VuurSfeerhaard Bewertungen 856

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen in de showroom door Alex elke punt werd besproken en ook bij elk dingetje kregen wij advies dit vonden wij erg fijn als onwetende is dit erg handig. Na ondertekenen van de offerte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed contact gehad met robin aan de voorzijde, snel tot een deal gekomen. Amper 2 weken later geplaatst door 3 harde werkers conform afspraken. Zeer tevreden over dit bedrijf!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede service, heel mooi eindresultaat, ze waren enorm meedenkend met hoe we het wilden hebben en hoe het geregeld kon worden in ons nieuwe huis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Naast een mooie en betaalbare sfeerhaard, was de communicatie erg prettig en de garantie van 5 jaar De meeste bedrijven geven een garantie max 3 jaar

1. Fachhandel für Kaminöfen
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Über VuurSfeerhaard

Vom Unternehmen geschrieben

Het nieuwe model sfeerhaard Monaco

van hoge kwaliteit voorbereid en gemaakt met de meest zuinige en duurzame technologie, dat er voor zorgt dat de vlammenspel net op een klassieke open haard lijkt, waar je eindeloos van kan genieten met een gezellige sfeer in huis. Waar je hart een verwarmend gevoel van krijgt. De sfeerhaard Monaco is te bedienen met een afstandsbediening, heeft 5 helderheidsniveau’s en 3 verschillende vlam kleuren; oranje, blauw + oranje en blauw.

✓ Cinewall

Een cinewall gecombineerd met een elektrische sfeerhaard geeft een complete luxe uitstraling aan uw woonkamer. De ideale combinatie is een Cimawall met een sfeerhaard. Onze zuinige en duurzame sfeerhaarden zorgen er voor dat deze perfect in een cinewall geplaatst kunnen worden. Goed om te weten is dat onze elektrische sfeerhaarden extra veilig zijn in iedere wand omdat ze niet voorzien zijn van een warmte element wat overigens erg schadelijk en gevaarlijk kan zijn. Een echte blikvanger in jouw woonkamer? Kies dan voor een cinemawall in combinatie met een elektrische sfeerhaard!

✓ Installatie

Een van de grootste voordelen van een elektrische sfeerhaard is het installatie en gebruiksgemak. Bij een klassieke open haard of een gashaard moet je een complex rookkanaal aanleggen wat niet het geval is bij een elektrische sfeerhaard! De elektrische haard heeft slechts een stopcontact nodig. De werking is simpel, stop de stekker in het stopcontact, pak de bijgeleverde afstandsbediening bij de hand, en zet direct de vlammenspel aan. Dit doe je met een eenvoudige druk op de knop. Installeer en geniet van een meerwaarde in jouw woon belevenis!

✓ 5 jaar garantie

Goed om te weten! ook bieden wij op al onze elektrische sfeerhaarden 5 jaar uitgebreid garantie aan zodat u eindeloos er van kan genieten en niet voor een korte duur!

✓ Prijs

Onze prijzen zijn gegarandeerd de aller laagste van de Benelux! Wij hebben een directe contact met de fabrikant waardoor wij kunnen zorgen dat de prijzen zo laag mogelijk zijn. Geen tussenpersonen maar direct van uit de fabriek naar de klant toegeleverd!

✓ Levering

In regel geld, voor 16:00 besteld = volgende werkdag gratis in huis gratis bezorgd. De elektrische sfeerhaard is niet de makkelijkste of de lichtste product om te vervoeren. Wij maken gebruik van een betrouwbare en gepersonaliseerde vervoersbedrijf waar wij samen mee werken. De levering word erg zorgvuldig en nauwkeurig gedaan waardoor u ook ruim van te voren op de hoogte word gesteld indien wij komen afleveren! U krijgt altijd een live Track & Trace per e-mail op de zelfde dag van afleveren zodat u exact kan inzien wanneer en hoelaat de vervoerder jouw sfeerhaard komt afleveren.

BEKIJK SFEERHAARDEN

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Hele goede service

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren was het eindelijk zover

Gisteren was het eindelijk zover. Onze cinewall werd geplaatst met de Milan sfeerhaard. De mannen kwamen rond 09.15 binnen en begonnen direct met het verplaatsen, afplakken en afdekken van meubels. Ik heb zelden mannen zo hard zien werken. Rond 21.15 was de cinewall klaar, alles opgeruimd en vuil meegenomen. We zijn echt dolblij met onze wall en raden echt iedereen dit bedrijf aan. Toppers zijn jullie, van het klantencontact tot de uitvoering aan toe.
Mike en Patricia de Jong
Waddinxveen

21. April 2026

Erg blij met de aankoop

De meeste bedrijven geven een garantie max 3 jaar

22. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met het eindresultaat

Na ondertekenen van de offerte werd er een datum afgestemd de heren waren netjes en georganiseerd iedereen had zo zijn taak en binnen een aantal uren stond de cinewall strak gestuced helemaaal happy met het eindresultaat!

Dankjewel heren van Vuursfeerhaard en uiteraard ook Alex voor al je hulp toppers

18. April 2026

Prachtige Cinewall

Wij zijn super tevreden met het eindresultaat! Hakan van de firma Kaan die de montage deed heeft super werk afgeleverd! Alles is naar onze wens gemaakt!

11. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De deal was snel gesloten

De deal was snel gesloten. Een Cinewall met sfeerhaard voor een goede prijs en de installatiedatum op korte termijn. De communicatie was vlot en zeer prettig. De Cinewall werd in één dag geplaatst door 3 hard en netjes werkende mannen. Het resultaat is fantastisch.

15. Jänner 2026

cinewall met 4 nisjes en sfeerhaard

Vandaag is onze cinewall geplaatst. Vooraf fijn contact. Alles liep zoals beloofd. Dag zelf waren de mannen netjes optijd en bespraken elke stap of het naar wens was als ze het op de aangegeven manier zouden plaatsen. Netjes te werk gegaan en strak opgeleverd!

9. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met mijn cinewall

Super blij met mijn cinewall.
Werd prettig geholpen bij Vuursfeerhaard in Zutphen.
Alles binnen een dag geplaatst door zeer vakkundige lui.
Ze denken graag met je mee en overleggen alles voordat ze iets doen.
Zeker een aanrader.

5. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

plussen en minnen

Behulpzaam in het kiezen van de juiste cinewall en mooi eindresultaat. Echter de plaatsing door ingehuurde vakmannen en afhandeling van klachten laat te wensen over. Een mail gestuurd met feedback naar het bedrijf, hopelijk gaat het in de toekomst beter.

9. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering duurt maanden

Maanden moeten wachten op mijn levering. Elke keer weer de belofte dat de sfeerhaard in stock is en verstuurd wordt. Nooit ontvangen en dus de bestelling na maanden wachten geannuleerd. Terwijl de website een snelle levering beloofd

3. Februar 2026
VuurSfeerhaard-Logo

Antwort von VuurSfeerhaard

Hi Noor,

Dank voor het delen van je ervaring. We willen hier graag op reageren, omdat dit beeld niet overeenkomt met onze administratie.

Wij hebben geen bestelling van u kunnen terugvinden. Mocht er sprake zijn geweest van een product in pre-order, dan communiceren wij dit altijd vooraf per e-mail én vermelden wij dit duidelijk op de productpagina. In dat geval informeren wij klanten actief over de levertijd en eventuele wijzigingen.

We vinden het jammer dat u ons hierover niet eerst heeft benaderd. We helpen klanten altijd graag om onduidelijkheden op te lossen voordat dit tot frustratie leidt.

Mocht u van mening zijn dat er toch een bestelling bij ons geplaatst is, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we dit samen kunnen bekijken en verduidelijken.

Lisa van Harte
Vuursfeerhaard

Top eindresultaat

In de showroom fijn geholpen, zijn meedenkend in wat jij wilt en wordt er samen gekeken naar wat de klant precies wilt.
Positief verrast hoe snel het gerealiseerd kon worden.

3 vakmensen aan het werk geweest hier die luisteren naar jouw wensen hoe we de
Sinewall wilde hebben (details).

Gaan pas weg als alles klaar is, ruimen alles keurig op geen rotzooi achter gelaten.

Heel mooi eindresultaat precies hoe wij het wilde hebben.

Volgende dag nog een berichtje gekregen van het bedrijf of alles naar wens is geweest.

Zeker een aanrader om hier te bestellen fijn bedrijf.

27. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

VERY dissapointing

The installation itself looks fine, but the overall experience was VERY disappointing.

The company “forgot” our confirmed booking — the agreed date and time was confirmed at least three times, including the day before. Despite this, when they came a week later, the team still arrived very late (after 11:30am - we were told between 9 -10am - this delay caused them to finish at 20:00 and rush the clean up due to wanting to leave), which disrupted our day and caused them to rush and not pay attention to important details.

Plastering was sprayed all over our walls and outside on our pavinf infront of our door (White marks were left all over our entrance.), including a feature wall, and not wiped off. We were told to clean it after a few days (this was their job to do immediately actually), but it does not come off and now needs scraping and repainting (again, this is a feauture wall).

The rubbish they were supposed to dispose of was left behind for us to remove, including the torn box (which we should have been able to keep due to the warranty, full of waste. Items we paid for were also left behind in the box without explanation. So, technically if they did their job and took the waste, we would not have gotten it.

While we are accommodating people, the workers asked my wife twice to make them coffee while we were extremely busy, which was uncomfortable and disrespectful.

Although the installation itself is fine, the poor communication, lack of professionalism, and mess left behind made this a very unpleasant experience. I regret paying in full upfront and would not have chosen this company had I known this would be the outcome.

11. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Haardje snel ontvangen en in goede orde, hij werkt prima en ziet er mooi uit, alleen zijn de vlammen niet helemaal zoals het op de site staat. Maar het ziet er gezellig uit, dus ik ben er blij mee.

8. Jänner 2026

Een aanrader!

Snelle plaatsing, goede communicatie zowel voor als na verkoop. Houd zich aan alle afspraken en vooral: prachtige cinewall met sfeerhaard. Een eyecatcher in onze woonkamer.

27. November 2025

Superblij

Superblij met onze mooie haard.
Sneeuw buiten en binnen een hele mooie haard. We zij blij dat we jullie website hebben bezocht en deze haard hebben uitgekozen. Top!

6. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr