Ik heb twee nachten in een hotel geboekt via Voordeeluitjes.nl, in de veronderstelling dat ik een paar euro zou besparen. Helaas bleek het tegendeel waar! Toen ik een dag na de boeking op de offici... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een leuke deal met voordeeluitjes naar Bitter en Zoet.Top geregeld door Liona van voordeeluitjes:Service van hoog niveau!!!Dan bij Bitter en zoet:wat een FANTASTISCHE plek,heerlijk eten en dito ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl
Munsterstraat 20, 7418EV, Deventer, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Enorm goed geholpen en vriendelijk personeel. Er klopte iets niet met de prijs op de site en het hotel, dit werd gelijk opgepakt.
Erg tevreden, zeker een aanrader!!!

Super service!
Het boeken ging al vanzelf, alles staat duidelijk vermeld.
Ik vergiste me jammer genoeg van datum, maar na een kort en aangenaam gesprek, werd de boeking omgezet naar de correcte datum en ontving ik onmiddellijk een bevestiging van de wijziging in mijn mailbox. Dankjewel, Saranne!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Vriendelijk, snel en meedenkend.
Door omstandigheden moest ik de geboekte dagen weg annuleren, kreeg hier een snelle reactie op en er werd meegedacht of er andere mogelijkheden waren.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Contact gehad telefonisch ( vrij laat om 19u ) & via whatsapp met “Irina”.
- super klantvriendelijk ( ook op dit late uur van de avond )
- “probleem” meteen opgelost
Een echte top service!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Al 5 jaar lang boeken wij onze weekendjes weg hier, vooral met de kerstdagen vinden we hier altijd leuke en complete aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs!
Het fijne wat wij enorm waarderen is dat we bijna altijd bij aankomst kunnen betalen, en als er een probleem is dat heeft Madée van de klantenservice dit razendsnel en goed opgelost!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Via voordeeluitjes boek je de beste deals en word ik altijd heel erg goed geholpen, ook als ik iets wil annuleren.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Erg goede service (via whatsapp )bij omboeken naar een andere datum
van een reeds geboekt arrangement.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
It regularly features great deals. Unfortunately we had to cancel a booked package (which by the way we could cancel for free in terms of conditions). Via whatsapp I had a quick response and our cancellation was handled in a friendly and personal way.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Goede oplossing gevonden voor een onverwachte panne met de wagen op weg naar onze vakantie bestemming. Heel veel begrip voor onze situatie. Bedankt aan de vriendelijke mevrouw van voordeel uitjes voor de inspanningen en de boekingswijziging. Top service.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Had een boeking gedaan voor 2 nachten met ontbijt en 1x een 3 gangen diner met aankomst op 1 nov.
Door mijn werk was het echter niet meer mogelijk om op die dag te vertrekken.
Via WhatsApp contact opgenomen met voordeeluitjes.nl met de vraag of de boeking met 1 dag kon verplaatst worden.
Binnen de 5 minuten kreeg ik van Madée een antwoord en was er reeds contact opgenomen met het desbetreffende hotel om aan mijn vraag te voldoen.
Madée heeft dan met mij telefonisch contact opgenomen om alles verder te regelen en af te handelen.
Madée is een heel vriendelijk en aangenaam persoon. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn vraag.
Vriendelijk groeten, Philiep

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Ze adverteren misleidend dat je 100% terugkrijgt bij annulering maar ze houden daarna alsnog de administratiekosten à €24,50 in. Ze geven dan aan dat het in de annuleringsbevestiging staat, maar die ontvang je pas ná annulering. Boek hier nooit!!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Er was een supersnelle reactie en afwikkeling via de berichtenlink op de website. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Superservice!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Wij hadden via voordeeluitjes.nl een weekend weg geboekt naar hengelhoef! VRESELIJKE park alles was 100 x niks. Voordeeluitjes.nl reageerde meteen en heeft mij netjes gebeld en naar mij geluisterd. Lian heeft ons geholpen lieve meid en bood aan om een klacht te schrijven aan het park voor ons! Top ze kon helaas niks voor ons betekenen maar ze vond het oprecht heel erg allemaal! Voordeeluitjes kon er niks aan doen! We hebben vaker via hun geboekt bij verschillende parken en t gaat altijd goed! Dankjewel Lian voor het helpen en naar ons te luisteren!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Made a mistake. Was corrected in no time.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Bij mijn boeking zat een dinercheque, alleen was deze nog niet verstuurd na 1 dag. Ik appte het nummer van Voordeeluitjes en kreeg Madée gelijk te spreken. Binnen een paar minuten stuurde zij de mail met de dinercheque alsnog. Top service!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Hele goede service, boek er vaker en nog nooit problemen gehad. Duidelijke site ook en heel veel mogelijkheden.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Prima op een snelle manier door Madee geholpen via WhatsApp. Hadden alle bedrijven maar zulke medewerkers.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Wij hadden een boeking voor 17 personen gereserveerd (Am Fang); kon helaas niet doorgaan. Prima geholpen door zowel de helpdesk van Voordeeluitjes als door de receptie van Am Fang! Topservice!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Super geholpen nadat ik zelf vergissing had gemaakt! Top service.

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Zojuist contact met Madée gehad via de whatsapp van Voordeeluitjes, omdat ik na boeking erachter kwam dat ik nog een kortingcode had. Deze is alsnog toegevoegd zodat deze alsnog verwerkt kon worden. Super snelle service!

Antwort von Voordeeluitjes.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.