Virkelig flot arbejde fra start til slut. Gulvene blev perfekte, og resultatet blev endnu bedre end forventet. Super god service, punktlige og meget professionelle. Kan klart anbefales til alle, der v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fornemt arbejde. Havde et meget forsømt gulv med store ujævnheder, plamager og misfarvninger. Kan virkelig anbefale firmaet her. De fortalte det var en af de værste opgaver de havde været ude t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Meget tilfreds – kan varmt anbefales Jeg er super glad og meget tilfreds med Viking Gulvservice. I forbindelse med at jeg flyttede fra min lejlighed, stod de for at lave mine gulve,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service af Barbara som var meget hjælpsom fra start til slut, og svarede ekstremt hurtigt hvis man havde det mindste spørgsmål :) selv også i weekenden ! Vi har netop set resultatet i d... Mehr ansehen
Søgårdsvej 1A, 2750, Ballerup, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg fik slebet og lakeret et gammelt fyrretræsgulv.
Der kom en ung mand, som arbejdede aldeles professionelt og hurtigt. Resultatet var virkelig flot,
og jeg kunne mærke,at den unge mand var interesseret i, at resultatet blev godt. Det virkede, som om det ikke kun var en rutineopgave for ham.

Dygtige og meget effektive

Antwort von Vikinggulvservice
Super pænt stykke arbejde george lavede. Dem kan jeg godt anbefalde.

Antwort von Vikinggulvservice
Virkelig hjælpsomme og venlige medarbejdere ☺️☺️
Kom til tiden og var dejligt nemme at koordinere og planlægge med. Også de billigste jeg kunne finde, selvom jeg indhentede mange forskellige tilbud.
Kæmpe anbefaling

Antwort von Vikinggulvservice
Bjørn kom forbi og besigtigede mit gulv, og jeg fik den helt rigtige vejledning. Alt blev efterfølgende som aftalt, og finishen helt i top, mit gulv blev så flot! Fremragende kommunikation med Bjørn og Barbara undervejs. Meget sympatisk og ordentligt firma, som jeg gerne benytter igen, og prisen var endda mere end rimelig sammenlignet med andre. Varmeste anbefaling!

Antwort von Vikinggulvservice
Mine gulve er blevet så flotte. God kommunikation fra start til slut med både Barbara og Bjørn.
Kæmpe anbefaling

Antwort von Vikinggulvservice
Flotte gulve som blev lavet hurtigt og til tiden. Jeg kan kun anbefale Viking Gulvservice. Både Bjørn og hans medarbejdere er søde, dygtige og forstår kvalitet.
Jeg har brugt dem før og det er absolut ikke sidste gang 👍

Antwort von Vikinggulvservice
Havde mulighed for at springe til med kort varsel. God pris, god betjening og godt arbejde udført.

Antwort von Vikinggulvservice
Rigtig god service, håndværk og pris. Fik hurtig et tilbud efter at jeg skrev til dem online, Bjørn kunne gå i gang efter et par dage og resultatet var rigtig godt. I tillæg var prisen rigtig god sammenlignet med andre vi var i kontakt med. Anbefales!

Antwort von Vikinggulvservice
Super god service og kommunikation fra start til slut. Gulvet blev rigtig flot, selvom det var slidt inden. Kan klart anbefales ! :)

Antwort von Vikinggulvservice
God og uddybende kommunikation og vejledning inden arbejdet udførtes, så vi vidste, at vi fik præcis, hvad vi var ude efter.
Selve arbejdet var udført topprofessionelt - der var intet at udsætte.
Stor ros til Vesko for nydeligt udført arbejde, og for glimrende vejledning fra Barbara inden da!

Antwort von Vikinggulvservice
Helt perfekte gulve! Lige som vi havde ønsket det!

Antwort von Vikinggulvservice
Vi er superglade for resultatet! God og venlig service:) Vi kunne få lavet vores gulve med kort varsel på det tidspunkt der passede os.

Antwort von Vikinggulvservice
Fair pris og høj kvalitet.
Jeg vil helt sikkert bruge deres tjenester i fremtiden.

Antwort von Vikinggulvservice
Yderst hurtige til at vende tilbage med et tilbud på gulvslibning + lakering i vores lejlighed. De kom til aftalt tid, og var færdige på den halve tid. De fleste gulve blev vældig fine, men da vi var utilfredse med resultatet i et rum, begyndte en lang korrespondance, som stadig er uafklaret. Vi hørte i hvert fald aldrig mere, siden vi betalte fakturaen, og sidder tilbage med en oplevelse af ”går den, så går den”, som vi efterhånden har oplevet fra mange håndværker-firmaer.
I det omtalte rum udtrykte vi bekymring for resultatet på forhånd, da der var tale om et hvidmalet gulv. Det skulle vi åbenbart aldrig have gjort. Resultatet var desværre ikke tilfredsstillende, og der var mange hvide striber tilbage. Desuden var der også en temmelig stor revne (revner kunne de desværre ikke gøre noget ved, men vi fik da et tip til, hvordan vi selv kunne udbedre det), samt et uslebent hjørne, hvor maskinen ikke kunne komme til pga. rør. Måske naivt at tro, at et gulvfirma så ville slibe det i hånden, eller at de havde en mindre maskine til sådanne hjørner? Vi blev i øvrigt heller ikke gjort opmærksomme på dette, men måtte selv konstatere, at hjørnet stadig var hvidt. Desuden er der også afhøvlet dørtrin i hele lejligheden, men her er nogle af siderne tilsyneladende blevet glemt (og efterladt hvide).
Da vi udtrykte vores utilfredshed, var svaret, at fordi vi havde talt om udfordringerne ved malede gulve på forhånd, og derfor var informerede om, at det kunne være svært at lave pænt, var der desværre ikke mere, de kunne gøre. Men hvis vi IKKE havde italesat dette og derfor ikke havde været informerede, dvs. hvis vi bare havde været almindeligt utilfredse, skulle vi selvfølgelig have haft et nedslag i prisen. Absurd logik, når vi faktisk bare ER utilfredse. Et godt råd må derfor være – lad være med at omtale eventuelle ting, de skal være ekstra grundige med på forhånd, så I får at vide, at det kan være en udfordring. Hvis ikke, I er tilfredse, er det bare ærgerligt – I vidste det jo godt...

Meget positiv oplevelse.
Tidsestimatet af arbejdet passede.
Fint slibearbejde uden synlige slibemærker, og flot ensartet overfladebehandling med matlak.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Vikinggulvservice
God kommunikation, flexible, holdt tidsplanen, og ikke midste meget fint veludført arbejde. Både gulvbehandling og køkkenbordsbehandling, alt er meget flot.
Vh Esben

Antwort von Vikinggulvservice
Viklinggulvservice var hurtige til at lave en god og kompetent aftale for afslibning af mine gulve og har overholdt dem alle. Jeg vil klart anbefale deres arbejde og service. Mine gulve blev som jeg havde drømt om. :-)

Antwort von Vikinggulvservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.