Ongeveer 2 weken geleden heb ik mijn iphone 13 opgestuurd. Nu kreeg ik 2 boden die ik afgewezen had. Dit waren boden van 47 en 77 euro. Terwijl ik op de site een bod had berekend van 190. Vervolgens i... Mehr ansehen
Ik heb het verkoopproces als heel goed ervaren. Snelle service en zij doen wat ze beloven. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Geweldige service. Ik zal ze aanbevelen aan familie en vrienden die hun... Mehr ansehen
Zo top!!!! Echt een aanrader. Kwam een reclame van ze tegen en ben toen gelijk eens in m’n lades gaan kijken. Oude iPhone opgestuurd en had al erg snel geld op mijn rekening gestort. Was eerlijk... Mehr ansehen
Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit bedrijf mag sluiten,pure oplichterij door eerst een correcte prijs en nadien de laagst mogelijke te geven en wanneer je niet akkoord bent je toestel terug te wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verdien geld met het verkopen van oude apparaten! Verkoop je telefoon, tablet of smartwatch. Wij kopen meer dan 800 apparaten, altijd voor een eerlijke prijs.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Niederlande
- klantenservice@verkopen.nl
- verkopen.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ondanks slechte reviews toch de gok…
Ondanks slechte reviews toch de gok gewaagd. Had het beter niet kunnen doen. Goed werkende en in prima staat verkerende ps4 met twee controllers aangeboden. Zou €153 opbrengen, dus opgestuurd.
Twee dagen later een mailtje: hij maakt herrie dus we bieden €38. Als je niet akkoord gaat moet je €12,50 betalen voor terugzending. Is gewoon oplichterij. Natuurlijk maakt een ps4 van vier jaar oud meer geluid dan een nieuwe en ik snap ook nog dat je er dan wellicht wat geld afhaalt. Maar van de eerste 153 euro zakken naar 38 euro????? De twee losse controllers waren al meer waard geweest bij een andere inkoper. Nooit meer zaken mee doen wat mij betreft!
Had ik deze pagina maar eerder gezocht, reviews op hun eigen pagina kan niets anders dan nep zijn,...
Had ik deze pagina maar eerder gezocht :-( Mijn telefoon verzonden via Postnl. Track and trace geeft aan dat de telefoon is af geleverd op vrijdag 14 april.
Zowel via whatsapp maar ook Messenger een bericht verzonden op 21 april 2023. Antwoord whatsapp: was dat het pakketje vermoedelijk bij de buren zou liggen, ze zouden navragen. Via Messenger dat het druk is en ze wat achterstand hebben. Gisteren weer een bericht verzonden, stilte. Ondanks het beperkte bedrag zal ik na volgende week vrijdag gewoon een juridische procedure starten. Doordat ze het pakket hebben ontvangen is dit vrijwel risicoloos en zullen alle kosten op hen verhaald kunnen worden.
Update 3-5-2023.
Nadat ik wederom een bericht heb gestuurd en een deadline heb gesteld en dreigde met een juridische procedure bleek mijn telefoon ineens terecht. Zonder overleg kreeg ik 37 euro gestort. Ondanks dat dit minder is dan de telefoon waard is ben ik nog goed weggekomen, de meeste blijven achter met lege handen.
Bizar slechte service. Opgelicht!
Telefoon aangemeld en opgestuurd. Ze maken reclame met vast bod en binnen 24 uur uitbetaald echter al een dikke week aan het wachten. Geen geld en ze reageren nergens op! Mail gestuurd, facebook messenger en whatsapp. Wat een trieste zaak!
Keihard genaaid!
Een 100% goede telefoon zonder gebreken/defecten opgestuurd. Maar uiteraard blijkt er opeens een gebrek/defect te zijn. Heel verassend dat je dan betalen moet om iets wat van jou is(want hun hebben immers nog niks gekocht) retour te krijgen. Een slinkse wijze om mensen voor de gek te houden. Trap er niet in. Als ik dit geweten had, had ik het toestel gratis beschikbaar gesteld voor onderdelen of geschonken aan een goed doel.
Ik heb 3 telefoons aangemeld
Ik heb 3 telefoons aangemeld. Netjes de conditie van de toestellen aangegeven, o.a. gebarsten etc. Krijg je een mooi bod. Ik zou 40 euro krijgen voor alle 3. En nu komen ze met 1 euro en 2 euro over de brug. Vanwege de schade en zogenaamd ingebrand scherm. Nou kletspraat. Voor ons nooit meer deze site. Werkelijk... en dan ook nog 12.50 per telefoon willen als je ze terug wil. Dus wordt eigenlijk gedwongen ze toch te verkopen. Komt voor ons over als diefstal! Nooit meer!
Wat een schandalig laag bod
WAT een schandalig laag bod! Twee telefoons en ze bieden 20 euro! Naar ReBuy gegaan, die boden, hou je vast...120 euro! En ze betaalden na ontvangst meteen uit ook. Ga dus snel naar ReBuy als je een goed en eerlijk bod wilt krijgen!
VASTE PRIJS (OPLICHTING 2)
Op 13/01 schandalig laag bod gehad van €.6,00, maar akkoord gegaan om van deze oplichtingsbende af te zijn.
Kreeg nog op 13/01 een e-mail terug dat ze het geld €.6,00 nog dezelfde dag zouden overmaken, maar dat kon nog 1 dag duren voordat ik dit op mijn bankrekening zichtbaar was.
Hierna heb ik mijn eerdere negatieve review op trust pilot geplaatst, wat denk ik de aanleiding is dat ik tot op heden 15/01 nog geen €.6,00 ontvangen heb.
Ik wordt van die €.6,00 ook niet armer of rijker, dus dat zij hiervan maar gebak gaan halen en er lekker in stikken.
Lijkt makkelijk, maar valt tegen!
Op de website lijkt het een makkelijk en snel gesloten deal doordat je kan kiezen voor een vaste prijs of een flexibele (mogelijk hogere) prijs. De “makkelijke” vaste prijs blijkt na het opsturen lang niet haalbaar. 3 telefoons heb ik opgestuurd waarbij van twee telefoons de waarde veel lager is dan de vaste prijs (43->13, 7->1) doordat het scherm is ingebrand. Je kan het niet accepteren, maar dan kost het 12,50.
Niet de makkelijke ervaring die ik had verwacht, en een tegenvaller!
Eens maar nooit weer
Er werd tussen 61 tot 81 euro geboden voor mijn s8 maar uiteindelijk maar 15 euro betaald zogenaamd omdat het scherm ingebrand zou zijn. Ik weet zeker dat dit niet zo is maar het heeft weinig zin om de telefoon terug te laten sturen want dat kost €12,50 +verzendkosten en je kunt hierover ook niet in discussie gaan omdat je zelf de telefoon niet meer hebt.
Oplichters,iphone zou gelig beeld…
Oplichters,iphone zou gelig beeld hebben maar dit was toen ik hem opstuurde niet het geval, terugsturen koste mij 12.50
Deze maffia stuur ik dus nooit niks meer!!!
Avoid these scammers
After I sent them my Samsung in an ideal condition, they replied they estimate it only for EUR 17 which is much less than expected amount as they found one technical issue.
I checked what you asked to check in your questions and everything was ok. If you want an ideal phone, you should clearly state it.
Otherwise, it looks like scam.
Pure oplichting
Pure oplichting. Een iPhone 8 voor een vaste prijs verstuurd. Altijd een hoesje en screenprotector gebruikt. Krijg ik een aanbod van €50!!! lager omdat er barsten in het scherm zouden zitten. Telefoon was enorm goed verpakt, kan niet gebeurd zijn tijdens het verzenden. Trap er niet in!!!!
Bestel er niks
Verkoop 24 bestel er nooit niks! Je krijgt het niet binnen. Het zijn oplichters. En je mails beantwoorden ze nooit!!!!
Misleiding
Ik kreeg een prijsindicatie bij het verkopen van mijn iphone. Eenmaal verzonden boden ze nog niet eens de helft van wat er in eerste instantie aangeboden werd. Als je vervolgens je telefoon terug wilt om ergens anders te verkopen moet je ze eerst betalen.
Super gemakkelijk en een goede prijs…
Super gemakkelijk en een goede prijs voor een iPad met een kapot scherm.
Zeker een dikke aanrader!
Ook dit keer meer dan tevreden! Snelle, eerlijke en professionele service. Ik kreeg een hoger bod als oorspronkelijk. Wat voor mij wederom bewees dat er objectief naar de telefoon gekeken is, en dat er een eerlijke waardebepaling is gedaan. Geld binnen 24 uur ontvangen. Een dikke aanrader!
Snel uitbetaald super service
Zuinig maar netjes safe en snel
Het is wrang om 2 maanden na aankoop nog maar 40% van je geld terug te ontvangen. Maar de behandeling is verder optimaal: je kiest een bedragrange om akkoord mee te gaan, en krijgt een verzendlabel toegestuurd, alles snel en duidelijk en het bedrag is ook snel binnen.
Top service
Top! Snelle service en super betrouwbaar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.