Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Mehr ansehen
Fik i dag leveret 3 billeder på rekord tid, og kvaliteten er fantastisk. De var alle pengene værd og en super let side at bruge , bruger dem helt klart igen.
Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Mehr ansehen
Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:) I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Nerudas Alle 139, 2. Th, 9220 , Aalborg Øst, Dänemark
- 92 72 00 30
- Info@we-print.dk
- we-print.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Super ,alt var som det skul være .
Super ,alt var som det skul være .
Fik en besked at det papirer jeg havde valgt ,først kom hjem nogle dage senere..
Har købet her et par gang og service har vært i top .. jeg kommer helt sikkert igen
Altid hurtig levering og god kvalitet
Altid hurtig levering og god kvalitet. Det online tool er en stor hjælp til at beskære og opsætte billeder.
Amazing quality and quick delivery
Amazing quality and quick delivery. I had used a photo taken on an iphone, and We-Print turned it into an incredible print!
Flot billede i super kvalitet
Flot billede i super kvalitet, og hurtigt leveret. Er meget tilfreds 😊
Meget fint billede jeg fik og hurtig…
Meget fint billede jeg fik og hurtig levering. Vil bestemt bestille her igen
Det må blive en femmer
Der er ikke noget at komme efter. Levering som lovet, og super hurtig og venlig kommunikation - det må blive en femmer!
Flot kvalitet og hurtig levering
Flot kvalitet og hurtig levering - kan varmt anbefale We-Print.
Ingen beklagelser
Har handlet herfra flere gange nu. Hurtigt og brugbart svar fra kundeservice, hurtig levering samt virkelig fin kvalitet af trykkene. Min foretrukken hjemmeside til print af plakater og billeder :-)

Super god kvalitet
Jeg designede mine egne billeder og fik dem printed ud i en super god kvalitet.
Jeg valgte Silk som kan anbefales fra min side. De blev super flotte!
Nu mangler jeg bare rammer.
Har flere design så jeg vil helt sikkert bruge dem igen!

Antwort von We-Print
Bestilte et print af et foto taget i…
Bestilte et print af et foto taget i høj opløsning med et spejlreflekskamera. Men printet blev utroligt mørkt ift. hvordan billedet ser ud.
Har forsøgt at kontakte butikken, men de svarer ikke tilbage. Spild af penge og ingen service. Find et andet sted.

Sådan en god oplevelse
Sådan en god oplevelse. Anders var hurtig på tasterne med råd og vejledning, og hjalp mig i mål.
Resultatet blev simpelthen så flot, og hurtig ekspedition samt levering.
Tusind tak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.