Vikinggulvservice Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fornemt arbejde. Havde et meget forsømt gulv med store ujævnheder, plamager og misfarvninger. Kan virkelig anbefale firmaet her. De fortalte det var en af de værste opgaver de havde været ude t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Meget tilfreds – kan varmt anbefales Jeg er super glad og meget tilfreds med Viking Gulvservice. I forbindelse med at jeg flyttede fra min lejlighed, stod de for at lave mine gulve,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun give Vikinggulvservice vores bedste anbefalinger. De er venlige og meget professionelle, og vi har fået god og ærlig rådgivning gennem hele forløbet. Arbejdet er udført rigtig flot og me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service af Barbara som var meget hjælpsom fra start til slut, og svarede ekstremt hurtigt hvis man havde det mindste spørgsmål :) selv også i weekenden ! Vi har netop set resultatet i d... Mehr ansehen

Hervorragend

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget positiv oplevelse.

Meget positiv oplevelse.
Tidsestimatet af arbejdet passede.
Fint slibearbejde uden synlige slibemærker, og flot ensartet overfladebehandling med matlak.
Kan varmt anbefales.

29. August 2023

Hej Henrik

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi pris på.

Veludført arbejde.

God kommunikation, flexible, holdt tidsplanen, og ikke midste meget fint veludført arbejde. Både gulvbehandling og køkkenbordsbehandling, alt er meget flot.

Vh Esben

8. August 2023

Hej Esben

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Viklinggulvservice var hurtige til at…

Viklinggulvservice var hurtige til at lave en god og kompetent aftale for afslibning af mine gulve og har overholdt dem alle. Jeg vil klart anbefale deres arbejde og service. Mine gulve blev som jeg havde drømt om. :-)

8. Juni 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at du har delt din oplevelse med os. Vi er glade for at du har fået de gulve, som du har drømt om.

Virkelig god oplevelse!

Fantastisk service, professionelle og imødekommende håndværkere! Anbefaler helt klart!

10. Mai 2023

Hej Emeli

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med mine kollegaer.

Tusind tak for at have valgt Viking Gulvservice.

Afslibning af træterrasse

Jeg er super glad for resultatet, efter min træterrasse er blevet slebet og fået 2 gange olie.
Nu ser den helt ny ud. Fantastisk!!
Håndværkeren kom til den aftalte tid og udførte et flot stykke arbejde.

25. Mai 2023

Hej Charlotte

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at kunne have leveret et stykke arbejde, som du er tilfreds med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slibning og oliering af træterrasse

Jeg har fået slebet og olieret min 20 kvm træterrasse og det er så flot udført- wauw. Jeg har kun ros, at sige om den oplevelse jeg har haft og det er lige fra bestilling af arbejdet til udførelsen. Den sødeste receptionist og professionelle håndværkere. Har mærket service, ordentlighed og omhyggelighed. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet.

17. Mai 2023

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at vi har kunne give dig det resultat som du havde ønsket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor er det fantastisk at komme hjem…

Hvor er det fantastisk at komme hjem til et næsten nyt hjem med nymalede vægge og loft og afhøvlede gulve. Jeg har kun positive ting at sige om Viking gulvservice. Pålidelige, professionel arbejde og fantastisk service. Altid til at få fat i og holder de aftaler der er indgået.

Mvh
Torben

11. Mai 2023

Hej Torben

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du er blevet tilfreds med det færdige resultat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet mig af dette firma 2…

Jeg har benyttet mig af dette firma 2 gange. Begge gange var det en rigtig god oplevelse. Mine gulve er blevet eventyrlig flotte, og lige præcis som jeg ønskede det. De var hurtige g ordentlige, og jeg var på intet tidspunkt utryg. Jeg har anbefalet firmaet til andre.

10. April 2023

Hej Mille

Tusind tak for din fine anmeldelse her på TrustPilot.

Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet af dine gulve.
Tusind tak fordi du har valgt at benytte dig af os og for at du har anbefalet os.

Tak for det gode samarbejde.

God dag :)

Super arbejde!

Vi fik vores terrasse slebet og efterfølgende olieret, og vi er super glade og tilfredse med resultatet. Terrassen ser helt ny ud igen.

19. April 2023

Hej Henrik

Tusind tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at have leveret et resultat som I er glade for. Vi håber at I får nydt hele sommeren ude på jeres skønne terrasse.

God dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spot on resultat og et firma, der altid er til at komme i kontakt med

Vi fik lige præcis det resultat, vi drømte om. Vi gik efter lyse gulve, og med hjælp fra både Barbara og Bjørn (som i øvrigt altid er tilgængelige og til at få fat på), fik vi valgt den efterbehandling, som passede perfekt til os. Kæmpe wao effekt at se gulvenes forvandling og vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling.

3. März 2023

Hej Anna

Tusind tak for at dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi er glade og stolte over at have givet jer det resultat, som I gik og håbede på.

Tusind tak fordi at I valgte Viking Gulvservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte slibning og oliering af Merbau gulv!

Jeg bestilte slibning og oliering af mit Merbau gulv. Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris af en meget venlig og dygtig person fra Viking Gulvservice. Resultatet er fantastisk godt, og bedre end jeg havde turde håbe. Gulvet ser nu ud som nyt. Jeg kan klart anbefale firmaet.

Mvh

Carsten

24. Jänner 2023

Hej Carsten

Mange tak for at dele din oplevelse med Viking Gulvservice. Det sætter vi stor pris på.

Vi er utrolige glade for at du er glad og tilfreds med det resultat som vi har leveret.

Godt arbejde og service

Godt arbejde og service. Fået lavet en lejlighed med 2 værelser der trængte til en omgang gulvslibning. Og voila! Perfekt ser de ud som ny! Kan kun anbefale disse arbejdefolk

29. Jänner 2023

Hej Adam

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Hvor er det skønt at I er tilfredse med det færdige resultat :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt arbejde, god kommunikation, god oprydning, god pris

Ringede til Bjørn som kom dagen efter og lavede en vurdering af mit gulv. Fik gulvet slebet og lakeret med kort varsel til en god pris. Da jeg ikke havde mulighed for at være tilstede gav jeg nøglerne til Bjørn. Jeg kom tilbage til et flot gulv, og nøglerne var som aftalt lagt i postkassen. Kan kun anbefales.

22. Jänner 2023

Hej Jonas

Tusind tak for at dele din oplevelse med Viking Gulvservice.

Det glæder os at du er tilfreds med hele processen og det færdige resultat.

Tak fordi at valgte Viking Gulvservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køkkenbord og gulv. Veludført.

Vi har fået afslebet og lakeret gulv, samt afslebet og olieret køkkenbord. Resultatet af begge dele er ualmindeligt flot. Særligt bemærker vi at det er lykkedes at afslibe diverse lister ved køkkenbordet på trods af krinkelkroge.

19. November 2022

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er utrolige glade for at I er tilfredse med resultatet. Tusind tak fordi at I valgte Viking Gulvservice.

Hilsen Bjørn fra Viking Gulvservice

Godt arbejde til tiden

17. April 2022

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Bjørn fra Viking Gulvservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et suverænt stykke arbejde til…

Tak for et suverænt stykke arbejde til en rimelig pris. 5 stjerner herfra.

19. September 2022

Hej Basil

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde, udført præcis som vi ville have det. Søde medarbejdere, som kom til aftalt tid.

3. August 2022

Hej Lotte

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at det udførte arbejde blev præcis som I ønskede.

Kom til den aftalte tid

Kom til den aftalte tid, pænt arbejde

16. Februar 2022

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med arbejdet. Tak for samarbejdet.

En anbefaling herfra

God pris, kom til den aftalte tid, nem kommunikation og flot resultat!

16. Juni 2022

Hej Astrid

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Skønt at du er tilfreds med resultatet.

Varm anbefaling herfra

Min kæreste og jeg har netop fået afhøvlet og slebet vores gulve hos Viking gulvservice - og vi er i dén grad tilfredse med resultatet! De gamle og slidte fyrretræsplanker har fået nyt liv, takket være deres fine og professionelle arbejde med gulvet. Vi fik en tid med virkelig kort varsel og kommunikationen med firmaet har hele vejen igennem været super fin. Alt i alt en virkelig god oplevelse!

31. August 2022

Hej Frida

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Dejligt at høre at I er tilfredse og glade for gulvet.

Bjørn fra Viking Gulvservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr