Vloerenvisie.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf. Paar keer gebeld voor maar 1 klein productje, dus geen omzet aan te behalen, desondanks toch altijd elke keer vriendelijk te woord gestaan en tijd genomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊 Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending , je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling binnen komt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om 5 sterren te halen is er iets nodig waar een webshop zich onderscheid van anderen. In het (aankoop)proces, of in het product. In dit geval niet eerder meegemaakt dat het ergens in een webshop zo m... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. Bodenleger
  3. Geschäft für Bodenbeläge
  4. Lieferant für Holz- und Laminatböden

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 30 jaar is Vloerenvisie actief in alle soorten vloeren. Wat begon met alleen plaatsen van vloeren is ondertussen uitgegroeid tot een totaalleverancier in alle soorten vloeren, randafwerking, gereedschappen, onderhoudsmiddelen en alle toebehoren wat er bij een vloer komt kijken. Je kan zeggen dat Vloerenvisie dé ‘one stop shop’ is voor vloeren. De bestellingen die u doet bij Vloerenvisie worden met grote zorg behandeld en worden nagenoeg altijd door ons eigen personeel geleverd. U krijgt van ons bericht wanneer u uw bestelling kan verwachten of u krijgt een telefoontje als de bezorger onderweg is. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’. Onze mensen weten ook alles van de producten die wij leveren én hoe u daar het beste mee kunt werken. Bovendien is onze webshop 24 uur per dag open. U kunt daar terecht voor alle en uitgebreide informatie, productbladen en veiligheidsinformatiebladen. Als u meer informatie wilt dan kan u altijd makkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen voorzien u graag van de juiste informatie.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede comunicatie

1. November 2024

Beste Jacob,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie. We streven ernaar om onze klanten altijd zo goed te informeren en te helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn pakket is retour gestuurd

Mijn pakket is retour gestuurd. Geld terug gevraagd op 4-11-2024 via de mail tot heden geen reactie als je ze veld niet bereikbaar.
Erg vervelend zou hier om deze reden nooit meer iets bestellen. Jammer dat je je geld niet terug krijgt.

21. Oktober 2024

Beste Sabrina,

Dank u voor uw review en uw feedback. We begrijpen dat de situatie frustrerend is, en we willen u graag uitleggen wat er is gebeurd. We hebben eerder per e-mail op uw bericht gereageerd en toegelicht, maar daar hebben we helaas geen reactie op ontvangen. Via deze weg willen we nogmaals toelichten waarom uw terugbetaling nog niet was verwerkt.

Retouren kunnen wij pas verwerken zodra het pakket daadwerkelijk bij ons is aangekomen. Toen u deze review schreef, was het pakket nog en nog steeds niet in ons bezit. Daarnaast kan het terugstorten van het bedrag via onze betaalprovider en uw bank enkele dagen in beslag nemen.
Uit de track-and-trace-code is inmiddels gebleken dat het pakket tijdens het retourneren helaas kwijt is geraakt. Dit is ook via de trackinggegevens, die u zelf ook kan inzien, te zien. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en hebben dit naar ons weten ondertussen netjes af gehandeld.

Het kan voorkomen dat wij telefonisch soms moeilijk bereikbaar zijn, maar we doen ons best om altijd snel te reageren op e-mails en WhatsApp-berichten. We hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid heeft gegeven waarom de afhandeling langer heeft geduurd dan u had gewild.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles ging helemaal goed !

Alles ging helemaal goed !

6. November 2024

Beste Gul,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. We staan graag in de toekomst weer voor je klaar.

alles was goed geregeld.

makkelijk bestellen en snel in huis

28. Oktober 2024

Beste Helene,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en je bestelling snel geleverd is. We waarderen je positieve feedback.

Heel goed advies

Heel goed advies , de bestelling netjes op tijd en alles in orde.

22. Oktober 2024

Beste Jose,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies, de tijdige levering en de staat van je bestelling. We zijn blij dat alles naar wens is.

Nette snelle service.

25. Oktober 2024

Beste Carlijn,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze service als netjes en snel hebt ervaren. We staan graag weer voor je klaar.

Echt een top service!

Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊

Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite kwamen ze naar mijn huis om de ondervloeren alsnog te leveren. Echt super super fijn! Ze hebben me enorm geholpen. Nogmaals ontzettend veel dank!

29. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,

Wat een fijne review, dank je wel! We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is opgelost. Het is voor ons belangrijk dat klanten tevreden zijn, en we doen er graag alles aan om dat te bereiken.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Beste Gabriel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid, prijs en onze service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De uitleg vwb hoe je het product moet…

De uitleg vwb hoe je het product moet gebruiken was erg goed.

8. Oktober 2024

Beste Gerda,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de uitleg over het gebruik van het product duidelijk was. We doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te informeren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste meneer/mevrouw Klein Zandvoort,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het ontbreken van een gebruiksaanwijzing van de voegpasta voor frustratie heeft gezorgd. De gebruiksaanwijzing is echter te vinden op onze website en staat bij het product dat u heeft gekocht. Om papierverspilling tegen te gaan, hebben we ervoor gekozen om deze dan ook niet niet nogmaals los bij te voegen. Uiteraard kunnen we u, indien gewenst, alsnog een papieren versie toesturen.

Beste Marcelino,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes en op tijd is geleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig dat dit ook bij jou is gelukt.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De enorme keuze aan materialen

De enorme keuze aan materialen, waardoor we in één keer erin slaagden om de juiste kleur plint te vinden voor ons al wat oudere laminaat, gekoppeld aan een mooie prijs, soepele betaling en een snelle levering!!!

1. Oktober 2024

Beste C.F. van Rossum,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ruime keuze aan materialen en dat je precies de juiste kleur plint hebt gevonden. Ook goed dat het bestelproces en de levering naar wens zijn verlopen.

We staan graag in de toekomst weer voor je klaar.

Alles goed geregld

17. September 2024

Beste Dion,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van gekocht product. Makkelijk om het op te halen na contact Vloerenvisie. Aan te raden voor toekomstieg klanten.

9. September 2024

Beste Bob,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het ophalen van je product soepel verliep. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Betrouwbaar

Goede communicatie, op tijd en netjes geleverd!

27. August 2024

Beste Corrie,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je onze communicatie en levering als betrouwbaar hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten goed op de hoogte te houden en bestellingen netjes op tijd te leveren.

We staan graag weer voor je klaar in de toekomst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 kleuren pvc voegpasta gehaald voor de…

2 kleuren pvc voegpasta gehaald voor de kiertjes. Je ziet er niks meer van. Top!

27. August 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de PVC voegpasta goed heeft gewerkt en de kiertjes netjes zijn weggewerkt. Goed om te horen dat je tevreden bent met het resultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending van het bestelde

Snelle verzending van het bestelde. Mooie prijs!

23. August 2024

Antwort von Vloerenvisie.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de prijs. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

James basisreiniger

Product snel in huis. James basis reiniger voor pvc.
Heeft nog niet alle strepen weggehaald.
Misschien bij de tweede keer, maar ik vind het ook bewerkelijk schrobben en daarna weer dweilen. Helpt wel beter als andere middelen die ik gebruikt heb.

22. Juli 2024

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn dat je de James basisreiniger snel in huis had en dat het product beter helpt dan andere middelen. We begrijpen dat het bewerkelijk kan zijn en hopen dat het bij een volgende toepassing nog beter resultaat oplevert.

Als je vragen hebt over het gebruik of aanvullende tips nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Team Vloerenvisie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr