Jeg havde bestilt den forkerte farve, men det var intet problem, da jeg kontaktede Villavejen.com over telefonen. De fik ændret farven og sendt pakken afsted. Hurtig levering og nem montering.
Min svigersøn blev så glad for nøgleringen , da mine 3 børnebørn på 9 år og 3 år gav ham den til fars dag , han blev helt rørt og den er allerede i brug , så den gjorde lykke Mine 2 store børnebørn... Mehr ansehen
Jeg bestilte et skilt til rubinbryllup d. 6. maj og det var klar til afhentning allerede d. 8. maj. Super hurtig ekspedition, hurtig tilbagemelding på Instagram (spørgsmål vedr. ordrer) og hurtig le... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget nemt at bestille, og der blev givet besked om, at varen først fremstilles efter min bestilling er afgivet. Alt var pakket forsvarligt ind, så det kunne modstå forsendelsen. Rigtig fin kvalitet p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Villavejen.com er en webshop og producent af indretnings produkter til børneværelset. Alle produkter er designet og produceret i Danmark.
Svendborg Landevej 9, 5871, Frørup, Dänemark
- 28 73 00 30
- info@villavejen.com
- villavejen.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Super flot resultat
Super flot resultat , kun god ting at sige her fra .
⭐⭐⭐⭐⭐
Alt spiller
Super lækre produkter og hurtig levering. Vi har handlet der flere gange og kommer 100 % også til det i fremtiden!👏🏻
Perfekt
Jeg bestilte et træhjerte til vores datter og svigersøns bryllup.
Det er helt perfekt og SÅ smukt lavet og levede fuldt op til mine forventninger

Antwort von Villavejen.com
Dårlig service! Lang levering. Holder ikke hvad de lover, svarer ikke på henvendelser
Meget skuffende oplevelse.
Jeg reklamerede over varer af dårlig kvalitet for 12 dage siden, men har stadig ikke modtaget noget svar – hverken på e-mail eller Instagram
Det er ekstra frustrerende, når virksomheden tydeligvis er aktiv på sociale medier, men vælger at ignorere henvendelser fra kunder.
Min ordre var desuden forsinket i forhold til den leveringstid, der blev lovet på hjemmesiden, og jeg måtte selv kontakte dem, før der skete noget.
Produkterne levede heller ikke op til mine forventninger. Hundepoterne havde mørke misfarvninger, og et hundeben virkede som en meget ringe kvalitet – især taget prisen i betragtning.
Det værste er dog den manglende kundeservice. Når man køber hos en virksomhed, forventer man som minimum at få svar på en reklamation. At blive ignoreret giver ikke ligefrem lyst til at handle der igen.

Antwort von Villavejen.com
Her lægger vi gerne en ordre igen en anden gang.
Vi har modtaget det fineste moderne tal til vores hus.
Tak for handlen. God sommer 😎

Virkelig flotte produkter
Virkelig flotte produkter! Et ophæng til medaljer med navn, jule'kugler' med navn og skilte til wc døren. Meget flot i træ!

Virkelig flotte varer
Virkelig flotte varer. Købte et hjerte med navne/dato - super flot kvalitet. God pris

Antwort von Villavejen.com
Smukt produkt og hurtig levering.

Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid, men ok. Kom efter en uge som beskrevet. Bestilte sky spejl og sky knager. Kvaliteten af spejl er fin men knagerne er ikke super. Man kan se træet igennem malingen og der er ikke maling på begge sider og det er bare klattet på bagpå oppe i kanterne. Så en enkelt knag til 119,- synes jeg er dyrt når man kigger på kvaliteten….

Hus nr…😅
Hurtig og fin levering af mit nye hus nr…tak..🙏👏🤩

Antwort von Villavejen.com
Ville ikke anbefale at købe…
Ville ikke anbefale at købe bogstaverne. Jeg har modtaget to navne, hvor den ene er dem slet ikke er acceptabelt at fremsende ved to af bogstaverne. Det ligner at et barn har skåret det - på ingen måder lige.
Har kontaktet dem og intet hørt i snart 2 uger. Virkelig dårlig service!

Antwort von Villavejen.com
Bestilte et hjerte til en æresport til…
Bestilte et hjerte til en æresport til et bryllup. Frygtede jeg var ude alt for sent men der gik kun nogle ganske få dage så havde jeg et meget flot hjerte. Nem bestilling og hurtig levering - tak 🥳
Hjerte til æresport.
Stor tak til Villavejen for levering af et hjerte til en æresport. Bestilling på hjemmesiden var let, fair pris og meget hurtig levering. Vil helt klart anbefale og bruge Villavejen igen en anden gang.
Bestilte et hjerte til æresport
Bestilte et hjerte til æresport og den er helt perfekt. Kort leveringstid og helt fair pris. Har gemt websitet til en anden god gang.
Lever fuldt op til forventning
Hurtig levering og fint produkt.
God og hurtig levering
God og hurtig levering. Meget flot skilt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.