Banner for Veteranforsikring Danmark

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Anstændig pris, fornuftig dækning. God vejhjælpsordning. Fin og fair behandling ved tyveri af køretøjer (i år 2012) Jeg savner dog mulighed for at tegne helårs forsikring, eksempelvis er min MZ TS2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig samtale, imødekommende personale der har styr på tingene vedr. veteranforsikring. Kun godt at sige herfra og kan kun anbefales 👍 Og ikke mindst en fin pris på forsikring 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først og fremmest hurtig tilgang gennem systemet til den rette person der med få oplysninger kunne svare mig korrekt og præcist på min forespørgsel. Dertil en serviceminded medarbejder.

Unternehmensdetails

Über Veteranforsikring Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

I Veteranforsikring Danmark sætter vi pris på originalerne - og det har vi gjort i mere end 20 år.

Vores hjerter banker for de gamle køretøjer. De velholdte og velbevarede køretøjer. Dem, du pudser og plejer hele vinteren, så du kan køre søndagstur i kørselssæsonen.

Derfor skal du vælge os

Vi er specialister, og vi gør en dyd ud af at vide mest om veterankøretøjer. Det er sådan, vi sikrer, du altid får den bedste dækning på de bedste vilkår.

Vi støtter veteranlivet, for når vi støtter de klubber, der varetager veteranejernes interesser, kan vi hjælpe med at styrke fællesskabet.

Vi yder personlig betjening, uanset om du vælger at møde op på vores kontor, eller om du ringer til os.

Vi elsker veterankøretøjer. Vi er selv veteranentusiaster og ved, hvad du forventer og ønsker. Sådan kan vi bedst hjælpe dig.

Kontaktinformationen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition, ikke ret lang kø, god pris og venlig medarbejder 😊

7. April 2026

Hej Kurt

Tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for og tilfreds med den hjælp, du har fået. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, når vi taler med dem :-) Rigtig god dag.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Veteranforsikring Danmark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlige og flinke folk man snakker med, tror jeg har været forsikret ved Thisted forsikring siden 2008

Fordi der altid er en venlig tone og hurtig expedition, godt forsikringselskab

31. März 2026

Hej Lasse

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det betyder meget for os, at du har været kunde hos Thisted Forsikring siden 2008, og at du oplever, at du møder venlige og flinke folk, når du er i kontakt med os.

Du nævner både den venlige tone og den hurtige ekspedition. Her hos os gør vi os umage for, at du bliver mødt ordentligt, og at det er til at gå til, når du har brug for hjælp til dine forsikringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får spørgsmål til dine forsikringer eller behov for at ændre noget.

Hurtig og nemt hos dem

Hurtig og nemt hos dem og meget venlig betjening , kan klart anbefales 😀

31. März 2026

Hej Torry

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du oplever, at det er hurtigt og nemt at komme i kontakt med os, og at du får en venlig betjening. Her i Thisted Forsikring gør vi os umage for, at det skal være overskueligt at få hjælp, og at du bliver mødt ordentligt, når du ringer eller skriver til os. Vi sætter også stor pris på, at du har lyst til at anbefale os til andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig betjening

Høflig medarbejder hos jer og jo service

30. März 2026

Hej Gitte

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du oplever god service, hurtig betjening og en høflig medarbejder, når du er i kontakt med os. Her i Thisted Forsikring gør vi os umage for, at det skal være nemt at få hjælp, og at du bliver mødt ordentligt.

Hvis du på et tidspunkt får spørgsmål til dine forsikringer eller behov for at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening. Og meget kompetent og imødekommende personale.

25. März 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god samtale med mine venlige og kompetente kollegaer. Vi gør os nemlig umage for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Høj service grad

Hurtige, flinke, hjælpsomme, en fornøjelse at få så god service 👍👍😊

23. März 2026

Hej Per

Tak for de fem stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den hurtige og venlige hjælp - og at det er en fornøjelse at være i kontakt med os :-) Så kan vi kun gå glade på weekend.

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem kommunikation og meget hurtig…

Nem kommunikation og meget hurtig tilbagemelding

20. März 2026

Hej Jesper

Tak for de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du værdsætter den lette og gode kontakt, du har haft med os. Vi gør os nemlig umage for at give vores kunder god hjælp :-)

Ha' en god weekend.

Sød og venlig ung dame

Sød og venlig ung dame

16. März 2026

Hej John

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med hjælpen, du har fået af min søde kollega. Vi er her netop for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Rigtig god dag til dig.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Veteranforsikring Danmark

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

16. März 2026

Hej Bente

Tak for de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har talt med en meget hjælpsom medarbejder, og at du er tilfreds med den hjælp, du har fået :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin og hurtig betjening

Super fin og hurtig betjening. Det er virkelig et sted hvor de ved hvad de laver og tager sig af deres kunder.

Hej :-)

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den gode og hurtige betjening. Her hos os betyder det meget, at du møder medarbejdere, der giver kompetent og nærværende rådgivning. Så det er rart at høre, det bliver værdsat :-)

God og venlig betjening.

God og venlig betjening.

Hej Benno

Tak for de fem stjerner. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den gode og venlige betjening, du har fået. Det er nemlig præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder :-)

Hurtig tilbagemelding..

Hurtig tilbagemelding..
Fin service

Hej John

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige tilbagemelding og gode service, du har fået. Det er vigtigt for os, at vi er lette at få fat på, så det er dejligt, at det bliver værdsat :-)

Super søde

Super søde , hurtig behandling

11. März 2026

Hej Bjarne

Mange tak for den gode anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den venlige og hurtige hjælp, du har fået hos os :-) Rigtig god dag til dig.

Hurtigt og nemt

10. März 2026

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige og gode hjælp. Det er nemlig derfor, vi er her - for at hjælpe :-) Rigtig god dag til dig.

Thisted Forsikring

Thisted Forsikring! I needed a quick insurance solution for my motorcycle and came across this company with super nice service. In fact, to be honest, the best and most “nærværende og venlig hjælp” I have had in Denmark.
It truly made my day.
🩵

5. März 2026

Hi Alex

Thank you very much for your review. We're glad to hear that you appreciate the help and that the service stood out to you in such a positive way :-)

Wishing you a great day.

Best wishes

Hej Jonas

Tak for de fem stjerner. Vi vil gerne give venlig og professionel hjælp, så det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter det, og at du fik den hjælp, du havde brug for i dag :-)

Rigtig god dag.

Hej Mikael

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du fik hurtig og god hjælp :-) Det er netop sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder, så det er skønt, at det bliver værdsat.

Søde og venlige medarbejdere

Søde og venlige medarbejdere

3. März 2026

Hej Lene

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du oplever vores medarbejdere som søde og venlige. Vi lægger nemlig vægt på, at du altid bliver mødt ordentligt og imødekommende, når du har brug for hjælp.

Hvis du på et tidspunkt får spørgsmål til dine forsikringer eller ønsker at ændre noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød og venlig betjening og hurtig…

Sød og venlig betjening og hurtig levering

2. März 2026

Hej

Tak for din gode anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du har oplevet sød og venlig betjening hos os. Her i Thisted Forsikring gør vi os umage for, at du altid bliver mødt ordentligt, og at det er nemt at få hjælp, når du har brug for det.

Flinke og imødekomne

25. Februar 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse :-)

Det er godt at høre, at du oplever os som flinke og imødekommende. Her i Thisted Forsikring lægger vi vægt på, at du bliver mødt ordentligt og altid får hjælp på en måde, der er til at finde ud af.

Kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr