Jeg havde svært ved at se mig selv nogensinde komme til at køre bil, men med Tinas hjælp og utroligt store tålmodighed blev jeg hurtigt tryg ved det 😊 Også super hyggelige små teorihold med stor fors... Mehr ansehen
Tina er simpelthen den bedste kørelærer. Hun er utrolig tålmodig, rolig og tryg at køre med, og man kan virkelig mærke, at hun tror på én, også når man ikke altid selv gør. Det gav mig meget mere se... Mehr ansehen
Vindegade køreskole er nok den bedste køreskole. Tina er et af de sødeste mennesker og man kan ikke andet end hygge sig og være glad i hendes selskab. Teoritimerne er ekstrem hyggelige og Tina er vir... Mehr ansehen
Tina har været den bedste kørerlærer man kunne forestille sig! Jeg har haft fornøjelsen af Tina i lang tid da kørekortet trak ud pga corona og at jeg fik et barn i mellemtiden. Hun har været rigtig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
At vælge kørerlærer er en tillidssag. Vindegade Køreskole i Odense garanterer dig et trygt og godt forløb,hvor undervisningen bliver tilpasset dine individuelle behov. Vi er desuden specialiseret i at støtte elever, der kæmper med angst, og nervøsitet, hvilket sikrer en possitiv og opmuntrende læringsoplevelse, der i sidste ende resultere i en høj beståelses procent. Køreskolen er medlem af foreningen af frie kørelærere FKK
vindegade 41, 5000, Odense, Dänemark
- tina@vindegade.dk
- vindegade.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg tog et par køretimer hos Tina
Jeg tog et par køretimer hos Tina, efter ikke at have brugt mit kørekort i flere år. Det har været en rigtig god oplevelse; Tina er sød og tålmodig, og fik mig til at føle mig tryg i at køre bil igen.

Antwort von Vindegade Køreskole
Jeg vil våge og påstå at Vindegade…
Jeg vil våge og påstå at Vindegade Køreskole er Odense bedste (og hyggeligste) køreskole.
Tina er simpelthen fantastisk! Hun er tålmodig, grundig og skaber en afslappet stemning, som gjorde mig tryg fra starten. Undervisningen både teoretisk og praktisk er super grundig, og jeg kunne mærke, at Tina virkelig brænder for at gøre sine elever til sikre og gode bilister.
Det, jeg virkelig satte pris på, var de små hold, som gjorde, at der var tid til, at Tina kunne give hver elev individuel opmærksomhed. Det gav en meget mere personlig og lærerig oplevelse, og jeg følte mig hele tiden støttet i min udvikling som bilist.
Til slut vil jeg bare takke Tina for en fantastisk oplevelse og håber for andre, at de tager samme valg som mig.

Den bedste kørerlærer!
Køreskolen Vindegade – Den Perfekte Start på Din Køreoplevelse!
Når du står over for at skulle tage kørekort, kan valget af køreskole være afgørende for, hvordan din oplevelse bliver. Hos Køreskolen Vindegade får du ikke bare en grundig og professionel undervisning
I spidsen for køreskolen står Tina, en kørelærer med mange års erfaring og en særlig evne til at få eleverne til at føle sig trygge og klar til at tage fat på vejene.
Tina – Din Støttende og Kærlige Kørelærer
Tina er ikke bare en kørelærer, men også en kæmpe støtte for sine elever gennem heleforløbet. Hun formår at skabe et trygt miljø i bilen, hvor du føler dig set og hørt. Udover at være en yderst kompetent underviser, der formår at formidle stoffet på en enkel og forståelig måde, er Tina kendt for sin varme og omsorgsfulde tilgang.
En Køreskole Med Fokus På Dig
Hos Køreskolen Vindegade er der fokus på at tilpasse undervisningen efter dine individuelle behov. Tina sørger for, at hver lektion tilrettelægges, så du får det optimale udbytte, uanset om du har brug. JEG HAVDE DEN BEDSTE OPLEVELSE!! 🌸👉

Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse
Jeg er så glad for at jeg valgte at tage mit kørekort hos Tina. Først og fremmest var det mega hyggeligt med de små teorihold, hvor man lærte hinanden og kende og fik opbygget et godt sammenhold. Derudover var det mega sødt at Tina havde bagt kage hver gang 🙂
Jeg har altid været ret bange for tanken om at skulle lære at køre bil og der har været mange gange i forløbet jeg har været meget nervøs, men Tina har altid formået at få mig til at føle mig tryg i situationen. Ikke nok med at jeg nu har overvundet min frygt, så har Tina også givet mig en stor selvsikkerhed og tro på mig selv.
Jeg er evig taknemmelig for at have haft sådan en sød, omsorgsfuld og tålmodig kørelærer, hvor jeg altid er blevet mødt med det bedste humør. Jeg vil aldrig glemme denne gode oplevelse og jeg vil helt klart anbefale Vindegades køreskole til andre. Tusind tak Tina!! Jeg kunne ikke have gjort det uden dig <3

Bedste køreskole!
Hvis man er i tvivl om, hvor man skal tage kørekort henne, skal man uden tvivl vælge Vindegade køreskole!
Tina er en utrolig dygtig og erfaren kørelærer, der forklarer teorien grundigt og sørger for, at man er godt forberedt. Hun er altid klar til at svare på spørgsmål uanset, om det er under teoriundervisningen eller i køretimerne.
Tinas tilgang sikrer en god og effektiv læring, som virkelig kan anbefales!

Utrolig fantastisk og betryggende oplevelse
Utrolig fantastisk og betryggende oplevelse
Jeg har valgt og tage mit kørekort hos Vindegade Køreskole og det har 120% været det rette valg Tina er den dygtigste Kørelære du kan finde der ude hun er en fantastisk kvinde med godt humør og er 100% engageret i hendes arbejde meget tålmodig og imødekommende og virkelig sød kan helt klart anbefale at tage dit kørekort hos Vindegade Køreskole vis du ønsker en fantastisk kørelærer og en rar og betryggende oplevelse tusind tak Tina for en mega fed oplevelse 😁❤️

Antwort von Vindegade Køreskole
Umoden opførsel og grisk forretning
Kørelærer Tina udviser umoden opførsel, og irettesætter elever på en upassende måde, og formår ikke at håndtere kritik af dette. Jeg vil fraråde denne køreskole. Desuden er deres betalingsmetoder tvivlsomme, hvilket er et stort red flag.

Antwort von Vindegade Køreskole
Tina er en virkelig sød og engageret…
Tina er en virkelig sød og engageret kørelærer, der forstår at skabe et trygt stedt tage kørekort. Teori undervisningen forgår i små hold, hvor der er plads til pauser med hygge og Tinas dejlige hjemmebag. Tina er rigtig godt til at undervise så alle kan være med og der er god plads og tryghed til at stille spørgsmål.
Tina er utrolig sød og nem at snakke med. Hun er altid tålmodig og hjælpsom, og hun har virkelig gjort mig tryg bag rattet. Det har været en stor fornøjelse at køre hos Tina og jeg kan klart anbefale Vindegade Køreskole til alle som ønsker et sjovt og trygt sted at tage kørekort!!

En fantastisk kørerlærer!
Jeg tog mit kørekort hos Tina i Vindegade Køreskole - det var det helt rigtige valg! Tina er både sød, sjov og en virkelig dygtig kørelærer som havde massere af tålmodighed og hun fik mig tilmed til at føle mig tilpas bag rattet. Tina er klart det rigtige valg, hvis du skal tage kørekort i Odense :-)

Antwort von Vindegade Køreskole
En utrolig rar og tryg oplevelse har…
En utrolig rar og tryg oplevelse har det været at tage kørekort hos søde Tina.
Tina er utrolig tålmodig, sød og har generelt være så rar at tage mit kørekort ved.
Udover den bedste kørelærer som man kunne ønske sig, sørger Vindegade køreskole også for nogle små og mega hyggelige hold, som helt klar er et kæmpe plus.
Jeg vil varmt anbefale Vindegade køreskole til alle, som ønsker en rar og rolig oplevelse, første gang man skal begive sig ud i at køre bil:)
Tusind tak for dig Tina❤️

Antwort von Vindegade Køreskole
Tina er Odenses bedste kørelærer!
Forud for at jeg startede på at tage kørekort hos Vindegade Køreskole, havde jeg troet, at det at tage kørekort ville blive forbundet med stor nervøsitet, bekymring og ondt i maven. Realiteten blev dog en helt anden, for Tina er en menneskekender og fik med sin pædagogiske facon mine nerver helt i ro. Tina hjalp mig til at sænke forventningerne til, hvor "godt" man skal køre til sin første køretime - og hun har et utroligt flair for at hjælpe en igennem trafikken, hvad end det er koblingspunktet, gearskift eller krydstagene, at det driller med. Det har været en helt igennem tryg oplevelse at tage kørekort hus Tina, lige fra første teoritime, til første køretime, til at turde give den gas på glatbane og ikke mindst i forberedelsen til køreprøven. Jeg har følt mig rigtig godt klædt til både teori- og køreprøve, og jeg kunne ikke have haft en bedre, hyggeligere eller mere afslappet oplevelse med at tage kørekort end jeg har haft med Tina som min kørelærer. Hun har mine varmeste anbefalinger!

Kæmpe anbefaling
Vindegade køreskole
Hvis du ønsker en kørelærer der går op både undervisning og personlig udvikling, vil jeg helt klart anbefale Vindegade Køreskole.
Tina er en helt fantastisk person, der udover at være en sindssygt dygtig kørelærer er et menneske der for alt i verden ønsker succes, til hvem end hun møder på sin vej.
Min nervøsitet blev meget hurtigt brudt, og bilen blev pludselig ikke så farlig efter vores første køretur sammen.
På mit kørehold var vi blot 9 elever, og det var klart en fordel. Man kendte sine "klassekammerater", og var ikke bange for at stille spørgsmål. Tværtimod.
Tinas sprudlende personlighed gjorde den ellers kedelige teoriundervisning interessant.
Og jeg så altid frem til en god køretur med Tina.
Jeg vil derfor virkelig anbefale Vindegade køreskole!
- Benedikte

Ovenud tilfreds!!!
Tina har været den bedste kørerlærer man kunne forestille sig!
Jeg har haft fornøjelsen af Tina i lang tid da kørekortet trak ud pga corona og at jeg fik et barn i mellemtiden. Hun har været rigtig god til at lære fra sig og skabe tryghed omkring at være ny bag rettet. Tina har rigtig meget omsorg for sine elever og stiller altid med kage til teori undervisningen og højt smittende humør. Vil varmt anbefale Tina både her men også til alle jeg kender der skal i gang med kortet.

Dejlig kørelærer
Tina er virkelig en dygtig kørelærer, der altid er hyggelig at være sammen med og gør at man føler sig tryg ved at skulle lære at køre i trafikken:) jeg nød at tage kørekort hos hende og bestod det hele i første omgang👍😊

Danmarks værste kørelærer i Vindegade
Jeg står her og er igang med mit kørekort hos ( indehaver ) Tina Jensen køreskolen i Vindegade, og det er nu over 2 måneder siden jeg har været ude og køre, og skule havde været på glatbane her i går, men kunne ikke komme med da jeg var blevet syg. Så får jeg af vide af ( indehaver ) Tina Jensen at jeg skal beatle 2200kr. for en ny glatbane, altså det så frækt.. Er så igang med at finde ud af om jeg kan skifte køreskole, da glatbane næste gang vil være om 2-3 måneder. Hvilket jeg ikke kan vente på da jeg står her og mangler ekstra køretimer og begge prøver. Virkelig den dårligste køreskole i hele Danmark. :(((

Vindegade.dk vil DIG
Fantastisk undervisning og en kørelærer der vil DIG! Super meget for pengene da jeg skulle generhverve kørekort, samt bedre forståelse for mere økonomisk kørsel.👌

Antwort von Vindegade Køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.