garage! Ze waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam! We rijden nog steeds met veel plezier in onze niet te dure auto! Topservice! Van mij krijgen ze de nominatie; warme 🚿 douche!!!
Komen hun afspraken niet na!!!!
Komen hun afspraken niet na. Zit nog steeds te wachten wanneer zijn mijn auto op komen halen, gebled kom je in de wachtrij van een uur, om vervolgens te horen te krijgen dat er geen medewerker is en wordt de verbinding verbroken. Lekker bezig man. Een ander berdijf gebeld en die kwamen hem gelijk ophalen.
Naar bedrijf, bied niet naar waarde.
Naar bedrijf, Bieden 2,5 keer lager dan minimum bod via prive mail op marktplaats.
Geen aanrader dit soort bedrijven maken misbruik van mensen die de waarde van auto's / onderdelen niet kennen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Zouden mijn sloopauto ophalen. De hele week heen en weer gebeld. Ik zou steeds meteen terug gebeld worden, nooit gebeurd, moest steeds zelf bellen. Kreeg iedere keer een andere smoes. Een tussenpersoon aan de telefoon met de naam; Hallooo. Zou vijftig euro ontvangen voor de auto. Nu maar wachten tot ze een keer in de buurt zijn. Ander bedrijf gebeld, binnen een dag geregeld en meer vergoeding. Had ik meteen moeten doen. Jullie hoeven dus niet meer te komen, als je eens in de buurt bent. Hij is al weg!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.