Unternehmen hat geantwortet
Jouw reis tot een succes! LETS GO 🚀 Dé specialist in cinewalls en interieurdesign. Ontsnap aan de chaos met strakke en stijlvolle oplossingen. Een perfect samenspel van modern design en functionaliteit, met warme LED-verlichting, zwevende consoles en verfijnde details die zorgen voor een luxe uitstraling. Een ideale toevoeging aan jouw interieur, waar elegantie en comfort samenkomen.
Rotterdam , Niederlande
Geweldige klantenservice! Snel, efficiënt en fijn contact. Aanrader voor toekomstige bestellingen. Daan is een topper!

Antwort von Vistawalls
3 fijne vakmensen die bij je thuiskomen om de cinewall bij je te komen maken. Volledig ontzorgd. Ze maken dit zo netjes en precies met het gevoel alsof het hun cinewall is. Het ziet er prachtig uit! Ze dekken alles netjes af en daarna pakken ze zelf de poetsdoek om alles weer schoon te maken.

Antwort von Vistawalls
Door Vistawalls is een ‘plafondeiland’ boven ons kookeiland aangelegd met ledstrip en ingebouwde spots. Ik kan niets anders zeggen: Vistawalls levert perfect werk af tot in detail. En ze laten de werkplek nog netjes achter ook. We zijn zeer tevreden

Antwort von Vistawalls
We zijn bij meerdere bedrijven geweest en uiteindelijk bij Vistawalls besteld omdat zij zeer goede recensies hebben. Zeker geen spijt van. De mannen werken netjes en niet gehaast. Zo hebben wij ruim een week na opdracht een hele mooie cinewall in onze woonkamer. We zijn er erg blij mee.

Antwort von Vistawalls
Vistawalls heeft een hele mooie haardmeubel op maat voor ons gemaakt. Het resultaat is volledig na tevredenheid opgeleverd. Op eigen initiatief zijn de kabels weggewerkt wat een zeer mooi eindresultaat oplevert. 5 sterren dik verdiend

Antwort von Vistawalls
Zoek niet verder! De service van Vistawalls is geweldig. Ze communiceren snel en ze denken met je mee.
De cinewall die ik wilde staat niet op de website.
Ik stuurde hen een foto van een cinewall, die ik ergens op internet had gezien. Ik kreeg snel een reactie terug, dat ze aan mijn verwachtingen konden voldoen.
Wij zijn zeer tevreden. Nogmaals dank voor deze mooie prestatie!

Antwort von Vistawalls
De cinewall is perfect afgewerkt ter plaatse altijd goed overleg niks was teveel gevraagd ,een echte aanrader ,en als het klaar was ook nog is goed opgekuist en alles proper achter gelaten kortom hardwerkende gasten beleefd en zeer meedenkend om uw droomwall te realiseren ik ga dit nog veel verkondigen en aanbevelen bedankt vistawalls.

Antwort von Vistawalls
Wat een prettig bedrijf. Communicatie vrijwel altijd binnen een half uur reactie.
Meedenkend in wat we aan wensen hadden. Financiële afwikkeling netjes.
Dag van plaatsen keurig in overleg. Hou rekening met langer doorwerken want het zal af zijn in 1 dag.
Werkzaamheden. Vakkundig en snel. We hebben er voor gekozen om zelf te schilderen maar is schilder klaar opgeleverd. Geheel naar afgesproken wens en rekening houdend met de (on) mogelijkheden. Al met als erg tevreden .

Antwort von Vistawalls
Ontzettend blij met onze cinewall, binnen 1 dag klaar, jongens werkte netjes.
Verstand van wat ze deden, vriendelijk en toen alles klaar was, hebben ze alles opgeruimd.
Als we 10 sterren konden geven, deden we dat..
Super tevreden.. !

Antwort von Vistawalls
Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Dit is compleet volgens verwachting.

Antwort von Vistawalls
Tevreden! Wij hebben een mooi tv meubel ontvangen, we kregen goede service en hadden fijn contact met de jongens van Vistawalls.👍

Antwort von Vistawalls
Vandaag is er een koof met inbouwspotjes geplaatst.
Super mooi geworden!
Bedrijf reageert snel en beleefd.
Als je vragen hebt dan word daar ook netjes op geantwoord of meegedacht.
Ook de planning is snel, we hebben niet lang hoeven wachten tot ze kwamen plaatsen.

Antwort von Vistawalls
Prachtige cinewall geplaatst. Communicatie liep eventjes stroef maar dit was snel opgelost. Top werk geleverd!

Antwort von Vistawalls
Jongens waren netjes op tijd , snel en behulpzaam . Van te voren eerst alles aan de kant gezet, daarna alles afgeplakt. Werken nauwkeurig , gaan ook goed onderling met elkaar in overleg . Zou het iedereen aan bevelen . Ze leveren top kwaliteit.

Antwort von Vistawalls
Very happy with the beautiful new cinewall! Efficient and professional team.
Vandaag is onze cinewall geplaatst. Volgens afspraak kwamen de heren op tijd en hebben zij binnen 1 dag onze nieuwe cinewall geplaatst. Ze vertrokken pas toen alles was aangesloten en functioneerde. Wij zijn erg blij met het resultaat! Zeker een aanrader.

Antwort von Vistawalls
Een bijzondere goede ervaring met deze mannen. In 1 dag een super mooie cinewall gebouwd en gestucte . Alles in overleg en telefonisch ook ongelooflijk sympathiek en behulpzaam. Daar kunnen heel wat bedrijven van leren. Ik ga jullie in ieder geval aanbevelen en geloof mij ik heb zelf een bedrijf en heel kritisch! Heel succes en misschien nog een keer tot ziens 👍

Antwort von Vistawalls
Gisteren is er bij ons de cinemawall geplaatst en het ziet er geweldig uit.
De 2 kerels die de cinemawall kwamen plaatsen waren vriendelijk en hulpvaardig.
Zeker een aanrader.
Angelo & Jacqueline

Antwort von Vistawalls
Wat een geweldige ervaring! Ik heb bizar weinig betaald voor een cinewall die helemaal naar wens is. Verder was de communicatie top en ook met de installateurs die wouden alles naar wens bespreken met mij van te voren. Ik zou Vistawalls dus zeker aanraden!!

Antwort von Vistawalls
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.