VPD Transport & Logistics Bewertungen 147

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service exécrable, 2 tentatives infructueuses de livraison, pour les mêmes motifs que d'autres on mentionné, plus de 25m entre le parking et l'entrée de l'immeuble... Chauffeurs malpolis, service télé... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

A fuir!!! Livreur qui se trompe d'adresse (je l'ai retrouvé grâce au tracking), prétend m'avoir apellé alors qu'il s'est trompé de n° (rien dans mon journal d'appel à part un appel 30mn avant la liv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben tevreden van de service. Levering iets later voorzien dan het initiële opgegeven tijdsvak maar binnen het algemene tijdsvak (7u-19u). De twee chauffeurs hielpen met de zware pakketten naar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijke firma. Te laat en onbehulpzaam. Een IKEA levering waarvoor extra betaald werd voor levering op de 2de verdieping werd twee uur te laat in onze voorgang gedumpt. Onmogelijk ook om mee in... Mehr ansehen

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Date mensongère de livraison

J'ai commandé chez Medimarkt le 18 décembre car la livraison était proposée le 20 décembre (cadeau de Noël). Il était bien noté ARRIVE AVANT NOEL!
Le 20, je reçois un mail pour que je choisisse une tranche horaire de livraison pour le 21, le site ne fonctionnant pas, je téléphone au service clientèle comme proposé.
La dame (que je derangeait clairement) au téléphone me dit que la livraison est possible le 26 donc après Noël, aucune solution trouvée. Elle me propose de reporter encore la livraison (cherchez l'erreur)...
Je téléphone une 2ème fois pour avoir une autre personne au téléphone, le monsieur me dit qu'il faut contacter directement Mediamarkt.
Je téléphone donc chez Medimarkt qui me disent que eux n'ont rien à voir dans les livraisons et peuvent juste annuler la commande et que la date de livraison est approximative.
Bref... ne pas faire confiance aux dates de livraison proposée ( surtout si c'est un cadeau).
Le seul point positif est la sympathie du livreur.

18. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Très satisfaite

Livraison dans les temps, j'ai pu suivre le trajet ce qui m'a permis de m'organiser. Les livreurs étaient sympathiques, le matelas a été monté à l'étage comme demandé.

21. Dezember 2023

1 ster omdat 0 niet mogelijk is

1 ster omdat 0 niet mogelijk is. Onbeleefde man kwam vandaag een palet met 65 zakken pellets leveren. Ik vroeg hem of het mogelijk was om deze bij mijn huis neer te zetten. Hij kon heel slecht overweg met het vorkliftje, zwenkte constant van links naar rechts. Uit wat ik begreep, zei hij wel dat hij tot bij mijn huis kon geraken. Halverwege de weg van mijn oprit naar mijn huis, reed hij echter van het verharde pad af en kwam de palet vast te zitten. Hij vond het dan ok om zo achter te laten. Ik zei dat ik niet zou tekenen voor ontvangst en dan belde hij zijn bureau. Ik kreeg dan iemand aan de lijn die eerst deed alsof hij zou helpen, maar de enige oplossing was, zoek iemand anders met een vorklift(?!)of vrienden die je willen komen helpen. Ik belde ondertussen met Ecopower waar de pellets van komen, maar de medewerkers die de pellets regelt was er natuurlijk toevallig net niet. Ik zei dat ze alles dan maar weer moesten meenemen, maar dat ging ook niet omdat de palet dus vast zit en zal per zak zag de chauffeur niet zitten. Gek toch, terwijl een alleenstaande zwangere vrouw dat dan wel maar moet geregeld krijgen. WAARDELOOS , ONBELEEFD bedrijf. Eerste en laatste keer geweest.

14. Dezember 2023

Service lamentable, livreurs menteurs

Deux livraisons en 3j. Dans les deux cas il pleuvait, le livreur a juste sonné une fois et déposé le colis devant la porte, à rue, puis est parti en laissant comme message que le colis avait été remis en mains propres.
Une des deux fois je n'étais pas là car on ne parle pas de fourchette horaire mais de râteau, en plus du fait qu'ils ne livrent pas toujours le jour prévu. J'ai du envoyer quelqu'un récupérer le colis car un chargeur sous la pluie c'est pas génial ! Pour autant que
personne ne le ramasse à ma place.

Sur la route, il faut aussi les éviter car ils aiment se taper des petits rodéos entre eux. Quand on les klaxonne pour leur dire de faire attention ils deviennent agressifs. Oubliez aussi l'idée de savoir vers où ils vont aller ; soit ils ont les quatre clignotants qui fonctionnent, soit aucun.

Il faut absolument que les vendeurs cessent de travailler avec cette entreprise de moins que rien.

19. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en verschrikkelijk onbeleefde leveranciers…

Verschrikkelijk onbeleefde leveranciers die weigerden op de verdieping te leveren ondanks dat hier via de verkoper voor werd bijbetaald.
Ze weigerden alle redelijke communicatie. Wanneer een alternatief werd aangeboden om in een naburige garage te leveren, reden ze gewoon doen. Ook het telefonisch contact met de firma was erg onbeleefd en niet meedenkend. Mijn materialen gaan terug naar het depot en een volgende levering is pas mogelijk na 11 dagen!

10. November 2023

VPD = slechtste leverbedrijf ooit

VPD is een verschrikkelijk slecht bedrijf. Een grote bestelling gedaan bij Ikea omwille van een verhuis (zetel, kasten, bed, tafel, ...), en het heeft tot wel 5 leverpogingen geduurd vooraleer er daadwerkelijk geleverd werd. Ondertussen moest mijn mama daar wonen in haar nieuwe appartement zonder meubels. Bestelling geplaatst op 04/09, meubels werden uiteindelijk geleverd op 04/10.

Chauffeurs zijn gewoon te lui om hun werk daadwerkelijk te doen, rijden liever 10 keer op en neer dan daadwerkelijk te moeten leveren. VPD legt gewoon de telefoon neer als je vraagt voor een oplossing. Interne comunicatie loopt duidelijk compleet mis want ook al wordt er 10x gebeld voor iets, dan nog is de daadwerkelijke levering niet zoals afgesproken. Echt maffiapraktijken!!

Details van de problemen:

Leverpoging 1: de meubellift was mooi op tijd maar de vrachtwagen met meubels kwam 2u te laat, waardoor de meubellift natuurlijk weer vertokken was.

Leverpoging 2: allebei mooi op tijd, maar de vrachtwagen en lift moesten door een smal zijstraatje rijden om aan het appartement te geraken, wat niet mogelijk was want ze waren allebei te hoog. Dit was nochtans tegen ikea op voorhand gemeld.

Leverpoging 3: kleine vrachtwagen en meubellift was doorgegeven aan ikea en aan VPD, allebei op tijd opgebeld en meerder keren verwittigd en bevestiging gekregen. Lift was inderdaad een kleinere lift, vrachtwagen was dezelfde grootte als vorige keer. Chauffeurs weigerden te voet alles te leveren aangezien het volgens hen meer dan 500 kg is (was maar 480 kg volgens ikea)

Leverpoging 4: via e-mail bevestiging gekregen van VPD dat er geen meubellift bestaat die klein genoeg was om door het zijstraatje te kunnen. Oke geen probleem, dan laten we leveren via de bestaande personenlift. Vrachtwagen komt toe, chauffeurs stappen uit, bekijken vlug eens de personenlift en melden dat levering niet zal gaan omdat de pakketten te groot zijn. Hebben dit niet eens daadwerkelijk uitgetest met het grootste pakket! Weigeren een deel met de trap te doen, weigeren een deel te leveren en de rest terug te sturen, weigeren volledig mee te werken of te denken aan een oplossing, met telkens als reden dat het pakket meer dan 500 kg is dus dat niet gedaan wordt dan.

Leverpoging 5: Na talloze telefoontjes met ikea en VPD, besluiten we om de bestelling in 2 verschillende leveringen te laten gebeuren, waardoor we nog 2 weken langer moeten wachten op de feitelijke levering. Elke werkdag gebeld naar VPD en Ikea met de vraag of dit genoteerd is en in orde is en in orde komt met de levering. Telkens krijg ik bevestiging dat dit inderdaad 2 leveringen zijn met 2 verschillende vrachtwagens. Bij levering blijkt dit niet zo te zijn. Maar nu eindelijk eens deftige chauffeurs die alles meteen leveren met personenlift en 2 te grote pakketten met de trap. Geen enkel probleem ondervonden met deze laatste levering, wat ons doet afvragen wat het probleem eigenlijk was?? Andere chauffeurs zijn duidelijk te lui om hun verplichtingen na te komen en te leveren. Ze worden liever betaald om 10x op en neer te rijden dan om daadwerkelijk hun werk te doen.

4. September 2023

transport keuken Ikea Gent naar centrum Gent

22 aug. 2023: ik bestel een keuken bij Ikea Gent, en bestel de levering door VPD, in centrum Gent, in een autoluwe zone. 320 euro. Dit wordt gepland op 4 sept voor de kasten en 18 sept voor elektro en werkvlak op maat. 4 sept: VPD belt op dat ze geen doorgangsvergunning aangevraagd hebben. Ik ben wel al van Oostende naar Gent gereisd. Ik deel mee dat er nog een transport is op 18/9 en dat de vergunning aan te vragen is bij de mobiliteitsdienst. Gratis. Ze bevestigen dat ze zeker een vergunning zullen aanvragen. De mislukte levering van 4 sept wordt herpland naar 8 sept. De chauffeur komt me uitleggen dat de lading 600 kg is, en ze leveren maar tot 500 kg. Volgens Ikea woog het 480 kg. En ze hebben geen vergunning. Ikea doet zijn best, splitst de eerste levering op. Ze plannen dan de 3 leveringen op 18 sept. VPD heeft zijn vergunning weer niet aangevraagd en laat doelbewust de levering in het honderd lopen. Zij zeggen dat ik de vergunning moet aanvragen, een pertinente leugen, wat ik hen al gezegd had, met hoe ze het moeten aanvragen. 25 sept: er wordt een kleine nalevering gedaan door een onderaannemer. Ikea vraagt hoe die dat doet: "ze wisten waarschijnlijk niet dat je een vergunning nodig hebt". We geraken dus niet aan ons gerief en Ikea heeft als enig alternatief dat we zelf het materiaal gaan afhalen. Ze gaan alles centraliseren in Gent tegen 29 sept. Helaas is de derde levering met de toestellen: diepvries, koelkast, dampkap, combi-oven, vaatwasser en kookplaat niet meer te traceren, evenmin als het op maat gemaakt werkblad. Ikea gaat op zoek, en haalt andere toestellen uit het magazijn en kijkt de rest na. Op 7 okt gaan we het afhalen. Het werkblad is op maat en kan niet uit het magazijn komen. Ze kunnen ten vroegste leveren op 20 november, maar de huur van het huis met de nieuwe keuken start op 1 november. Zeer veel schade. Ik ben dus ook telkens van Oostende naar Gent kunnen komen ter ere van VDP en zijn "failed delivery".

18. Oktober 2023

Extreem crimineel

Onbeschofte eentalig Franse leveranciers. Die weigeren te leveren op de 1ste verdieping hoewel ik hiervoor betaalf had. Leveren ook niet alles. Tellen niks na, laten niks tekenen, steken middelvinger op bij het buitengaan en noemen mij ook nog een vuile ho er. Ook hun klantenservice degoutant. Ik bestel niet meer bij Ikea want deze bandieten zijn hier niet welkom

18. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat NOOIT leveren met VPD.

Wat ging er mis en hoe kan dit bedrijf verbeteren ??? Tis Hopeloos, de zoveelste slechte levering. Vorige week een grote ronde spiegel in 100 stukjes schaamteloos uit de vrachtwagen gegooid. Idem met de legborden. Uiteindelijk de volgende dag zelf alles naar ikea mogen brengen. Vandaag een levering van een complete keuken, en niettegenstaande aan Ikea gevraagd om het te laten leveren door een andere firma waren het weeral dezelfde arrogante mannen. Roepend en brullend op straat dat ze niet veel tijd hadden. En dat voor een levering van 1230 kilo. Met dure toestellen inclusief. Twv 14.500 euro. Een echte schande dat Ikea daarmee blijft werken.

22. September 2023

Incroyable ..

Incroyable ... 1 coup de sonnette a la porte et hope je ne me suis pas déplacer assez vite apparemment il est monter dans sa camionnette je lui ai dit bonjour ..il m'a regarder d'un air dédaigneux et il est parti.
un véritable scandale.
J'envoie un Mail pour signaler les faits ..meme pas une raiponce..je pense qu' ils sont tous incompétent et qu' ils le savent ....

9. Februar 2023

SCHANDALIGE WAARDELOZE…

SCHANDALIGE WAARDELOZE koeriersdienst!!! Dat het zichzelf een koeriersdienst mag noemen het zijn echte bandieten een criminele organisatie noem ik het!!! Het is voor mij 1 groot raadsel dat dit bedrijf nog steeds actief is, na al deze negatieve reacties hier echt, walgelijk dat het samen werkt voor Mediamarkt en IKEA.
Deze firma kan heel goed met de
voeten van klanten spelen!!! Mijn
wasmachine gekocht op 31/07 bij mediamarkt met 24/08 als leveringsdatum. Op de 21ste krijg ik een mail dat de wasmachine naar mij word geleverd, maar ik was hele dag niet thuis. Mijn leveringsdatum was daarom 24/07 omdat het mijn enigste vrije dag was! Dus heb dan gebeld en duidelijk gezegd dat ik deze wasmachine enkel kan laten leveren op deze dag. De volgende dag krijg ik alweer een mail dat het word geleverd
in de ochtend. lk was net wakker kwam pas uit mijn bed en binnen 1u word het al geleverd dus heb dan weer gebeld en duidelijk nog 1 keer herhaald!! van de 24ste te laten leveren aub!! Hoe was dat
dan toch mogelijk vraag ik mij af?? Er is totaal 0,0 communicatie met elkaar! En nu de 24ste de dag dat ik mijn wasmachine zou moeten krijgen, deEn
nu de 24ste de dag dat ik mijn
wasmachine zou moeten krijgen, de
trackingemail staat er namiddag word
net geleverd en 1 u later veranderde het elke keer! Denk wel 4 verschillende tijdsloten het was een ramp!!. Ik weer gebeld en kreeg als uitleg dat de orderingsnummer verkeerd gescand was en daarmee kon de chauffeur het adres onmogelijk vinden!! Hoe kan
zoiets dan gebeuren vraag ik me af??
Ongelooflijk...Ik moest nu een nieuwe
leveringsdatum vaststellen. Dus ik weer
heel duidelijk dat ik de wasmachine
voor de middag wil geleverd krijgen. En
nu vandaag voor de zoveelste keer na
meerdere tijdsloten gebeurde hetzelfde
verzending mislukt!!Dus ik dringend naar mediamarkt en helemaal van kop tot teen uitgelegd hoe het in elkaar zat!! De medewerker heeft dan maar zelf naar DVP gebeld om te vragen waar de wasmachine zich nu bevind. lk kreeg als antwoord terug dat de wasmachine verloren of al was DOOR VERKOCHT!!! Dus mensen als u een levering wilt laten geleverd worden dan AUB NOOIT door DVP laten leveren dit is geen gewone koeriersdienst maar eerder een criminele organisatie dat zich bezig houd met mensen aan het lijntje te houden en de goederen van mensen door te verkopen het zijn echte bandieten!! Dus aub allemaal vermijden deze criminele organisatie!! Heel jammer dat het niet mogelijk is om NUL sterren te geven!! 1 ster is het zelfs niet waardig!!!

31. August 2023

Disaster

Disaster ! They were late and did not deliver the goods which i ordered because they sent only 1 driver.

25. August 2023

Avoid Ikea deliveries with VDP

3 Billy bookshelves were to be delivered - a small delivery. Two drivers flatly refused to unload them in spite of enough parking space and short distance from the house. The VDP drivers behaved in a very confrontational and unprofessional way and eventually drove away. Difficult to understand why Ikea risks its reputation with such crappy delivery service companies.

20. Juli 2023

Service de menteurs !!

Voici le résumé de l'email que je viens de leur envoyer :

- Le livreur ne s'est pas présenté et ne m'a jamais contacté.
- Le service client de la société VPD a varié les raisons de ce problème, manquant de transparence et de solutions claires et possibles pour tout le monde. Les correspondants téléphoniques n'étaient absolument pas aidant, étant parfois dans des contradictions frôlant le mensonge (un coup c'est un bug, un coup ils n'ont pas reçu la marchandise, un coup c'est parce qu'ils n'avaient pas de livreur pour ma région, ...).
- Je n'ai toujours pas de frigo à l'heure d'ajourd'hui (j'admets que ce n'est pas un argument en soi, mais par ces chaleurs ce n'est vraiment pas aidant, j'espère que vous en conviendrez).

Ce service est extrêmement pauvre, particulièrement au niveau du contact client : ils n'en ont rien à faire, ne vérifient pas les faits, raccrochent au nez et mentent. Je ne veux plus jamais avoir à faire à leurs services !!

15. Juli 2023

A FUIR

A FUIR! La pire expérience de ma vie en tant que consommateur. Personne ne sait travailler chez VPD. Première tentative de livraison: le transporteur emprunte un mauvais chemin et se retrouve bloqué à 100m de chez moi. Je dois sortir pour lui expliquer comment faire le tour. Il avait déjà annulé la livraison et ne voulait rien savoir. Je me suis fait insulter car j'étais clairement en train de déranger monsieur qui voulait rentrer chez lui le plus vite possible. Au téléphone ensuite avec la centrale, on remet notre parole en cause et on nous raccroche au nez sans avoir trouvé de solution. Mon numéro s'est retrouvé bloqué...
Un autre transporteur est envoyé 5 jours plus tard après des négociations entre responsable MediaMarkt et patron de VPD. Aucune empathie de leur part, on aurait dû attendre 2 semaines de plus si le responsable MediaMarkt n'avait pas insisté longuement.
Deuxième tentative donc: un autre transporteur frappe à la porte pour le même problème. Mais celui-ci coopère et poursuit son chemin vers chez moi (c'est bizarre quand même, je n'ai jamais de soucis avec les autres entreprises qui me livrent...). Il arrive dans le salon avec la TV et refuse de l'installer. Motif: le bras n'est pas adapté. Celui-ci nous avait été vendu par un spécialiste chez MediaMarkt et est donc parfaitement adapté à la TV. Je me suis de nouveau fait insulter par quelqu'un qui ne voulait pas travailler. Il est reparti avec la TV...
J'ai passé de nombreux détails très accablants qui remet très fortement en cause le professionalisme de cette entreprise.
Je ne veux plus voir VPD de ma vie! Je vous conseille fortement d'éviter VPD quand on vous propose cette société (chez MediaMarkt par exemple).

13. Juli 2023

Enorm slechte service…

Enorm slechte service…
Chauffeur wou niet leveren omdat hij een paar extra stappen moest doen…
Klantenservice die zomaar de telefoon ophangt

8. Juni 2023

Miserable experience

Impressive levels of incompetence and ignorance. Paid IKEA over 100 euros for next day delivery, we received an email as we watched out the window for the delivery that they attempted and failed to find the address. Not even a phone call. When asked over the phone for an explanation we were lied to then hung up on. To top it off after IKEA talked to them it turns out they hadn’t even picked up the full order. Stay clear, unless you are looking hopeless and useless people to help you out

1. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr