VitaDier | Voedingsdeskundige Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed geholpen door diyenne. Laatste nest veel problemen gehad met 2 pups die achter bleven in de groei, en spijsverterings problemen hadden. Speciaal voeding en supplementen programma me... Mehr ansehen

1. Ernährungsberater
  2. Tierarzt

Vom Unternehmen geschrieben

VitaDier is dé voedingsdeskundige voor honden, katten en paarden. Wij bieden persoonlijk voedingsadvies op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw dier. Of het nu gaat om het verbeteren van de gezondheid, het ondersteunen van de spijsvertering, het verhogen van de energie of het aanpakken van allergieën en klachten — VitaDier helpt met deskundig en praktisch advies. Wij kijken naar het totaalplaatje en stellen een voedingsplan samen dat perfect aansluit bij jouw dier en situatie. Met een focus op natuurlijke voeding, balans en welzijn zorgen wij ervoor dat honden, katten en paarden optimaal kunnen presteren en zich gezond voelen. VitaDier staat voor persoonlijke begeleiding, kennis en resultaatgerichte aanpak.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zeer uitgebreid advies

Diyenne heeft een heel mooi voedingsadvies gemaakt, heel uitgebreid en met uitleg over het hoe en waarom. Helaas heb ik een moeilijke eter, maar ook daar helpt ze mee met tips en andere voerkeuzes. Heel erg fijn contact. Het is nog te kort geleden om over fysieke en mentale veranderingen bij mijn paard iets te kunnen zeggen. Dat zal de tijd uit moeten wijzen, maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt.

14. April 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Dank je wel voor je mooie review!

Ik vind het fijn om te lezen dat je mijn voedingsadvies als uitgebreid en duidelijk hebt ervaren, en dat de uitleg over het hoe en waarom je helpt om er goed mee aan de slag te gaan.

Ook bij een moeilijke eter denk ik graag met je mee, dus fijn dat mijn tips en alternatieve voerkeuzes je daarbij ondersteunen.

Dank je wel ook voor het prettige contact en je vertrouwen.

Het is heel begrijpelijk dat het nog te vroeg is om iets te zeggen over veranderingen bij Doeke. Ik heb er vertrouwen in dat we samen op de goede weg zitten en dat de tijd daarin zijn werk zal doen.

Vriendelijke groet,

Een blij gezond hondje

Mijn hondje was op jonge leeftijd erg ziek, woog nog de helft en kon amper op zijn pootjes staan. Na vele bezoeken aan de dierenarts, een kijkoperatie, vele soorten voeding, antibiotica en pilletjes verder wist de dierenarts het ook niet meer. Toen rade iemand mij aan om naar vita dier tegaan. Ze trok vanalles van de plank en ik proberen. Niet te geloven maar hij knapte op en Benno is nu een blij hondje van 11 jaar oud!!!

24. März 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wauw, wat een prachtig bericht om te lezen Corma! Ik krijg er echt even kippenvel van. Ik herinner me de zorgen om Benno nog als de dag van gisteren; het is ontzettend hartverwarmend om te horen dat hij, na zo’n ongelooflijk zware start, inmiddels een vrolijke senior van 11 jaar is. 🐾

Dit is precies waarom ik doe wat ik doe: net zo lang zoeken tot ik een manier vind om een dier weer te laten stralen, ook als het even onmogelijk lijkt. Bedankt dat je destijds het vertrouwen in mij stelde en dat je dit succesverhaal deelt.

Geef Benno een welverdiende knuffel van me!

Liefs,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er wordt een eerlijk advies gegeven

Er wordt een eerlijk advies gegeven, zeker aan te raden!

21. März 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Bedankt voor deze mooie review Astrid! Wat fijn om te horen dat ons advies waardevol voor je was. We vinden het belangrijk om eerlijk met onze klanten mee te denken, dus het is geweldig dat dit zo positief is ervaren. Graag tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies bij diervoeding!

Diyenne heeft heel fijn geholpen bij het vinden van het juiste voer voor onze beagle Jimmy. Hij had vaak problemen met zijn ontlasting, maar op Diyenne haar advies hebben we een andere brok gekozen. Zijn ontlasting werd snel beter en we zijn er erg blij mee!

19. Juni 2025

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat ontzettend leuk om deze review te lezen Wesley! Ik vond het erg fijn om jullie te mogen helpen met de zoektocht naar het juiste voer voor Jimmy.

Niets is fijner dan te horen dat de overstap naar de nieuwe brok zo snel heeft geholpen en dat het nu een stuk beter gaat met zijn ontlasting. Geef Jimmy een dikke knuffel van mij.

Goed advies gekregen!

Dankzij Diyenne heeft een vriendin van mij heel goed advies gekregen voor goede voeding van haar kat!!
Vanaf kitten af aan heeft ze voer uit de supermarkt gekocht en daar leek niks mis mee, totdat haar kat ineens last kreeg van dunne ontlasting en een doffe vacht Kortom hij leek een stuk minder happy te worden:(
Diyenne legde uit, dat in supermarkt voer veel koolhydraten en weinig dierlijke eiwitten zitten. Ook dat het vaak veelste zout is. En dat het er eigenlijk op neerkomt dat je, je kat iedere dag "fast food" te eten geeft.
Op goed advies van Diyenne geeft zijn baasje nu voer waar wel veel dierlijke eiwitten in zitten en bijna geen vulmiddelen. En heeft Jip een mooie glanzende vacht en geen buikpijn meer:))

19. März 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend leuk bericht om te lezenJessica! Hartelijk dank voor het delen. Ik vond het fijn dat ik je vriendin (en natuurlijk Jip!) heb kunnen helpen. Het is een wereld van verschil als een kat de juiste bouwstoffen binnenkrijgt, en het doet me goed te horen dat Jip weer lekker in zijn vel zit en een glanzende vacht heeft. Geef hem een dikke aai van mij!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat onze 2 katten kale plekken kregen…

Nadat onze 2 katten kale plekken kregen zijn we met vitadier in contact gekomen voor ander voer. Nu gaat het al veel beter en het haar groeit terug.

19. März 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend fijn bericht om te lezen Ramon! We zijn ontzettend blij dat het herstel van jullie twee katten zo goed doorzet en dat de vacht weer mooi teruggroeit. Bedankt voor het vertrouwen in ons advies en ons voer. Geef ze een dikke knuffel van mij!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vitadier, met recht een aanrader!

Zeer deskundig advies na analyse van onze hond met serieuze voedselallergie. Nooit gedacht dat hij zo zou opknappen van het geadviseerde en geleverde voer nadat hij al jaren op voer van dierenarts stond, maar al die tijd geen happy indruk maakte en een doffe vacht had. En happy hond = happy baasje!
Een aanrader dus!

18. März 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Bedankt Mirranda voor deze mooie review! Het is een groot compliment dat ik heb mogen helpen na zo’n lange zoektocht. Een analyse bij een serieuze voedselallergie is vaak een complexe puzzel, maar het resultaat — een glanzende vacht en een vrolijke hond — is waar ik het voor doe. Inderdaad: een happy hond is een happy baasje! Geniet van je vitale maatje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd een vriendelijk en deskundig…

Altijd een vriendelijk en deskundig advies.
Ga zo door.

5. Februar 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Bedankt voor het mooie compliment Annewien! Fijn om te horen dat mijn adviezen als deskundig en prettig worden ervaren. Dat is precies waar VitaDier voor staat. Ik blijf me met veel plezier inzetten voor het welzijn van jouw dieren!
Lieve groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vitadier heeft het beste met onze…

Vitadier heeft het beste met onze trouwe viervoeters voor en een passend voedingadvies gegeven. Vooral onze Lana knapte zienderogen op en Prins heeft ook geen jeuk meer.

8. November 2025

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend fijn bericht Peter! Niets is vervelender dan je hond te zien krabben van de jeuk, dus ik ben ontzettend blij dat Prins daar nu eindelijk vanaf is. En dat Lana ook zo zienderogen is opgeknapt, is de kers op de taart. Dáár doe ik het voor! Bedankt voor het vertrouwen in VitaDier en geef Lana en Prins een dikke knuffel van mij.
Hartelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn 2 Australian Labradoodls zijn erg…

Mijn 2 Australian Labradoodls zijn erg gevoelig voor kip en rund, en de witte hond kan niet tegen te veel koper in het voer, want dan verkleurt haar vacht! Uiteindelijk met het goede advies van Diyenne de juiste brokken kunnen vinden!

1. November 2025

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend mooi compliment Marja! Juist bij honden met specifieke gevoeligheden, zoals een reactie op koper of allergieën voor rund en kip, is het een puzzel die ik heel graag oplos. Het is fantastisch om te horen dat we de juiste balans hebben gevonden en dat de vacht van je witte Doodle nu ook weer straalt. Bedankt voor het vertrouwen in VitaDier! Een dikke knuffel voor Bindi en Lilly!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deskundig en betrokken advies!

Ik heb veel rescue dieren en of het nu om verwaarloosde paarden, honden, katten, varkens en zelfs cavia's gaat, Diyenne heeft me enorm op weg geholpen met advies over de juiste aanpak en voeding.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een prachtig compliment Let! Ik heb enorm veel bewondering voor het werk dat je doet met al je rescue-dieren. Of het nu een paard is of een cavia; elk dier verdient een eerlijke kans en de juiste nutritionele ondersteuning om weer aan te sterken. Het is een eer dat ik mag meedenken in de aanpak voor jouw bijzondere en diverse groep dieren. Dankjewel voor het vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met vitadier heeft mij…super geholpen.

Mijn ervaring met vitadier heeft mij laten inzien dat supplementen een goede aanvulling kan zijn op de voeding. Vitadier heeft mij goed geholpen met passende voeding en smaakvolle voeding voor mij oudere hond.
Lian

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een prachtig compliment Lian! Juist voor de 'senioren' kan de juiste voeding en een gericht supplement het verschil maken tussen alleen maar ouder worden en écht vitaal blijven. Ik ben ook ontzettend blij dat we jouw Holly weer met smaak hebben kunnen laten eten. Bedankt voor het vertrouwen in VitaDier en een dikke knuffel aan Holly!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb 2 chronisch zieke katten en…

Ik heb 2 chronisch zieke katten en dankzij voedingsadviezen van VitaDier is het redelijk onder controle en is het overgeven een stuk minder. Blij dat ze weer terug is.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat ontzettend fijn om te horen dat het met je twee katten weer de goede kant op gaat Jeannette! Chronische klachten vragen om veel geduld en precisie, dus ik ben erg blij dat het overgeven door de nieuwe voedingsadviezen nu een stuk minder is. En bedankt voor het warme welkom terug; ik heb het ook gemist om weer voor jullie klaar te staan! Geef ze beide een voorzichtige knuffel van mij.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je hond heeft overgewicht! En dan?

Je kent het wel. Kom je bij de dierenarts en krijg je te horen dat je hond toch echt te zwaar is.
Hoe ga je dit oplossen?
Ik heb Diyenne van Vitadier benaderd en het probleem voorgelegd.
Diyenne heeft toen een calorie berekening gemaakt en een rantsoen advies gemaakt in het voedingsritme van onze hond.
En dat werkte!
Binnen 6 weken was ze al een belangrijk deel van haar overgewicht kwijt en 6 weken later was ze keurig op haar gewicht.
Maar door de aanpak en het voor haar bekende voedingsritme, ging het bijna vanzelf. Geen hongerige blikken of een schooiende hond.
Kortom, herken je dit, ga niet lopen tobben en neem contact op met Vitadier.

25. August 2025

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend mooi compliment Theo, bedankt voor deze uitgebreide review! Ik vond het erg fijn om met jullie mee te kijken.

Het is geweldig om te horen dat Sasha nu weer keurig op haar gezonde gewicht is. Dat het proces zonder 'hongerige blikken' of schooien is verlopen, is precies waar we met VitaDier naar streven: een vitaal dier dat lekker in haar vel zit, zonder dat het een strijd wordt voor de eigenaar.

Geef Sasha een dikke knuffel van mij en geniet van jullie wandelingen samen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met kundig en passend…

Super blij met kundig en passend voedings-advies voor onze Maui( kat) en aan de hand van filmpjes kon ze zien wat er aan de hand was en daar passend advies in geven,.. fijne lieve vrouw dat ook nog eens

14. Jänner 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend lieve woorden Sandra, dankjewel! Ik vond het heel fijn om met jullie en Maui mee te kijken.

Juist door de filmpjes kreeg ik een goed beeld van de situatie, waardoor we het advies echt konden afstemmen op wat Maui nodig had. Geweldig om te horen dat het advies zo goed passend is gebleken.

Geef jullie lieve Maui een dikke knuffel van mij!

Labradoodle pup Happy doodle Happy 🐕‍🦺

Toen onze Labradoodle pup Happy bij ons kwam, zochten we de beste start qua voeding. Zo kwamen we terecht bij Diyenne van VitaDier. Zij adviseerde een hoogwaardige combinatie van brok en vers vlees, specifiek afgestemd op een opgroeiende pup.

Omdat Happy onze eerste hond is, hadden we veel vragen. Het fijne aan VitaDier is dat je altijd terecht kunt voor eerlijk advies. Waar we bij de dierenarts soms het gevoel hadden dat de verkoop van 'fabrieksmerken' centraal stond, kijkt Diyenne echt naar wat het dier nodig heeft. Ook op het gebied van gezondheid en preventie denkt ze mee; zo adviseerde ze ons over titeren in plaats van standaard vaccineren, en gaf ze helder advies over vlooien- en tekenbehandelingen.

Zelfs bij praktische zaken zoals Happy’s gewicht hielp ze ons uit de brand. We kwamen er samen achter dat we onbewust een hele extra maaltijd aan beloningen gaven! Dankzij haar inzicht krijgt Happy nu precies wat ze nodig heeft en is ze fitter dan ooit. Wij zijn ontzettend blij met de hulp van VitaDier – Happy is nog steeds écht Happy!

Bastiaan

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Bastiaan, ontzettend bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat een plezier om te lezen dat het zo goed gaat met Happy.

Het is precies mijn doel met VitaDier: kijken naar wat de hond als individu écht nodig heeft, of het nu gaat om de juiste balans tussen brok en vers vlees of om bewuste keuzes rondom gezondheid zoals titeren en parasieten. Die 'onbewuste extra maaltijd' aan beloningen is een klassieker, maar juist door dat samen te ontdekken, hebben we Happy de beste start kunnen geven.

Heel fijn dat jullie je zo gesteund voelen in dit proces als eerste hondeneigenaren. Geniet van jullie fitte en vrolijke Labradoodle!

Eindelijk gevonden!

Er werd naar mij geluisterd, en het advies was echt op maat!

Ook achteraf kon ik nog contact opnemen.

Het Aanbod is heel divers en de prijs klopt voor wat je krijgt.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat fijn om te lezen dat je je echt gehoord voelde Jeroen; dat is voor mij de basis van elk goed advies!

Ik vind het belangrijk dat een plan niet alleen op papier klopt, maar ook in de praktijk werkt. Daarom is die nazorg — even contact houden over hoe het gaat — voor mij heel vanzelfsprekend. Ontzettend bedankt voor het mooie compliment over de prijs-kwaliteitverhouding en het diverse aanbod.

Je weet me te vinden als je in de toekomst weer even wilt sparren over de voeding van jullie asieldieren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen onze levi maar met darmklachten…

Toen onze levi maar met darmklachten bleef tobben via vrienden doorgestuurd naar vitadier. Hier werd er naar de problemen geluisterd en gekeken. En door de goede voeding en alle goede hulp van vitadier is hij van al zijn problemen af! Echt een super bedrijf en de eigenaresse weet waar ze het over heeft.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Wat een ontzettend fijn bericht Patricia! Ik ben ontzettend blij voor jullie (en natuurlijk voor Levi) dat hij eindelijk van zijn darmklachten af is.

Darmproblemen kunnen zo’n grote impact hebben op het welzijn van een hond, dus het is geweldig om te horen dat de juiste voeding en aanpak het verschil hebben gemaakt. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over VitaDier.
Geef Levi een welverdiende knuffel!
Liefs, Diyenne - VitaDier

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn paard mocht weer paard zijn.

Mijn paard mocht beginnen aan zijn langdurige herstel van zijn maag. Door het vlotte en deskundige advies werd elke week een stukje beter en mocht binnen 2 jaar mijn paard helemaal volledig hersteld zijn van zijn 3e graad maagzweren. Het was een hele intensieve zoektocht maar ze heeft mij nog geen enkel moment het gevoel gegeven dat ik er alleen voor stond. Werkte het niet, bleef ze net zo lang doorzoeken tot we iets hadden wat wel werkte. Dankzij haar mocht mijn paard echt weer langzaam paard zijn. Genieten van mooie hoge gras en verantwoorde voeding die speciaal voor hem afgestemd was. Zo konden wij zelfs na een hele tijd weer opnieuw trainen voor de wedstrijden en was mijn trouwe maatje weer in super top conditie! Ik ben haar nog zeker elke dag erg dankbaar voor haar deskundige hulp/advies!

16. März 2025

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Kristel héél erg bedankt voor je prachtige en openhartige review. Ik kijk met trots terug op het resultaat dat we samen met Romeo hebben bereikt.

Ondanks de ernst van de situatie (graad 3 maagzweren) hebben we hem door de juiste voeding en intensieve lifestyle begeleiding een paardwaardig leven teruggegeven waarin hij weer pijnvrij kon genieten en zelfs weer kon trainen voor dressuurwedstrijden. Het was een eer om jullie in die zoektocht bij te staan en hem weer in topconditie te zien. Bedankt voor je enorme vertrouwen in mijn deskundigheid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over het voedingsadvies…

Heel tevreden over het voedingsadvies van Vitadier voor mijn kat. Mijn kat had last van diarree en ik wist niet goed welk voer het beste zou helpen. Dankzij het duidelijke en persoonlijke advies weet ik nu beter waar ik op moet letten.

Sinds ik het advies opvolg gaat het een stuk beter met mijn kat en lijkt zijn buik ook rustiger. Fijn dat er echt wordt meegedacht en gekeken naar wat bij mijn kat past. Zeker een aanrader voor wie goed voedingsadvies voor zijn dier zoekt!

27. Februar 2026

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige

Dankjewel voor je ontzettend lieve woorden. Het doet me echt goed om te lezen dat de rust in de buik van je Zoë is teruggekeerd. Achter elk voedingsadvies zit voor mij een dier dat zich weer fijn moet voelen, en een eigenaar die we weer rust en vertrouwen willen geven.

Spijsverteringsproblemen zoals diarree kunnen zo ongrijpbaar zijn; ik ben dan ook erg blij dat mijn persoonlijke aanpak en het meedenken direct het verschil hebben gemaakt. Bedankt dat je de zorg voor je kat aan VitaDier hebt toevertrouwd. Geef haar een dikke knuffel van me! 🐾✨
Liefs Diyenne - VitaDier

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr