Ik heb twee nachten in een hotel geboekt via Voordeeluitjes.nl, in de veronderstelling dat ik een paar euro zou besparen. Helaas bleek het tegendeel waar! Toen ik een dag na de boeking op de offici... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een leuke deal met voordeeluitjes naar Bitter en Zoet.Top geregeld door Liona van voordeeluitjes:Service van hoog niveau!!!Dan bij Bitter en zoet:wat een FANTASTISCHE plek,heerlijk eten en dito ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl
Munsterstraat 20, 7418EV, Deventer, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jammer dat ik ze nog een stem moet geven. Het zijn een stel oplichters. Mensen ben gewaarschuwd en boek hier niets. Na de boeking krijg je meermaals de reactie dat je extra moet betalen omdat het anders niet door kan gaan. Achteraf is er maar beschikbaarheid voor 1 nacht ipv 2. Stel oplichters kijk uit.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Wij boekten via Voordeeluitjes een arrangement waarbij duidelijk werd geadverteerd met een hotelverblijf én toegang tot het Attractiepark Kalkar. Zelfs bij de faciliteiten stond letterlijk: "Faciliteiten naast onbeperkte toegang voor het park zijn..." en daarna werden allerlei extra's benoemd. Dit wekt de indruk dat het attractiepark bij het arrangement is inbegrepen.
Er staat wel dat Kernie’s Speelpark er niet bij zit, maar nergens wordt helder vermeld dat je voor het attractiepark alsnog aparte tickets moet kopen. Dat voelt als misleiding. Je boekt in de veronderstelling dat alles erbij zit, maar eenmaal ter plaatse kom je voor verrassingen te staan.
Mensen, trap er niet in! Je betaalt alleen voor het hotel en kunt ter plekke nog kaartjes kopen voor het park. Dit moet gewoon duidelijker worden gecommuniceerd.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Weekendje (3 dagen ) weg geboekt voor € 205,- nu blijkt het Hotel hetzelfde aan te bieden voor € 159,-. Voordeeluitjes rekend 30% extra, ze zouden beter Nadeeluitjes.nl kunnen heten. Annuleren kan niet en de klantenservice zegt: "Ja we hebben geen laagste prijs garantie, je bent je geld kwijt" Dus altijd eerst controleren, ik boek nooit meer bij deze gasten, jammer!!! De reactie dat we geen contact zouden hebben opgenomen klopt niet, we hebben gemaild en app contact gehad. Blijkbaar moet het lijken of ze een oplossing bieden maar dat is dus absoluut niet zo!! Het is typerend voor het business model bij dit bedrijf!!

Reinste oplichting.
Je denk voor een leuke prijs weg te gaan, uiteindelijl betaal je de helft meer dan dat de website je doet geloven.
Ging van 158€ naar 298€ en annuleren is niet meer mogelijk!
Tip: gewoon boeken bij je hotel of accomedatie zelf! Scheelt een hoop geld.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Prima geholpen door de klantenservice via de app om mijn boeking te annuleren. Binnen 5 minuten geregeld en de bevestiging ontvangen via de mail. Dank je wel Saranne,zo hoort het.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Vandaag heb ik een vakantie geboekt naar Oostenrijk. Ik kwam er al snel achter dat ik mijn vakantie een dag tekort geboekt had. Hierover contact gezocht met Voordeeluitjes, waarna mijn boeking al vrij snel met een dag is verlengd door medewerker Saranne. Fijn dat dit zo snel geregeld is! Top service!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Een boeking gedaan bij voordeeluitjes voor een weekend in Zeeland.
Vanwege een sterfgeval hellaas het weekend moeten annuleren.
Nu na 2 weken !! vragen en vragen om restitutie, dat ook 3x bevestigd kregen per mail dat eea zou gebeuren, nu opeens de warrige info gekregen dat er niets wordt teruggestort.
KIJK DUS UIT MET VOORDEELUITJES !!!
Het is Boekingsnummer: 2328493
Maar het meest frustrerend is dat ik van voordeeluitjes 3x een mail gehad heb dat het bedrag wordt teruggestort, en vanmorgen kreeg ik een bericht dat dat allemaal opeens niet doorgaat.
SCHANDE !!!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Een weekendje weg geboekt via voordeeluitjes bij landal. Na mijn boeking geen bevestiging gehad van landal. De volgende dag heb ik een bericht gestuurd naar voordeeluitjes dat ik nog geen bevestiging van mijn boeking had gehad. Ik kreeg toen een bevestigingsmail van mijn boeking bij voordeeluitjes met daarbij het bericht dat het waarschijnlijk in het systeem bij landal nog niet bevestigd was en dat dat wel goed zou komen. Vervolgens kreeg ik een week later een annuleringsmail van landal omdat er nog geen betaling zou zijn voldaan. Terwijl ik die mails dus nooit heb ontvangen en dit zelfs nog heb nagevraagd bij voordeeluitjes. Beide partijen konden ineens niets meer doen, mijn boeking was al volledig geannuleerd en ik kon alleen nog een huisje boeken voor €100.- meer. Kortom: niets voordeel, pas op met het boeken via deze site en boek voortaan alleen via de directe site van het uitje zelf!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Wat een goede app heeft Voordeeluitjes. Kunt alles regelen en eventueel wijzigen. Zo klantvriendelijk. Gaaf!!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Verkeerd geboek Saranne heeft dat vlug en perfect opgelost

Antwort von Voordeeluitjes.nl
heb in het verleden al aangegeven negatieve ervaringen te hebben gehad met Voordeeluitjes
(Afspraken niet nagekomen, botte opmerkingen door medewerker, duurder dan rechtstreeks bij Roompot, etc.) Had bij Voordeeluitjes een vakantie geboekt, maar gezien bovenstaande ervaringen, is dit bijtijds geannuleerd en hebben we rechtstreeks bij Roompot geboekt. Nu krijgen we het verzoek van Voordeeluitjes, om een beoordeling te geven over het verblijf en omdat we niet reageren, blijven ze dit sturen. (Inmiddels de zoveelste herinnering).
Dit terwijl we onze boeking bij hen indertijd hebben geannuleerd,. Dus hoe kun je een ervaring beoordelen als je niet via Voordeluitjes geboekt hebt? Hieruit blijkt, dat ze zelfs hun eigen administratie niet op orde hebben

Antwort von Voordeeluitjes.nl
gelukkig goed geholpen heel hartelijk bedankt

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Mijn boeking was niet geheel duidelijk. En met snelle hulp is alles naar tevredenheid geregeld.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Via de Whatsapp direct contact en snelle waardevolle hulp!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Goed geholpen en meegedacht bij een omboeking.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Ivm pols breken een boeking geannuleerd. Super en snelle service. Ga in het voorjaar zeker alsnog weer hier boeken!!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Bevestiging niet binnen gekomen op email adres dus geappt met Evelienen het uitgelegd! Binnen 2 minuten de boekingsbevestiging ontvangen!
Was klantvriendelijke app contact!
Dikke pluim voor Evelien!!!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Top hebben voor netjes verandering van het hotel geregeld kreeg gelijk app dat het geregeld was ,en mooie duidelijk op de sait met filmpjes van hotel en omgeving alles netjes keurig geregeld

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Super service, helaas iets moeten annuleren. Via WhatsApp een medewerker (lian) gesproken en die heeft het zonder gedoe voor ons geannuleerd.
Vervolg was de bevestiging via e-mail
Super service dikke 10.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.