Geweldige service en vakmanschap! Wat een fijn bedrijf om over de vloer te hebben. De monteurs hebben 3 rolluiken werkelijk keurig gemonteerd. Wat ons vooral opviel, was de uitstekende communicatie:... Mehr ansehen
Zeer tevreden met het resultaat, zeker aan te raden voor montage. Ook na het melden van een probleempje gelijk geholpen en zeer snelle service!
Waitec heeft bij mij een zonnescherm geplaatst en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, duidelijk en professioneel. De installatie zelf ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag is ons zonnescherm gerepareerd. Snel na de melding dat we problemen hadden kwam er reactie en ontvingen we een keurige offerte. Na akkoord werden de benodigde onderdelen besteld. Vanmorge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Uw Partner in Innovatieve Exterieur- en Interieurtransformaties WAiTEC, gevestigd in Limmen, is uw specialist en leverancier van hoogwaardige solar screens, zonweringen, rolluiken, markiezen en horren. Nu ook dé expert in interieur vinyl wrapping: een innovatieve techniek waarmee we oppervlakken zoals muren, kasten, meubels, keukens en deuren moeiteloos transformeren met duurzame, op maat gemaakte vinylfolies. Of het nu gaat om een houtlook voor een warme sfeer, een metallic afwerking voor een moderne touch, of beschermende lagen tegen slijtage en krassen. Vinyl wrapping biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, renovatie en bescherming, zonder ingrijpende verbouwingen. Ons team is naast zonweringen tevens gespecialiseerd in o.a. Horren, interieur vinyl wrapping en glasfolie. Van luxe keukens met strakke vinyl-bekleding tot maatwerk interieurs en slimme dynamische oplossingen: wij creëren functionele en stijlvolle ruimtes voor woningen en bedrijven. Met passie voor vakmanschap bedienen we klanten in Limmen en omliggende steden zoals Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Assendelft, Krommenie, Beverwijk, Heemskerk, Egmond, Bergen, Heerhugowaard en verder. Onze kracht ligt in precisie en innovatie. Of het nu gaat om duurzame traprenovatie, trap wrappen met bijf. lederen wrap, unieke wandbekleding met vinyl wrap, creatieve meubeltransformaties , keuken kastjes wrappen, interieur wrappen, ramen tinten / spiegel folie of betrouwbare technische installaties, wij leveren kwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet. Met één vast aanspreekpunt begeleiden we uw project van start tot finish, met zorg voor elk detail en uitstekende nazorg. Bij WAiTEC staan vertrouwen, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Of u nu een droomwoning inricht met opvallende vinyl-accenten of een bedrijfspand renoveert met praktische, duurzame oplossingen – denk aan professionele wrapping voor kantoren, winkels, receptiebalies en commerciële ruimtes in uw huisstijl, wij zorgen voor maatwerk dat perfect past bij uw wensen. Kies voor WAiTEC en ervaar vakmanschap met een persoonlijke aanpak, dicht bij huis.
Niederlande
- waitec.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekende service
Uitstekende service. Door een fout van de leverancier -wat ter plaatse pas opgemerkt kon worden- kon mijn project niet direct afgemaakt worden. Waitec nam de regie over en zorgde dat alles in orde kwam. Tussentijdse communicatie hield mij op goed op de hoogte. Met een beetje geduld en hard werken aan de kant van Waitec kwam alles piekfijn in orde. Zeer tevreden!

Netjes en zeer professioneel
Precies op de afgesproken tijd aanwezig.
Netjes en zeer professioneel gewerkt.
Een aanrader!

Plaatsing rolluiken
Naar mijn mening professionele mensen die prima werk hebben geleverd. Kwamen op afgesproken tijdstip en hebben alles vlot en netjes geplaatst. Verder even de tijd genomen om de werking van de afstandsbediening uit te leggen.

Antwort von Waitec
Nette en vakkundige mensen.
Kwamen op de afgesproken tijd. Gingen zorgvuldig te werk en hebben de situatie aangepast daar waar nodig.
Zeker een aanrader.

Antwort von Waitec
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.