Ongeveer 2 weken geleden heb ik mijn iphone 13 opgestuurd. Nu kreeg ik 2 boden die ik afgewezen had. Dit waren boden van 47 en 77 euro. Terwijl ik op de site een bod had berekend van 190. Vervolgens i... Mehr ansehen
Ik heb het verkoopproces als heel goed ervaren. Snelle service en zij doen wat ze beloven. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Geweldige service. Ik zal ze aanbevelen aan familie en vrienden die hun... Mehr ansehen
Zo top!!!! Echt een aanrader. Kwam een reclame van ze tegen en ben toen gelijk eens in m’n lades gaan kijken. Oude iPhone opgestuurd en had al erg snel geld op mijn rekening gestort. Was eerlijk... Mehr ansehen
Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit bedrijf mag sluiten,pure oplichterij door eerst een correcte prijs en nadien de laagst mogelijke te geven en wanneer je niet akkoord bent je toestel terug te wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verdien geld met het verkopen van oude apparaten! Verkoop je telefoon, tablet of smartwatch. Wij kopen meer dan 800 apparaten, altijd voor een eerlijke prijs.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
- klantenservice@verkopen.nl
- verkopen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Blijft altijd spannend om je kostbare…
Blijft altijd spannend om je kostbare iPhone zomaar op te sturen naar een bedrijf wat je nog niet kent.
En…het duurde ook niet 24 uur voor ik het geld op mijn rekening had 🥴 maar er werd wel snel gereageerd op mijn mails.
Dat hielp…
En binnen 1,5 week stond mijn geld keurig op de bank.😀
Volgend jaar dus weer naar verkopen.nl👍
Oplichters. Verkoop je mobiel ergens anders
Geven aan dat mijn oude Samsung S6 tussen de 6-16 euro waard zal zijn. De conditie van mijn mobiel was goed, had geen barsten of deuken en alles werkte.
Daarna fabrieksinstellingen en de samsung lock eraf gehaald en verzonden.
Hierna kreeg ik al gauw een email van ze dat mijn samsung lock er nog op zat. Dit verbaaste mij omdat ik zeker wist dat ik deze van te voren al eraf had gehaald. Ik heb dit nog op afstand gecontroleerd maar idd was de samsung lock er al of.
Ik heb ze een email terug gestuurd waar ik geen email op terug heb mogen ontvangen. Mijn mobiel zou dus 1 euro waard zijn omdat er deuken in de behuizing zitten en het scherm blijkbaar is ingebrand. Ik heb vele telefoons gerepareerd maar bij deze mobiel was hier absoluut geen spraken van.
Kortom, het zijn een stelletje oplichters. Verkoop je mobiel gewoon via een andere website. Voor 1 euro veeg ik er nog liever eenmalig iets mee af wat ik hier niet kan zeggen.
Kan helaas niet minder geven dan 1…
Kan helaas niet minder geven dan 1 ster. Ze beloven van alles, na aankomst pakketje een mailtje, heb ik niet gehad. Een prijs tussen de €23 en €39 , ik moest akkoord gaan met €6 terwijl de mobiel in een echt super goede staat is. Geld nog niet gestort trouwens. En als je niet akkoord gaat kost het me €12,50 om hem terug te krijgen. Kortom ik zou niet nogmaals met verkopen.nl in zee gaan. Absoluut geen aanrader!
Don’t risk trading with them!
I sent them two devices. They evaluated them very quickly and offered me fair prices. They said that it takes only one working day to send me the payment. After one week, I received the payment for only one of the devices. A few days later, they sent me an email with new and lower price for the second device. I accepted that offer as I was in a rush. Now, after two weeks I have not received the reduced price of the second device!!!! The contact centre is not responsive and they are just ignoring my messages one after the other.
Gewoon goed geregeld
Binnen het uur nadat het pakketje ontvangen was gehoord dat het geld werd overgemaakt, top!
Good service
I sold my phone through their website
Incredible fast, reliable
Recommended
Komen afspraken zeer snel na
Alles heel goed verlopen binnen 24 uur akkoord en geld overgemaakt. Wat ze vooraf boden kreeg ik ook exact zelfs geld gelijk gestort gewoon top
Promised 728€ but only offered 258€
The promised value of my iPhone 13 Pro Max 512 GB bought with 1580€ in 2021 has been estimated to 663€-728€ by them. Only for them to send me an email after receiving the phone that they actually dropped the price to only 258€ because of minor bursts on the screen, that any phone may have after one year and half of usage. This is really not fair at all! And they asked me to pay them 12,5€ if I want to get my phone back, which I had to do! So I didn’t sell my phone with them, I only lost 12,5€ for it to be sent back. This company is a total loss of time and money
they keep sending me scam phising mails
Alles is vlot verlopen en zoals…
Alles is vlot verlopen en zoals afgesproken 👍
Snelle reactie met goede definitieve prijs
Ik heb mijn iPad pro van 6 jaar oud via Verkoop.nl verkocht. Zeer snelle reactie met de dag na het opsturen een hele goede prijs. Je krijgt eerst een range van het mogelijke bedrag dat verkoop.nl ervoor denkt te geven. Het definitieve bedrag lag aan de hoge kant van de range. Kortom niet zo maar een lokkertje maar een echte goede prijs.
Betaling duurt lang
Telefoon wordt snel beoordeeld. Het uitbetalen van het geld duurt echter lang en ik moet hiervoor een herinnering stut
Goede heldere communicatie en snelle…
Goede heldere communicatie en snelle afhandeling. De dag nadat ik de iPhone had opgestuurd, stond het geld op de rekening.
Verkopen.nl riekt naar oplichting
Op internet gezocht welk bedrijf de beste prijs voor oude telefoon wilde geven, dit was verkopen.nl.
74 euro, als de telefoon goed was.
Opgestuurd en dan krijg je reactie dat er 17 euro uitbetaald wordt, niet akkoord gegaan, laat mezelf niet oplichten. Daarna 12,50 moeten betalen voor verzendkosten. Dit staat in de kleine lettertjes.
Uiteindelijk bij Recommerce verkocht voor 55.
Kortom, dit bedrijf doet net of het veel geld gaat betalen, maar als het product eenmaal in bezit, geven ze veel te weinig. Oplichting.
Verkoop
Alles snel en vlot afgehandeld, voor een eerlijke prijs , weet waar ik de volgende keer weer moet wezen!
Uitbetaling
Ondanks een kleine vertraging in de uitbetaling, is alles prima afgehandeld
Al met al tevreden
Oude mob. telefoon aangeboden. Keurig de volgende dag mail dat deze was ontvangen en zou worden beoordeeld op verbruik. Volgende dag mail met aanbod waarmee ik akkoord ging. Geld zou binnen een a twee dagen worden overgemaakt. Dit duurde wat langer dan beloofd maar uiteindelijk wel ontvangen. Verbeterpunt: klantenservice zou wat sneller kunnen reageren.
Snelle verkoop snelle uitbetaling goede…
Snelle verkoop snelle uitbetaling goede service
Correcte communicatie en snelle afhandeling
Correcte communicatie en snelle afhandeling. Alles klopte gewoon. En het is een prettig gevoel dat je oude telefoon een 2e leven krijgt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.