Diyenne heeft een heel mooi voedingsadvies gemaakt, heel uitgebreid en met uitleg over het hoe en waarom. Helaas heb ik een moeilijke eter, maar ook daar helpt ze mee met tips en andere voerkeuzes. He... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer deskundig advies na analyse van onze hond met serieuze voedselallergie. Nooit gedacht dat hij zo zou opknappen van het geadviseerde en geleverde voer nadat hij al jaren op voer van dierenarts st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn hondje was op jonge leeftijd erg ziek, woog nog de helft en kon amper op zijn pootjes staan. Na vele bezoeken aan de dierenarts, een kijkoperatie, vele soorten voeding, antibiotica en pilletjes v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer goed geholpen door diyenne. Laatste nest veel problemen gehad met 2 pups die achter bleven in de groei, en spijsverterings problemen hadden. Speciaal voeding en supplementen programma me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VitaDier is dé voedingsdeskundige voor honden, katten en paarden. Wij bieden persoonlijk voedingsadvies op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw dier. Of het nu gaat om het verbeteren van de gezondheid, het ondersteunen van de spijsvertering, het verhogen van de energie of het aanpakken van allergieën en klachten — VitaDier helpt met deskundig en praktisch advies. Wij kijken naar het totaalplaatje en stellen een voedingsplan samen dat perfect aansluit bij jouw dier en situatie. Met een focus op natuurlijke voeding, balans en welzijn zorgen wij ervoor dat honden, katten en paarden optimaal kunnen presteren en zich gezond voelen. VitaDier staat voor persoonlijke begeleiding, kennis en resultaatgerichte aanpak.
Niederlande
Zo fijne begeleiding en hulp gekregen met de huid van mn hondje. Maanden lang wist ik geen oplossing te vinden en probeerde met google van alles. De adviezen van vitadier gaven snel verlichting en herstel. We lopen weer buiten met een actief en vrolijke ollie. Aanbeveling en doen!

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
Zeer goed geholpen door diyenne.
Speciaal voeding en supplementen programma meegekregen, binnen een paar weken knapten ze helemaal op.
Diyenne zat er kort op met haar advies en stuurde regelmatig aan in het begeleidingstraject.
Tot het eind heeft ze meegekeken en geadviseerd, het zijn prachtige kerngezonde pups geworden.
Dankjewel voor je geweldige werk.
Ik kom zeker bij je terug in de toekomst mocht het nodig zijn.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
We hebben met onze max(labrador), diverse malen de dierenarts bezocht. Regelmatig oorontsteking, mank lopen het zou artrose zijn. Diyenne bezocht en ze gaf hem andere voeding, supplementen en vroeg om geduld. Onze 10 jaar oude max lijkt te zijn begonnen aan zijn 2e jeugd. Zo fit, zo speels en.....niet mank na het spelen. DIYENNE, JE BENT JE GEWICHT IN GOUD WAARD. TOPPERRRRR

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
Als je een mail stuurt met goede bedoelingen over de voorraad van een product wat momenteel lastig leverbaar is, je summier bericht krijgt en een middag later een 30% prijsstijging van €9,95 naar €12,99 per strip ziet is dat een review waardig. Citaat: 'klanttevredenheid is voor ons niet voldoende, wij willen fans creëeren'.. Ik vind wel wat anders passends, maar niet bij jullie..
Reactie:
Als ik die tabletten had besteld, zonder vooraf gemaild te hebben had ik €9,95 per strip betaald (wat in vergelijking al prijzig was).. De prijs had ook na mijn bestelling opgehoogd kunnen worden. Dat had ik nog gemaild maar daar kreeg ik geen reactie meer op. De fabrikant kon mij vertellen dat ze binnenkort weer leverbaar zijn.. voor een normale prijs €5,95 per strip, zoals menig andere website hiervoor hanteert.

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
Goede service, erg vriendelijk, levert op verzoek ook buiten het assortiment en brengt het netje bij je thuis

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
Fijne uitgebreide dierenwinkel, en wat niet op voorraad is kan worden besteld, je kunt via Messenger altijd terecht voor advies, en heel fijn voor mij is de bezorgdienst op de vaste dag zodat de afstand op Goeree geen probleem is.....

Antwort von VitaDier | Voedingsdeskundige
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.