Ongeveer 2 weken geleden heb ik mijn iphone 13 opgestuurd. Nu kreeg ik 2 boden die ik afgewezen had. Dit waren boden van 47 en 77 euro. Terwijl ik op de site een bod had berekend van 190. Vervolgens i... Mehr ansehen
Ik heb het verkoopproces als heel goed ervaren. Snelle service en zij doen wat ze beloven. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Geweldige service. Ik zal ze aanbevelen aan familie en vrienden die hun... Mehr ansehen
Zo top!!!! Echt een aanrader. Kwam een reclame van ze tegen en ben toen gelijk eens in m’n lades gaan kijken. Oude iPhone opgestuurd en had al erg snel geld op mijn rekening gestort. Was eerlijk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verdien geld met het verkopen van oude apparaten! Verkoop je telefoon, tablet of smartwatch. Wij kopen meer dan 800 apparaten, altijd voor een eerlijke prijs.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
- klantenservice@verkopen.nl
- verkopen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit…
Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit bedrijf mag sluiten,pure oplichterij door eerst een correcte prijs en nadien de laagst mogelijke te geven en wanneer je niet akkoord bent je toestel terug te willen sturen tegen een kost zo hoog dat je telefoonwaarde tov de moeite verwaarloosbaar wordt.Echt een schande deze praktijken!!!!!!!! Mensen opgelet niet DOEN!!!
Snelle correcte service.
alles is correct verlopen
Nette prijs en snel afgehandeld
IPhone snel verkocht
Op internet gezocht aan wie ik mijn gebruikte IPhone 7 kon verkopen. Zo kwam ik bij Verkopen.nl terecht. Eenvoudig invullen van gegevens en een verzend label printen. Opgestuurd en de volgende dag al een positief bericht van Verkopen.nl ontvangen. Het geld stond een dag later al op mijn rekening. Bedankt voor de snelle afhandeling.
Eerlijke prijs
Eerlijke prijs, geen verzendkosten en snelle uitbetaling
Top alle afspraken nagekomen!!
Lagere verkoopwaarde dan beloofd, geen communicatie en klantenservice reageert nergens op
Een paar telefoons in zeer goede staat opgestuurd (geen krassen, scherm 100% goed, updates bijgewerkt. enz) en volgens hun eigen site mag je dan rekenen op € 70. Na “onderzoek” zogenaamd een defect (volstrekt onwaar) en ze bieden € 8,- (zonder enig bewijs of communicatie!). Andere toestel ook zonder enige onderbouwing lager getaxeerd op € 63. Volgens de site kan je Whatsappen en chatten maar na twee dagen nog steeds geen enkele reactie op mijn apps en dan zou je € 12,50 moeten betalen om het toestel terug te laten sturen (en krijg je dan daadwerkelijk jouw eigen toestel?). Geen zaken mee doen want dit riekt naar oplichting en ze bieden sowieso géén klantenservice.
Oplichters
Geen ster waard. Zeer slecht bedrijf.. zoals anderen al zeggen : Er wordt een hoger bedrag beloofd, en vervolgens beweren ze dat er iets defect aan is waardoor je nog maar een fractie van de daadwerkelijke opbrengst krijgt. Als je hier niet mee akkoord gaat moet je ze nog betalen ook om je telefoon terug te krijgen.
Oplichters zijn het!
Super snel een reactie en mijn oude…donatie 3 jaar oude telefoon
Super snel een reactie en mijn oude telefoon gedoneerd voor € 6 euro.
Prima 👍 ben wel benieuwd waar deze naar toe gaat en of er aan verdiend wordt?
Positief verrast
In de eerste instantie had ik er twijfels bij, maar ben positief verrast! Blij met de snelle reactie en verkoop van mijn iPhone. Aanrader als je nog een telefoon hebt liggen die je toch niet meer gebruikt.
Super!
Snelle service, binnen 24u uitbetaling. Eerlijke prijs. Dus aanrader!
Top aanbod
Top aanbod - geld wel pas na 3 dagen over gemaakt
ben zeer tevreden
Alles vlot geregeld zoals op de site…
Alles vlot geregeld zoals op de site staat. Het geld de volgende dag op mijn rekening gestort. Kijk kritisch naar je telefoon zodat het niet tegenvalt wat je ervoor terug krijgt.
Ik kreeg de waarde zoals voorspelt.
Betrouwbaar en snel
Gekozen voor een vaste prijs. Telefoon opgestuurd en binnen 1 dag na ontvangst al bevestiging dat het bedrag gestort gaat worden. Zeer snelle service en goede prijzen!
Smooth transaction 👌🏻
Drama dit. Er zijn veel betere alternatieven.
Ik zou hier niets meer aan verkopen. Ze noemen een prijs en bij de bevestigingsmail na ontvangst van het product noemen ze ineens een lagere prijs. Voordat je een vraag kunt stellen over het prijsverschil staat die lagere prijs op je rekening. Nu scheelde dat bij mij maar een paar Euro, maar op vragen van mijn kant waarin het verschil is gelegen, komt geen enkele reactie... Er zijn dan ook veel betere organisaties die betere en transparantere service bieden. Bij verkoopmijntelefoon.nl bijvoorbeeld sturen ze zelfs foto's mee om een eventueel lager bod te onderbouwen! Met daarbij de vraag of het aangepaste aangeboden bedrag akkoord is. Zo kan het dus ook!!
Oplichting?
Na het lezen van recensies op de site van Verkopen.nl, een 100% goede telefoon zonder gebreken/defecten opgestuurd. Er werd €16,- euro geboden voor mijn S6, na onderzoek werd er €4.- geboden
De telefoon was minimaal gebruikt, maar wie schetst mijn verbazing blijkt er opeens een gebrek/defect te zijn, het scherm was zgn ingebrand. Heel verassend dat je dan €12.50 onderzoekskosten en verzendkosten moet betalen om je toestel terug te kunnen krijgen. Oplichters zijn het trap er niet in. Wilde eventueel nog een telefoon opsturen maar ik zie hier maar vanaf.
oplichters... betalen niet uit en negeren je.
Weer bewijs dat je nooit zulke sites moet gebruiken...
Vrijwel nieuwe samsung opgestuurd, vervolgens nooit reactie gekregen op mijn vraag of het al ontvangen was en waarom het zo lang duurde.
Na 2 weken een automatische mail gekregen dat het nog niet ontvangen was, en na 3 weken nog een dat de verkoop is geannuleerd.
Ben ik nu mijn telefoon kwijt?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.