Vindegade Køreskole  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tina har været den bedste kørerlærer man kunne forestille sig! Jeg har haft fornøjelsen af Tina i lang tid da kørekortet trak ud pga corona og at jeg fik et barn i mellemtiden. Hun har været rigtig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

At vælge kørerlærer er en tillidssag. Vindegade Køreskole i Odense garanterer dig et trygt og godt forløb,hvor undervisningen bliver tilpasset dine individuelle behov. Vi er desuden specialiseret i at støtte elever, der kæmper med angst, og nervøsitet, hvilket sikrer en possitiv og opmuntrende læringsoplevelse, der i sidste ende resultere i en høj beståelses procent. Køreskolen er medlem af foreningen af frie kørelærere FKK

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super hyggeligt og trygt

Jeg havde svært ved at se mig selv nogensinde komme til at køre bil, men med Tinas hjælp og utroligt store tålmodighed blev jeg hurtigt tryg ved det 😊 Også super hyggelige små teorihold med stor forståelse og plads til spørgsmål 😁 Varm anbefaling herfra ✨🚗

13. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vindegade køreskole er nok den bedste…

Vindegade køreskole er nok den bedste køreskole. Tina er et af de sødeste mennesker og man kan ikke andet end hygge sig og være glad i hendes selskab. Teoritimerne er ekstrem hyggelige og Tina er virkelig god til at lære fra sig. Køretimerne er også virkelige hyggelige da Tina er et fantastisk menneske og er god til sit arbejde❤️
Jeg kan ikke andet end at anbefale Vindegade køreskole😍

14. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været så glad for at tage kørekort her!

Tina er simpelthen den bedste kørelærer. Hun er utrolig tålmodig, rolig og tryg at køre med, og man kan virkelig mærke, at hun tror på én, også når man ikke altid selv gør. Det gav mig meget mere selvtillid bag rattet.

Jeg elskede også, at holdene var små og hyggelige. Det gjorde, at der var god tid til alle, og man følte sig set og hørt. Hele forløbet har været både hyggeligt, trygt og lærerigt, og jeg kan kun anbefale køreskolen til andre.

1. Juni 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling til jer der ønsker en god køreskole. Det er utrolig hyggeligt og Tina er altid nærværende, så man føler sig i trygge hænder, selv når man bliver udfordret. Tak til Tina for en rigtig god oplevelse og nogle sjove timer med masser af snak og grin.

29. April 2026

Bedste oplevelse med kørekort

Uden tvivl det helt rette sted jeg valgte at tage kørekort. Tina er en super god kørerlærer!! At tage kørekort hos Tina er det helt rette hvis man ønsker den bedste oplevelse med kørekort. 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. April 2026

Kæmpe anbefaling til Vindegade Køreskole

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos Vindegade Køreskole. Især stor ros til Tina – hun er utrolig sød, sjov og virkelig god til at skabe en afslappet og tryg stemning på holdet.

Der har været masser af hygge og god stemning, og Tina har taget sig super godt af os alle. Ud over at være et fantastisk menneske er hun også en utrolig dygtig kørelærer.

10. Februar 2026

BEDSTE køreskole🤩

BEDSTE køreskole! Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort i Vindegade, virkelig sød og tålmodig Kørelære som håndtere nervøsitet til det højeste niveau. Kæmpe anbefaling herfra 🤩

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lige bestået min køreprøve!

Jeg har lige bestået min køreprøve og det er med stort tak til Tina inde på Vindegade køreskole.
Jeg er også autist så jeg var meget nervøs for om jeg ville klikke godt med en lære igen men det gik og hun var en virkelig god lærer der var tålmodig og sjov! Fem stjerner all around!

17. Dezember 2025

Verdens bedste køreskole

Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort ved Vindegade køreskole. Det er nogle små hyggelige hold med rigtig god stemning - Tina er rigtig god til at gøre timerne sjove og jeg syntes at hun lærer os tingene på en rigtig god måde. Som hun også selv siger, så vil hun hellere fortælle os tingene 10 gange end, at vi ikke forstår det. Det har virkelig været en fornøjelse at tage kørekort hos Tina. Hun er altid smilende og hun er mega tålmodig. Hun er god til at snakke med os og hun har været rigtig god til at berolige mig, da jeg nemlig var rigtig nervøs for at køre i starten. Fra min oplevelse kan jeg stærkt anbefale Vindegade køreskole.

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun sige gode ting om Tina

Jeg kan kun sige gode ting om Tina! Hun har virkelig været den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Hun er så sød, tålmodig, og har altid et smil på læben.

Jeg har følt mig tryg hver gang, jeg har kørt med hende.

Tina er fantastisk til at forklare tingene på en måde at der giver mening, og man kan mærke, at hun virkelig vil en det bedste.

Og så skal det altså også nævnes, at hun bager den bedste kage til teoritimerne! Det er simpelthen så hyggeligt!

Jeg er så taknemmelig for at have haft Tina som kørelærer, hun har gjort hele forløbet til en tryg, sjov og positiv oplevelse ❤️

5. November 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole

Tina-(kørelære) tager meget godt imod dig

Det er nogle små søde hold som gøre det nemt, at lære og mega hyggeligt

Tina (kørelærer) er gode til at gøre de kedeligt timer mere interessant og spændende.

Tina sørge altid for din køretimer på Vindegade køreskole. De er bedst, mest hyggelige og sørge altid for, at hjælpe dig godt igennem når det svære.

1. April 2025

Imødekommende

Jeg har generhvervet mit kørekort ved vindgade køreskole. Havde Tina som kørelærer, nok det meste imødekommende og tålmodige menneske med højt humør, man blev helt rolig når man
var i hendes selskab. Skal man have kørekort første gang eller generhverve, Så helt klart at jeg vil anbefale vindgade køreskole i Odense

2. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra usikker til selvsikker, takket være Tina!

Tina gør læring til en behagelig og tryg oplevelse, hvor man føler sig set og forstået!

Jeg startede min kørekortsrejse hos en anden køreskole og kørelærer, og var desværre ved at give op. Jeg følte mig utryg bag rattet og havde mistet troen på, at jeg nogensinde ville få mit kørekort.

Men så blev jeg anbefalet Tina fra Vindegade Køreskole, og det ændrede alt. Fra første køretime tog Tina mig under sine trygge vinger og skabte en helt ny oplevelse bag rattet. Hun er den mest rolige, forstående og kompetente kørelærer, jeg kunne have ønsket mig. Hun forstod mine udfordringer, tog sig tid, og formåede at gøre mig helt sikker og tryg.

Takket være hendes ro, dygtighed og støtte har jeg nu fået mit kørekort, og det er jeg hende evigt taknemmelig for. Vi har ikke bare haft lærerige timer, men også rigtig hyggelige stunder, og selvom jeg er glad og stolt over at have fået kørekort, så kommer jeg til at savne vores køretimer ❤️

Jeg kan varmt anbefale Vindegade Køreskole og Tina til alle, der ønsker en tryg, professionel og støttende kørekortsoplevelse.

2. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole med den sødeste kørelærer:)

Tålmodige, imødekommer nervøsitet og en fantastisk lærer Jeg kan med hele mit hjerte anbefale at tage kørekort i Vindegade 🫶

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos Tina i Vindegade. Det har været trygt og behageligt perfekt for dem ligesom mig, som døjer med lidt angst og nervøsitet!

Tina er en af de sødeste mennesker, jeg længe har mødt, hun møder altid op med et smil på læberne, hun er tålmodig og selvfølgelig sjov. Da jeg først startede, var jeg mega nervøs for at køre bil, jeg havde svært ved at tro på mig selv og finde min selvtillid og på min første tur tror jeg aldrig, jeg har været så bange før, men Tina var god til at hjælpe og gøre det trygt for mig.

Jeg tror ikke, jeg kan beskrive, hvor taknemmelig jeg er for at have haft glæden af at have Tina som kørelærer. Hun har hjulpet mig med at finde min selvtillid og gjort mig så selvsikker i at køre bil. Tusind tusind tak Tina for en fantastisk oplevelse tror ikke jeg kunne have gjort det uden din opbakning og gode humør 🙏🫶

19. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores varmeste anbefaling til Vindegade køreskole

Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til Tina som kørelærer. Hun har undervist alle vores tre børn, og vi har været utroligt imponerede over hendes engagement, tålmodighed og professionelle tilgang.

Det, der virkelig skiller sig ud, er hendes evne til at skabe tryghed, især for dem, der kæmper med nervøsitet eller angst bag rattet. Hendes rolige væsen, forståelse og evne til at forklare tingene på en klar og pædagogisk måde gør en kæmpe forskel.

Det er tydeligt at Tina vurderer ærligt, hvad der er nødvendigt for at eleverne bliver trygge og klar til køreprøven. Den integritet siger meget om, hvilket godt menneske hun er.

Vi er dybt taknemmelige for, at vores børn har haft så positiv en oplevelse med at tage kørekort hos Tina. Til andre, der søger en dygtig og empatisk kørelærer så er Tina den helt rette.

Tak for din fantastiske indsats!

26. Februar 2025

Antwort von Vindegade Køreskole

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, det glæder mig af hele mit hjerte at læse alle de rosende ord, jeg bliver meget rørt og glad for at i har haft såden en possitiv :-)

Allerbedste køreskole❤️

Man kan ikke finde et tryggere sted end hos Tina, hun tror på en og har den vildeste tålmodighed! Hun er både sød og fokuseret på at lære fra sig. Ovenikøbet føles det yderst trygt at køre med Tina. Hvis man laver fejl bliver Tina ikke sur, hun er altid klar på at hjælpe og holder hovedet koldt i pressede situationer. Jeg kommer til at savne Tina’s køretimer (og hendes kage) - kan varmt anbefale Vindegade Køreskole❤️

10. September 2024

Antwort von Vindegade Køreskole

Tusind tak for din skønne anmeldelse Frida, jeg kommer til at savne dig at synge duet med, hi hi

DEN BEDSTE KØRESKOLE NOGENSINDE

DEN BEDSTE KØRESKOLE NOGENSINDE
Jeg er evig taknemmelig for at have taget mit kørekort hos Vindegade køreskole. Tina er en fantastik god kørelærer som både for en til at føle sig tryg ved at køre bil og så er hun mega god til at lærer en at køre bil en det tempo man har brug for. Jeg kan virkelig anbefale Vindegade køreskole da jeg vil garantere dig en kørelærer som vil gøre alt for at det lykkes for dig😊

9. Dezember 2024

Antwort von Vindegade Køreskole

Tusind tak Oscar, og ja du har fuldstændig ret, jeg elsker når ting lykkes, den bedste belønning for mig er glade elever, der med et stort smil siger tak for denne gang vi ses i trafikken

Fantastisk køreskole og kørelærer

Fantastisk køreskole og kørelærer. Hos Vindegade får man en meget nærværende kørelærer, som kun ønsker det bedste for en! Tina er fantastisk til at lytte til folks forskellige behov og derefter indrette køreundervisningen efter det. Så, hvis du leder efter en nærværende, skøn og fantastisk kørelærer, så anbefaler jeg helt klart at tage kørekort hos Tina!

18. Dezember 2024

Antwort von Vindegade Køreskole

Tusind tak for din skønne anmeldelse Christine, du har stadig tilgode at lære at vinterbade, så mon ikke vi ses en dag på badebroen i Kerteminde :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr